Jeg har bestil fibernet 2 gange nu, efter at de begge gange har skrevet at fiber var tilgængelig på min adresse. Første gang var i 2015, efter det var bestilt skulle der være flere tilmeldinger på... Mehr ansehen
Bredbånd Nord
Som kunde lidt svært at regne kommunikationen ud - hvad skal der ske hvornår, hvilken teknikker kommer og hvad skal han lave. Når hele dagen er booket må det jo være noget en mundfuld! (Det var det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For mange udfald i linjen - og mindst 30 minutter i telefonkø for at komme igennem til deres support. Næste gang nogen, herunder antenneforeninger, skal købe bredbånd så overvej alternativer. Alternat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Synes lige vi skulle have en god anmeldelse i blandt alle de 1 stjerners. Er meget tilfreds over kundeservice, godt nok var der lidt ventetid men hvis man synes det slemt er man godt nok utålmodig. Je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
BEMÆRK! Før var vi Bredbånd Nord nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk
Håndværkervej 27, 9700, Brønderslev
- 98 88 99 90
- info@bredbaandnord.dk
- www.bredbaandnord.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Kundeservice????
Velkommen til Bredbaand Nord
Tast 1 for at vente
Tast 2 for at vente
Tast 3 for at vente rigtig længe...
Alle vore medarbejdere er optaget vent venligst og du vil blive betjent så hurtigt som muligt.
....
Langt senere
zzzzzzzzzz
Håber ikke for dig at du skal have fat i den underbemandede kundeservice.

Antwort von Bredbånd Nord
Alt alt for lang ventetid!!
Det utroligt at hvergang man ringer derind så er der så lang ventetid! Utroligt at det altid skal tage mere end 10min at komme igennem!
10/10 utilfreds.
Hej Bredbånd Nord!
Jeg har nu været kunde ved jer i nogle måneder, og er slet ikke tilfreds med det i levere. Jeg betaler for 300/300, og nogle gange trækker jeg slet ikke i nærheden af 200/200 selvom jeg betaler for meget mere. I dag sad jeg og spillede online, hvor nettet så lige pludselig går ned IGEN. Det kan ikke være rimeligt, at betale for noget, jeg ikke får.
Når de 6 måneder er gået, så overvejer jeg kraftigt at finde noget nyt, hvis der ikke sker nogle forbedringer osv.
Mvh. Daniel Yang.

For lang leveringstid
Min kone og jeg er flyttet til Hune og har bestilt fiber hos bredbånd nord, de blev bestilt d. 24 Januar, men har fået en leveringsdato der hedder 7. April, det er 10 uger efter jeg bestilte, det kan bare ikke passe at man skal vente 10 uger på at få internet når de siger mellem 5 - 8 uger, det syntes jeg ikke er okay.

Fu ck jer
Bliver skiftet over til stofa hvor ALT bliver dyre og intet bliver bedre...
SÅ fu ck jer.!
om tv
Nu har jeg haft tv ved jer siden 22.12.2016 men har lidt problemer med at mit modem genstarter nogen gange flere gange om dagen når man ser fjernsyn men internet er der næsten ingen problemer med hvis min pc mister forbindelsen så genstarter jeg min pc også er jeg på nettet igen
Bredbånd Nord er en virksomhed der ikke overholder de indgåede aftaler !!
Bestilte bredbånd og telefon med nr. overflytning 22 Dec 2016.
Ordrebekræftelse bliver sendt fra Bredbånd Nord 29 Dec 2016, med 13 Jan 2017 som installations dato.
Bred båndet blev funktions dygtigt - men ingen telefon .
På forespørgsel på mail får jeg at vide at der skal udfyldes en fuldmagt for at overflytte telefon nummer.
Fuldmagten bliver sendt samme dag.
14 dage senere rykker jeg igen pr mail , og får et par dage senere svar på at man på den dag jeg sender rykker mailen er gå i gang med at overflytte nummeret fra den tidligere operatør. stadig ingen dato !!
sender igen mail og rykker for datoen - denne gang ingen svar fra Bredbånd Nord.
7 Feb 2017 ringer jeg til Bredbånd Nord - og kommer igennem - får her at vide at jeg får telefon 13 Feb - 2017.
53 dage efter jeg afgav bestilling
Poul Jørgensen

Yderst utilfredsstillende "kundeservice".
Yderst utilfredsstillende "kundeservice".
Jeg måtte bruge 6 mdr med mange sure mails og opkald til Bredbånd Nord før de ville sende en teknikker ud, men da de sendte teknikeren ud havde jeg opsagt mine abonnementer hos dem.
Derudover mødte jeg en sur og ubehøvlet kundemedarbejder sidst jeg ringede, som quote: "Jeg har ikke tid til at tage dig, jeg har fri om 5 minutter - og dit problem tager længere tid" - Der havde jeg siddet i kø i over 20 minutter....
Har aldrig oplevet så ringe et firma før!

Antwort von Bredbånd Nord
Ingen internet og lang ventetid
Før I hos Bredbånd Nord anmelder min anmeldelse (som I gjorde ved min sidste), så kontakt mig på telefon først (23 96 68 20). I anmeldte mig fordi I mener at jeg ikke er kunde ved jer, dog har I selv givet mig indflytnings"gaven".
Jeg har allerede været i kontakt med Monica Jørgensen fra Jeres firma.
Min klage lyder på at jeg ikke har fået net endnu, selvom det skulle være startet d. 1. februar. I har fortalt at I ville sende en tekniker i går, men ham har jeg ikke set skyggen af. Jeg forventer at internettet bliver ordnet inden weekenden, da det bruges til skolearbejde.
Jeg synes det var en flot gestus at give gratis internet i en måned, men indtil nu har den været ubrugelig, havde jeg vist at der intet net havde været, så har jeg naturligvis valgt anden udbyder.
Minus 2 stjerne ...
Tv har ikke virket optimalt de sidste 2 døgn !!!! ?
Virket indimellem og død skiftevis !!!?

Elendig service
Bestilte en 300/300 MB forbindelse i 11 måned 2016,
Montøren skulle udskifte boksen til den højere hastighed den 2/1 2017, Forlader adressen uden at afprøve nogetsomhelst, selvom der var nogen hjemme,
Så intet internet før et opkald på en times til kundeservice.
Det viser sig så at jeg slet ikke kan blive koblet til den hastighed før der bliver ændret i opsætningen i ekstern boks.
Burde de nok have undersøgt noget før.
I dag leverer de så 30 MB ( plejer at køre 100 ) må nok sige det er nogle amatører.

Fræk og flabet service
Vi skulle i dag have haft en ny fiberboks til opgradering på foranledning af Bredbånd Nord og fik i god tid et brev om tidspunkt. Fint - selvom det er et stort spænd mellem kl. 7 og 12 og der ikke bliver ringet lidt før, som andre selskaber gør.
På dagen er vi to mennesker hjemme. Der er to biler i indkørsel og alt lys er tændt i huset. Det er altså tydeligt at se udefra, at der er folk hjemme. Alligevel finder jeg hen ad formiddagen en seddel i postkassen om, at de ikke havde fundet nogen hjemme, og at vi vil blive faktureret for det!
Straks ringer jeg til deres kundeservice og venter på linjen (jeg er nr. 9 i køen). Jeg får fat i en medarbejder, som slet ikke har forstået, hvad kundeservice handler om. Han går i forsvar og retter skyld, i stedet for rette fejl. Da jeg tilfældigvis arbejder med at træne folk, der arbejder i en kundeservice, forventer jeg noget helt andet end det, denne unge mand disker op med. Ingen venlighed, ingen beklagelse over det, der sket og slet ingen forsøg på at løse mit problem. For hvem betaler hans løn? Det gør vi som kunder.
Jeg synes det er usædvanligt frækt, at der tilsyneladende vil blive tilsendt en regning fordi de ikke fandt os hjemme. Montøren har ikke gjort sit arbejde godt nok.
Jeg finder derfor nu en anden udbyder som har tjek på, at butikker som denne faktisk lever af give en god kundeservice. For jeg kan jo få det samme produkt et andet sted. Kundeservice og montører er det, der skaber loyale kunder - eller mangel på samme.

Lang ventetid
Jeg har altid været glad for Bredbånd Nord, men jeg har ringet til deres support nogle gange i løbet af de sidste 14 dage. Jeg har brugt sindsygt lang tid på at vente i telefonen, og flere gange har jeg opgivet.

Jeg giver op..
Kunde konsulenter som ikke aner noget om deres produkter
Et kunde service man ikke oplever andre steder , mellem 45- 1 time vente tid på telefonen for at komme igennem ..
Nej tak jeg finder et andet produkt ,
Ps jeg kan godt forstå at i har slået anmeldelse funktionen fra på facebook 👍👍👍
utrolig dårlig service
vi har nu prøvet på at få en tekniker i vores sommerhus på udemarken 2 gange.Der var aftalt med bredbånd nord at han skulle ringe 1 time før da vi bor langt væk, første gang fik han ikke ringet som han skulle så der blev aftalt nu tid idag. igen var det åbenbart umulig for en tekniker at finde ud af at ringe 1 time før, denne gang ringer han og siger han er der nu, hvor han får af vide at det vil ta en time om at være der derfor vi havde aftalt med bredbåndnord han skulle ringe 1 time før, han siger han venter men da vi ankommer er der ingen, prøver derfor at ringe til bredbånd nord hvor man venter 30 min for at kommer igennem da man så endelig kommer igennem deres kundeservice og medarbejder kommer frem til at tekniker er kørt 4 min før vi ankommer uden at gide at ringer eller noget så nu skal vi vente på et nyt besøg så til alle der gerne vil ha internet i deres sommerhus BRUG IKKE BREDBÅNDNORD hvis i ikke har mindst 2-3 dage hvor i ikke har andet at lave end at vente på bredbåndnord
mvh
claus

Super dårlig service!!
I vores boligforening valgte vi alle at gå bredbånd Nord, som jeg havde hørt en masse gode ting om, så det valgte jeg at prøve, vi bliver så lovet at når teknikerne har været ude ved os så skulle det hele køre.
Men nej sådan skulle det ikke være, jeg ringer til bredbåndnord 6-7 gange hvor de virker som om de ikke selv ved hvad der foregår og vil sende en tekniker ud, de siger at når det er en hastesag som min var, så kommer der en indenfor 1-2 dage fint, jeg venter og venter efter 4 dage er der stadig ingen teknikker kommet.
Jeg vælger at ringe igen og de siger så der er sket et fejl, igen igen!
2 dage efter kommer der en teknikker som så siger at det er fordi det ikke er koblet sammen endnu, hvor de så siger det sker i uge 4 mandag eller tirsdag. Så begynder jeg at synes at det er for meget nu at der nu er gået snart 3 uger og jeg har stadig ikke internet eller tv. Så vælger jeg at ringe til bredbånd nord igen Idag for st spørge hvad der nu er galt, Da jeg blev lovet det ville virker mandag eller tirsdag i uge 4, hvor medarbejderen som det første siger vi har tekniske problemer da jeg fortæller mit problem og jeg sidder og venter 5 min med jeres elendige musik, hvor han efterfølgende siger at de har nu åbenbart en ny aftale med vores boligforening om at det skal fungere fra imorgen altså fra den 25.01.17.
Jeg synes det er så elendig service! Og jeg vil ikke foreslå bredbånd nord til nogen!! Medarbejder ved åbenbart ingenting om deres produkter og hvornår tingene fungere.
Hvis man kunne give 0 stjerner så ville i have fortjent dette!!!

Antwort von Bredbånd Nord
Køb aldrig et produkt hos bredbåndnord !!
Købte internet og tv hos bredbåndnord først i novenber måned. I dag d. 19 januar har jeg på intet tidspunkt haft en dag uden problemer.
Parodien startede med at der var over 1,5 månereds levering fra bestilling til installationen skulle stå færdig. Installationen krævede så 5 besøg fra diverse fagfolk fra bredbåndnord, før jeg oplevede at der var bare lidt liv i både mit internet og tv.
Herefter har jeg så stort set dagligt været i kontakt med hotline vedr. divers problemer med både internet og tv.
I dag står jeg så med et produkt som slet ik vil fungere, og har fået besked om at det nok kommer en teknikker engang i næste uge hvis de da lige fik tid ??
Det er hvad man får ud af at give sådanne firmaer monopol i enkelte områder. Ingen konkurrence = dårlig service/produkter til kunderne.
Super god og fleksibel service
Vi er ved at bygge hus, og Bredbånd Nord tog ud og tjekkede, om de nødvendige foranstaltninger var foretaget, inden vi accepterede deres tilbud - mega god service. Og inden konsulent og installatør ankom, sendte de en sms eller ringede os op, så vi kunne køre fra arbejdet - vi behøvede ikke tage en hel eller halv fridag for det - virkelig dejligt og nemt for os, meget fleksibelt fra deres side. Vi fik rigtig god information undervejs, og vores kontakt til Bredbånd Nord/ Poul Astrup var meget serviceminded og behjælpelig. Super god oplevelse.

Antwort von Bredbånd Nord
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.