Brøndum Elektro Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik varerne til tiden, dog med en mindre pakkefejl, den blev lynhurtigt rettet op på 2 dage. Det er service når det er bedst, kan varmt anbefale Brøndum Elektro, de ved hvad kundeservice er.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varning för returporto! Om delen du beställt inte passar och måste returneras kan returpaket kostnaden bli dyrare än själva produkten! Beställde en plastlucka till frysen för 115 kronor + porto, retur... Mehr ansehen

1. Werkzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Hervorragend

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leverans

Skickade efter del till trimmer, men fick inget meddelande att den hade kommit till utlämningsställe.
Så den gick tillbaka och jag förlorade 200kr.

8. August 2026

Sublim kundeservice

28. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunne jeg smide en stjerne mere på…

Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍
Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde noget der mindede om den. Bestilte den sammen med ny vinge dog glemte de at sende vingen med.
Ringede til dem og jeg havde vingen dagen efter har monteret blæser med vinge skulle modificeres en smule men nu køre det igen 😊
Tommel up for rigtig god service og dejlig at kunne ringe til dem og ikke kun skulle snakke med en møg irriterende chatbot 🤣

3. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte en energiregulator till min…

Jag köpte en energiregulator till min spis (delen som sitter bakom vredet och styr plattans effekt). Eftersom det var oklart om delen jag hittat var rätt skrev jag och frågade. Jag fick snabbt svar vilken annan del jag skulle ha samt information om att tillverkaren bytt design på delen och hur den nya delen skulle kopplas jämfört med den gamla. Personen på Brøndum kunde sina saker. Jag fick hjälp att identifiera rätt produkt på ett sätt som jag inte lyckades med på nätet och ej heller med AI-chatbot. Jag uppskattar att få den här typen av engagerad och kunnig hjälp och skulle handla hos Brøndum Elektro igen. Jag handlade från den svenska .se-sidan och de svarade mig på svenska. Rekommenderas.

13. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt utrolig god imødekommenhed i dette…

Helt utrolig god imødekommenhed i dette firma. René A. Pedersen yder en enestående service og går langt for at gøre sine kunder tilfredse. Der bliver svaret meget hurtigt på henvendelser og levering er meget hurtig.
Kan kun anbefale dette firma på det varmeste.

26. Februar 2026

Sådan :-)

Fik eksperthjælp til den rigtige reservedel til min opvaskemaskine. Nu virker den bare igen og jeg slap for at købe en ny :-)

23. Februar 2026

Perfekt service

Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle være lidt højere end andre steder.

28. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg og hurtig levering

Kæmpe udvalg af elektronik som man ikke kan finde mange andre steder.
Derudover er der grotesk hurtig levering. Bestilte 2. januar, og modtog pakken den 3. januar!
Kæmpe stor ros!

2. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Service fra Brøndum elektro og…

Super Service fra Brøndum elektro og særligt til Peter og Rasmus som på bedste vis kunne guide mig til at tjekke om den forventede udløbspumpe på min opvaskemaskine egentlig var gået i stykker. Med lidt hjælp fra Youtube viste det sig at der lå en lille nød i pumpen. Fantastisk online Service og jeg sparede en ny pumpe i denne omgang. Men vender stærkt tilbage, når tiden er inde til udskiftning.
Tak Rasmus og Peter. God jul

22. Dezember 2025

Fantastisk kundeservice!!

Fantastisk kundeservice!!
Det er ikke ofte man få sådan en god og venlig behandling, når det drejer sig om en reklamation!!
Tak til Thomas Jones.
Handler helt sikkert hos jer igen.
Glædelig jul 🌲.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej deler lige et par oplevelser derfra…

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved min dør til mit køleskab . De er verdensklasse mvh Jørgen Hjørringgaard

12. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr