Brdr Dyrner Totalentreprise ApS  Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4.1

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en mindre totalentreprenør med en brændende passion for vores håndværk – og vi flyver ud af sengen hver morgen for at skabe misundelsesværdige resultater for vores kunder. Vi har hovedsæde i Karlslunde, men vi arbejder på projekter over det meste af Sjælland. Vi har egen murer- og tømrerafdeling – og et hold af nøje udvalgte samarbejdspartnere, der sikrer, at vi når godt i mål med alle typer af opgaver – fra nyt tag til totalentreprise.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Renoveringsarbejde i nykøbt hus fra…

Renoveringsarbejde i nykøbt hus fra 60érne
Omfattende renovering hvor alle gulve, vægge og lofter har været under behandling/udskiftning. Vægge taget ned, vægge bygget op. Omfattende elarbejde inde og ude. Radiatorer og vandrør udskiftet med gulvvarmesystem. Nedtagning af terrændæk og etablering nyt med isolering og støbning. Nye trægulve.
Montering af nyt køkken. Ovenlysvinduer installeret mm.
Der blev inden arbejdet begyndte lavet en detaljeret tidsplan for hvornår de forskellige ting skulle laves.
Gulvenes opbygning viste ikke at stemme overens med de oprindelige tegninger. Det førte til at vi blev enige om en anden og mere omfattende løsning en planlagt.
Undervejs blev en stor gammel nedgravet olietank fundet under gulvet i et værelse som tidligere har været garage. Det stoppede projektet mens tanken blev gravet op og olieforurening under tanken blev fjernet. I den forbindelse måtte en væg nedrives og senere genopbygges.
Arbejdet endte med at vare et par måneder ud over de planlagte 12 uger. Det var ikke Brdr. Dyrners skyld. De var foran tidsplanen til problemerne opstod. Christian Jensen som var projektleder påtog sig styringen med at få udført det omfattende arbejde omkring olietanken.
Kommunikationen med Christian var rigtig god hele vejen igennem. Vi oplevede at alle der arbejdede i huset var kompetente og ordentlige. Både Brdr. Dyrners egne folk og deres samarbejdspartnere.
Da mangellisten til sidst blev gennemgået var intet for småt til at de tilbød at udføre det.
Kvaliteten af det udførte er rigtig god. Processen var god trods store uforudsigelige udford ringer.
Vi har nu boet her i 3 måneder og er glade for at Brdr. Dyrner stod for vores renovering.

9. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot tag leveret til tiden!

Brd. Dyrner har været totalentreprise på et nyt sort ædelengobereret tegltag samt to nye kviste. Slutresultatet er virkelig flot. De overholdt tidsplanen uden forsinkelser og håndværkerne på byggepladsen var dygtige og behagelige at tale med, særligt Marcus skal have en stor tak. Eneste minus var den skriftlige kommunikation (med Christian og Jannick) som til tider indeholdt konfrontatorisk retorik, der ikke var særlig kundevenlig. Men vi giver alligevel 5 stjerner da resultatet overskygger dette.

9. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gennemgang af ansøgning om byggetilladelse

I forbindelse med køb af hus hvor vi skulle bygge til (fra 90 m2 til 160 m2) udarbejdede jeg selv en byggeansøgning. Det var vigtigt for os, at byggesagen blev behandlet så hurtigt som muligt hos kommunen, da købet af huset var betinget af, at vi fik tilladelsen, og jeg kontaktede derfor Brdr. Dyrner, som gennemgik min ansøgning, inden jeg sendte den ind. Kommunikationen var super og tilbagemeldingen fra Christian som var min byggesagskyndige var både grundig og vidnede om, at han virkelig vidste meget om byggeansøgninger. Hans forslag til forbedringer til ansøgningen gjorde, at vi fik byggetilladelsen uden en masse tidsrøvende frem-og-tilbage kommunikation med kommunen. Hans input gjorde også min ansøgning mere professionel og sikrede, at det var nemt for kommunen at vurdere ansøgningen, og godkende den.
TAK til Brdr. Dyrner og til Christian - jeg anbefaler dem på det varmeste, og vil selv vende tilbage til Brdr. Dyrner næste gang jeg har brug for håndværkerhjælp!

1. Oktober 2024

Nyt tegltag

Vi (et kollektiv i en gammel murstensvilma) har i 2024 fået lagt nyt tegltag af Brdr. Dyrner og er meget glade for både resultatet og processen undervejs. Dyrner har været lette at komme i kontakt med, orienteret fint om arbejdets fremdrift undervejs. Derudover har alle ansatte været behagelige at have i og omkring hjemmet i perioden. Varme anbefalinger herfra!

1. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Totalentreprise - tag, vinduer, badeværelse m.fl.

Vi har brugt Brdr. Dyrner til totalentreprise i forbindelse med udskiftning af tag, nye skråvinduer, nye badeværelser og etablering af ny terrassedør og udgang til haven.

En for os stor opgave, og vi har haft brug for tryghed i løsningen af opgaven, kommunikation mv.

Det har været en fornøjelse at anvende Brdr. Dyrner til arbejdet, og vi har gennem projektets gennemførelse kun oplevet kvalitet i løsningerne, hurtig opfølgning på og udbedring af selv små problemer og mangler samt god kommunikation. Samlet set et rigtig godt resultat og en god proces.

4. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt igennem dårlig oplevelse

Helt igennem dårlig oplevelse. Vi føler os snydt.
Vi er meget glade for, at Brdr. Dyrner kun har lavet vores udbudsmateriale.
Materialet er ufuldstændigt, og uden badeværelser, men med tag, som vi ikke skal have lavet.
Jeg ville ønske man kunne give nul!

5. Februar 2024
Brdr Dyrner Totalentreprise ApS -Logo

Antwort von Brdr Dyrner Totalentreprise ApS

Hej Rikke

Vi er kede af i føler jer snydt, selv om i har fået leveret det materiale som er aftalt og godkendt skriftligt.

At der ændres ønsker undervejs som ikke er en del af fremsendte tilbud, kan vi desværre ikke blot ændre i eller tilføje unden det har økonomiske konsekvenser desværre.

Vi ønsker jer held og lykke med projektet som i nu trods alt, har materiale på som vi har tilrettet efter aftale med jer, uden beregning.

Mvh Jannick Dyrner

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Useriøs respons og uprofessionel

Jeg har d. 17/10-21 henvendt mig til selskabet for at et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelser samt klinker i køkken/alrum og entre.

Jeg laver en beskrivelse af projektet, og beder dem om at kontakte mig - hvis det havde interesse.
Dagen efter hører jeg fra en murermester, som spørger til hvornår opgaven skal udføres, og det svarer jeg på.
I et supplerende mail, så skriver firmaet pludselig at det tager 2-3 måneder.
Jeg spørger så, hvad der tager 2-3 måneder (tænker, det er relevant viden, når vi splitter hele huset fra hinanden, om hvor længe vi ikke kan bo i huset).
Han responderer med, at det er pga. 2 badeværelser, så er det minimum 2 måneder.
Nu er jeg indenfor byggebranchen og kender til tidsforløbet - og derfor spørger jeg igen - hvad de vil bruge 2-3 måneder på.. Får svaret, at hvis dem vores firma kan gøre det hurtigere, så skal jeg bare bruge dem. Det er sådan det er.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ihvertfald ikke mit ansvar.

Vi har brugt Jannick og hans firma Brdr. Dyrner, som totalentreprenør for en tilbygning af en ny første sal og en del ombygning på eksisterende hus, herunder nyt bad og installation af Genvex.

Vi kan ikke anbefale at benytte Jannick Dyrner (Brdr. Dyrner).

Dette beror på følgende hovedpunkter
1. Aftaler med ham overholdes ikke. Vi har stadigt udeståender med ham 2 år efter, som klart er beskrevet i kontrakten, men som han ikke har udført.
2. Han har ikke ønsket gennemsigtighed med fx. kontraktforståelse, ligesom han ikke gik loyalt ind til de månedlige statusmøder, da der altid kom større nye ting ugen efter.
3. Det udførte arbejde har mange fejl, især indenfor tømmer og maler opgaverne har vi måtte konstatere kritisabel kvalitet. Efter afholdt 1. års gennemgang med Jannick Dyrner, blev der identificeret udeståender, der indtil nu har krævet 22 besøg af håndværkere og ca. 100 timer fra deres side uden det er færdigt. Dette inkludere ikke skader på facade og arbejde han kontraktmæssigt har forpligtiget sig til, men som han ikke har villet lave.

Hvis man alligevel indgår aftale med Jannick Dyrner, vil vi anbefale at man er meget opmærksom på, hvor meget mere afhængige man er af at projektet følger tidsplanen end han er, og at man ikke har mange muligheder for meningsfuldt at forfølge ham på hans kontraktbrud, da udgifterne til advokat og ligenende typisk ikke står mål med eventuel erstatning. Man bør også tjekke hvilke CVR nummer han nu anvender til Brdr. Dyrner, samt likviditet.

16. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr