Mega god service Vi skulle ud 2 og have fuldt mc gear Der var mega god hjælp og selvom vi var ubeslutsomme og prøvede alverdens ting så var der ingen sure miner bare god hjælp Kan klart anbef... Mehr ansehen
Jeg sendte mail ang service af motorcykel der kom ingen svar, så prøvede jeg via deres hjemmeside side "du får svar inden 24 timer på din forespørgsel "står der stadig ingen retur svar, suk finder an... Mehr ansehen
Bruun-Larsen tilbyder/annoncerer om køb af mc til "fair" pris ...... Svaret var et fornærmende svinebud til ca 1/4 af handelsprisen. Der havde klædt Kim bare at sige, at han ikke vil købe sit eget... Mehr ansehen
Som antallet af stjerner indikerer, er der kun de største anbefalinger herfra. Bruun-Larsen er blevet overtaget af Kim og Pernille (Bruun-Larsens' datter), og de har formået at skabe en flot mode... Mehr ansehen
- Motorradhändler
- Mopedhändler
- Motorrollerhändler
- Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
- Motorradgeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Salg af nye og brugte motorcykler, scootere, atv og funbiks - samt alt i udstyr og udrustning.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Dårlig kommunikation og flabet betjening
En træls oplevelse for begge parter ...
Jeg skal have nye dæk på, indleverer løst baghjul en tirsdag og forhjul torsdag 2 dage senere. Jeg får at vide, at det vil nok være klart i starten af den efterfølgende uge. Fredagen i ugen efter har jeg intet hørt, og jeg ringer derfor til dem. Det viser sig, at leverandøren ikke kunne levere, hvilket er fair, men det kunne være rart, hvis det var kommet til mig, fremfor at jeg selv skal ringe til dem. Men jeg bliver lovet, at de vil vende tilbage tirsdagen (altså 2 uger efter indlevering) efter, når de fandt ud af, hvornår dækket ville komme.
Tirsdag kommer og går, og jeg hører intet. Så onsdag formiddag ringer jeg igen, og bliver lovet et svar enten onsdag eftermiddag/aften eller torsdag formiddag.
Jeg har intet svar fået om fredagen, og vælger så at køre ind til butikken for at få et svar. Her får jeg at vide, at det måske ville komme mandag, men det ville helt sikkert være klart tirsdag.
Det bliver tirsdag igen (3 uger efter indlevering) og jeg bliver ringet op og får at vide, at dækket alligevel ikke er kommet, men at det ville være klart onsdag. Dog vil jeg som kompensation få 30% - tak!
Da jeg så henter dækkene og skal til at betale, kan jeg ikke få beløbet til at stemme. Jeg havde fået at vide i starten, at jeg skulle af med 3.777,- for begge dæk inkl. afbalancering og montering. Og hvis man trækker 30% fra det, så giver det altså ikke 3.370,-, som fakturaen er på. Det viser sig så, at der på den oprindelige pris allerede er trukket 15% i rabat, hvilket på ingen måde var kommunikeret til mig. Og denne rabat ville så blive ændret til 30%. Jeg taler frem og tilbage med Pernille, om at det simpelthen ikke kan passe, men som hun forklarer, så er der (åbenbart) 15% på alle dæk hele tiden. Men så er det vel ikke rabat, hvis det er normalprisen?
Pernille kommer så med det utroligt uprofessionelle og flabede spørgsmål, om de bare skulle sætte de gamle dæk på igen. Her var jeg godt nok ved at være træt af situationen, betaler beløbet på de 3.370 og forlod butikken, for det var helt utåleligt at skulle stå til mål for den behandling og det serviceniveau.
Jeg vil på ingen måde anbefale at handle ved dem igen, baseret på mine oplevelser, i hvert fald ikke hvis man sætter pris på bare nogenlunde kommunikation og kundeservice.
Hele situationen kunne have været undgået, hvis der bare var nogen, der gad at vende tilbage med et svar. Hvis det svar så havde været, at der ikke kunne sættes nogen dato på, eller at der ville gå så og så lang tid, så havde det været fint! Alt andet end total stilhed havde været at foretrække.
TL:DR: ufattelig dårlig kommunikation, og lige så dårlig serviceoplevelse. Jeg skal ikke handle mere hos dem.
Altid søde og hjælpsomme :)
Altid søde og hjælpsomme :)
Fantastisk sted at komme og så er det samtidig en oplevelse i den flotte butik.
Jeg bliver altid betjent af Pernille, hun har styr på tingene og vender altid hurtigt tilbage.
Hele teamet kan STORT anbefales herfra :)
Tak for hurtig og god service.
Tak for hurtig og god service.
Mange tak for hjælpen til min Mc.
Køb af MC til UG kryds og bolle med en…
Køb af MC til UG kryds og bolle med en super service. Sad en fredag aften og så en super flot MT07. Havde lidt svært med at få det hele til at hænge sammen med afhentning. Så tilbød Kim, at jeg kunne få den leveret i Sønderjylland og det fik jeg så i dag. I hele forløbet har der ikke været noget at sætte en finger på. Deres ansat Lars leverede min MT07 helt perfekt og vi fik en god snak og næste gang jeg er i Odense blev jeg inviteret ind på kaffe... så vi ses og tak for god behandling og service... Mojne
Følte mig dårligt behandlet
Følte mig dårligt behandlet, i det jeg blev tilbudt en smule under halvdelen af min mc's værdi i byttepris da jeg kontaktede forhandleren pr mail, omkring en mc af hans som jeg var interesseret i. Trods et længere argument måtte jeg indse at manden er uimodtagelig overfor fornuft og egentlig bare sneg sig udenom at det var dumt at forsøge at snyde en billig mc ud af mig som han kunne tjene stor profit på. Det ironiske i det hele er at hvis han havde budt mig en fair pris i bytte for min mc, havde han stadig tjent omkring 40.000kr som skulle lægges oven i fra min side i en evt. handel, men det fik han stoppet fordi han absolut skulle forsøge at tjene mere end hvad der var fair.
Jeg må konstatere at denne forretning er af den gammeldags slags som ikke forstår at internettet har uddannet vores hjerner betydeligt, og dermed også at den ikke vil overleve fordi man fra forretningens side er tvunget til at tjene så meget pr. kunde som muligt måske fordi den i forvejen er ved at gå neden om og hjem. Eller også er det bare grådighed. Uanset kan jeg ikke anbefale stedet, da det er åbenlyst at kunden ikke har ret hos Bruun-Larsen, hvilket er must for at køre en hvilken som helst forretning i det moderne Danmark.
God service og glade medarbejdere
God service og glade medarbejdere, 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra 👍
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!!
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!!
Jeg kom ind til Kim og skulle have min mc lavet. Tanken skulle renses i Tyskland og der skulle skiftes kæde og lidt andre småting. Jeg får så at vide at det løber op i 16.000, det er så hvad det er...
Den var fuldstændig ny malet over det hele med nye stickers osv. da de fik den ind. Udover at jeg skulle vente i omkring en måned, så får jeg den tilbage med en helt mat hvid tank i en anden hvid en resten af cyklen fordi de så har ødelagt tanken og har prøvet at lave den igen. Det skal siges at da de fik den var den spejl blank.
Kim prøver at bilde mig ind at den har nøjagtig samme farve, hvorefter jeg så ser at min motorcykel har fået revet mine nye stickers halvt af, den har dybe skrammer overalt som om den har været styrtet på.
Dagen efter jeg har fået den tilbage vil den heller ikke starte. Da jeg så konfronterer Kim, vil de slet ikke kendes ved noget af det.
Magen til møg sted har jeg aldrig været. De skider deres kunder et stykke og tager ikke ansvar for noget som helst. Jeg kommer der ALDRIG igen, pas på ikke at begå samme fejl som mig, for de er bare nogle svindlere!!
Kompetent rådgivning
Jeg købte i foråret 2020 en ny motorcykel hos Bruun-Larsen. Yderst kompetente folk som kendte deres produkt og vidste hvad de rådgav om! Tak for en god handel.
Fuldstændig fantastisk service
Fuldstændig fantastisk service
Jeg er som nybegynder til motorcykel og udstyr, meget komfortabel og sikker på mig selv når jeg snakker og handler med Kim hos Bruun Larsen. Virkelig kompetent og tålmodig sælger der har styr på sit værk og ønsker det bedste for sine kunder.
Fin og reel behandling ifm
Fin og reel behandling ifm. køb af ny Yamaha MC.
Har handlet ved både kim og pernille…
Har handlet ved både kim og pernille igennem de sidste 10 år, og i denne sæson blev jeg så forelsket i en Xv1900 som stod vinteropbevaret for en kunde på Sjælland. Kim havde snakket om den til mig før, da det var lige hvad jeg søgte.
Kørt historie, vi endte alle med at blive enige om pris mm og fik min drømme cykel 👏
Der var så lidt med luftfilter der piv lidt, men intet problem, jeg skulle bare komme med den.
Sådan har jeg alt oplevet service fra dem igennem al den tid jeg har haft de forskellige mc derude. Kommer hver sæson til det store service og vinteropbevaring. Kan kun på det varmeste anbefalede dem! Kommer aldrig til at norge andet sted! Hvorfor skulle jeg🤗
Kan på det varmeste anbefales
Bruun-Larsen kan på det varmeste anbefales. Kim er lynhurtig til at besvare henvendelser uanset tidspunkt på dagen. Jeg fik fra første kontakt fornemmelsen af god service og rådgivning, og fik ovenikøbet et rigtig godt og fair bud på en byttehandel, og selvom Mc'en jeg henvendte mig på var solgt samme dag, fik jeg et godt tilbud på en anden farve der stod i butikken.
Den biks har absolut intet på lager jeg…
Den biks har absolut intet på lager jeg har gået 3 gange forgæves for at hente småting som enhver rigtig forhandler bør ligge inde med ,
Havde idag aftalt en tid til service af min Yamaha MT10.
Til trods for jeg kom en time tidligere end aftalt, gik de igang med det samme.
Jeg fik en prøvetur på den nye Niken, selvom jeg tilkendegav jeg ikke gik med købstanker.
Derudover fik jeg snak, kaffe og en lille regning.
Kan kun anbefale Bruun-Larsen
En aftale er en aftale - men alligevel bryder Kim Mikkelmann den på det groveste
Jeg havde aftalt med Kim Mikkelmann om at købe en Suzuki.
Prisen var fastsat, motorcyklen skulle serviceres og synes til om lørdagen og der var allerede lavet et forsikringstilbud.
Alligevel sælger Kim motorcyklen til anden side, UDEN at give mig besked inden da. Jeg får først at vide bagefter at motorcyklen er solgt.
DÅRLIG stil - kan ikke anbefale Bruun-Larsen's salgsmetoder.
Har lige købt en Yamaha mt-09 af Kim
Har lige købt en Yamaha mt-09 af Kim, og kan sige at jeg har fået en fantastisk service og masser af tid til at svare på spørgsmål. Det er min 5 mc, og kan kun anbefale Bruun-Larsen 100%
Priser er som de er, butikken skal jo lave overskud for at kunne fortsætte, og der er selvfølgelig meget travlt i foråret hvor vi alle vil ud og køre på samme tid, så der er selvfølgelig til tider noget ventetid.
Men meget meget hjælpsomme og flinke, takker mange gange for fantastisk service som man skal lede længe efter.
Kan kun anbefale at handle med Kim og…
Kan kun anbefale at handle med Kim og Pernille, virkelig god betjening og service.
Ringe/mangelfuld rep
Ringe/mangelfuld rep. i forbindelse med større skade, på Hayabusa , dårlig kommunikation, ringer ikke tilbage ,trods aftale herom, og skades rep. Er stadig ikke fuldendt, og ja er nok stemplet som kværulant der, men lige meget , er selv håndværker og ved godt hvordan tingene skal være , og kundeservicen den kan været på et meget lille sted , da Kim Larsen , direkte udtalte at oplysningerne jeg kom med var usande , og der efter bad mig smutte fra stedet.
BRUUN-LARSEN, SKOD, SKOD OG SKOD
SKOD dårligt udvalg af cykler og grej.
SKOD dårlig rep. kvalitet til
SKOD dårlig pris.
Meget anbefalingsværdigt
Som antallet af stjerner indikerer, er der kun de største anbefalinger herfra.
Bruun-Larsen er blevet overtaget af Kim og Pernille (Bruun-Larsens' datter), og de har formået at skabe en flot moderne butik, med et umådeligt imødekommende og service-minded personale. Man kommer hurtigt på fornavn derinde, og rådgivningen er reel og yderst kompetent.
Hvis du er på udkig efter ny (Yamaha) MC, og er i kørsels afstand af Odense, så er det klart et besøg værd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.