Zondag Call of Duty, Modern Warfare 3 (PS3) besteld, terwijl een aantal vrienden tot 0:00 uur bij de winkel hebben gewacht zat de mijne al in in het verzend station. Vandaag (officiële release... Mehr ansehen
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering, voor een prime prijs. CoD MW3 op tijd thuis op de dag van release. En niet in de rij hoeven staan bij de winkel in de nacht :-)
Call of Duty, Modern Warfare 3 (xbox) besteld, terwijl vele mensen s'nachts in de winkel stonden te wachten in de rij om een spel te bemachtigen lag ik met een gerust hart op bed. 08-11-11 (of... Mehr ansehen
Call of Duty MW3 als pre-order besteld bij BPgames. Op zondag al ingelicht dat het spel maandag verstuurd zou worden en dat (mocht postNL meewerken), dinsdag in huis zou zijn. Netjes overige s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Welkom bij BPGames, jouw Best Price webshop voor al je games en accessoires!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zo blijft het leuk!!!
Super goede site. Had zelf mijn gegevens verkeerd ingevuld, maar ik werd direct gebeld om te vragen naar de juiste gegevens. En alsnog was de bestelling binnen een dag in huis. En dan de prijzen: Op deze manier blijft gamen tenminste nog betaalbaar en dus leuk!!! Echt een TOP-site!!!!
Betrouwbare en goede webwinkel
Twee spellen besteld. Batman AC en Uncharted 3. Beide op de dag van release binnen gekomen. Snelle communicatie en scherpe prijzen.
Kom zeker terug!
Snelle communicatie , snelle levering en geweldige prijzen !!
Mijn eerste lichting games hier besteld : Battlefield 3 , Batman Arkham City en Uncharted 3
De eerste 2 zijn netjes direct geleverd , Uncharted 3 is vandaag binnen gekomen
Snelle communicatie , snelle levering en geweldige prijzen !!
De rest van de bestellingen ga ik daar zeker binnenkort plaatsen
Wat mij betreft ben ik daar nu vaste klant
prima service en prijs/kwaliteit verhouding
Prima site die naast een goede prijs voor games , ook een meer dan goede service levert !
Ben zeer tevreden en bestel tegenwoordig al mijn games bij deze site en veel van mijn vrienden en kenissen ook .
Uitstekende service voor een lage prijs.
Battlefield 3 bestelt een paar weken voor de lanceringsdatum. Ik kon gewoon betalen via iDeal of per overboeking. Ideaal. Kreeg netjes een bevestiging en een dag voor de releasedatum een mail dat het spel waarschijnlijk de volgende dag op de mat lag, maar PostNL dat niet met zekerheid kon garanderen. Gewoon netjes geinformeerd dus.
Over de prijs ben ik ook zeer te spreken, ver onder die van de concurrenten. Battlefield 3 is normaal 50 euro, hier gekocht voor 30.
Uitstekend
Ik heb Battlefield 3 ge pre orderd, en ik kreeg voor de release keurig een berichtje dat mijn product verzonden was, en de volgende dag (vandaag) was hij direct binnen. Uitstekende service, ik ga Hier sowieso meer bestellen. Zoals Modern Warfare 3
Groeten Vincent
vincentvanbeek@home.nl
Goedkoop en snel
De game die ik kocht lag in de winkel voor 40 euro, bij BPgames slechts 26. Ik bestelde de game rond 16 uur en had 'm de volgende dag 12 uur in de bus. Super dus.
UITSTEKEND !!!
Ontzettend snelle service. Goedkoopste games!! Bestellen gaat erg makkelijk op hun site en alles is super duidelijk. Ik bestel alleen nog maar games bij BPgames.
Xbox 360 Kinect sensor + Kinect Adventures
ben gelijk gebeld en ze zeiden dat ik het morgen al heb en vandaag besteld gewoon super
Goedkope winkel met goede service, alles wordt keurig en snel afgewikkeld
Binnen twee dagen mijn bestelling ontvangen. Keurig verpakt dus niets op aan te merken. Gewoon een goede winkel.