boyfriend.dk Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg synes det er super fedt at der findes et homo-datingsite, og jeg bruger det og får beskeder (åbenbart ikke alle der gør det, men det kan Boyfriend teamet vel ikke gøre ved - der er jo trods alt i... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt sted og er ikke nogen penge maskine som andre dating sider hvor man skal betale for alt. Man kan hvis man vil købe et billigt abonnement der giver en nogle fordele men som man sagtens kan leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Boyfriend er generelt en rigtig god side, men efterhånden overhales Boyfriend indenom af andre lignende sider. * Fx kunne det være rart med en flirt-klik-funktion, og en besked om et match,... Mehr ansehen

1. Partnervermittlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

intet svar

Jeg har haft nogle problemer med min profil og jeg har skrevet til kundeservice en del gange men bliver bare ignoreret.

Man kan ikke forbedre noget som man ikke har, så mit råd at starte med at have kundeservice og tage den derfra

24. Februar 2012

Dårlig support

Alt for dårlig support, man kan skrive og skrive og man får ikke noget retur, det kan jo ikke passe når man betaler for en vare, der så ikke er nogen form for hjælp at hente nogle steder

23. Februar 2012

Den er god

Jeg syntes at Boyfriend er rigtig god og den er blevet meget bedre nu end den var før.

11. Februar 2012

Både og

Boyfriend.dk hjalp mig med at finde den mand jeg i dag er gift med, men har ændret sig meget siden da. Der er alt for mange reklamer placeret på en irriterende måde på profilerne. Der er mange falske profiler og der er alt for meget sex o.l. Erotiske billeder i overflod. Man kan spørge sig selv om nogle af medlemmerne ikke hørte til på sexdating.dk.

Men man kan stadig finde nye venner. Og man kan sortere folk fra, man ikke vil i kontakt med, hvilket er en god ting. Siden gør det nemmere for homoseksuelle at mødes og finde sammen.

26. Januar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en kontakt hjemmeside hvor det handler om at skabe kontakt, og ikke bare handler om at udbyderne skal tjene penge på ingenting.

17. Januar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk, hyggelig og underholdende!!

boyfriend.dk er efter min mening et af de bedst fungerende sites af sin art, også når man sammenligner med fx. Gaydar.co.uk som vel sagtens har været forgangsbillede for folkene bag BF. Ser ikke det store problem i at sitet er både for bi og bøsser, og hvad angår den store andel af brugerne som kun søger sex, og ifølge nogen af BF's bruger derfor gør det umuligt at finde den eneste ene, ja så kan jeg bare sige at jeg mødte min mand på BF, hvor vi begge kun søgte sex, og nu har vi været gift i 6 år. Til sidst skal lyde en STOR ros til boyfriend-Teamet for den hurtige respons når jeg har haft spørgsmål eller små problemer med brugen af sitets muligheder(og jeg må indrømme at det altid har været min håndtering af mulighederne der har været noget galt med!!)

21. Dezember 2011

Nødvendig

Boyfriend er så vidt jeg ved, det eneste "ordentlige" af sin slags i Danmark. Der findes små gnallede sider, der minder om - men den her vinder helt klart. Det eneste der holder mig fra den sidste stjerne, er manglen på kontrol med fake-profiler, trolls i debatterne og generel mangel på admins. :)

9. Dezember 2011

mere sexfriend.dk end boyfriend

for mange reklamer på en profil, det er irreterende og for mange sex profiler...... chancen for at finde kærligheden er 1 ud af 1000

27. November 2011
boyfriend.dk-Logo

Antwort von boyfriend.dk

Hej René,

Det er jer, vores brugere, der skaber vores site.
Hvad folk søger er vi ikke herrer over.

En go' profiltekst gør meget - og tålmodighed!
Rom blev ikke bygget på en dag - det gør det perfekte forhold heller ikke :-)

Mht. reklamer, så forsvinder de hvis du køber et abonnement.

Med venlig hilsen,
Andreas

nice :)

Det er en hyggelig hjemmeside, men der mangler dog lidt, det irriterer mig meget at folk ved når man har blokeret en .. ikke særlig diskret.
og kunne være rart at man kunne se udenfra folks profil hvad de søgte ud over de små tegn..

21. November 2011

Tak :D

MAnge tak for en dejlig behandling :)

er rigtig glad for at der er en dating side der holder hvad den lover og så giver en ekstra behandling af ren glæde :) siger mange tak for det :)

18. November 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er dejligt at blive taget seriøs :)

jeg vil gerne sige tak til den dejlige hjemme side :) i/du har lavet :) jeg er glad for at man kan blive acc. som den man er inde på BF/GF jeg ikk i nu fået nogle beskeder jeg ikk bryder mig om, jeg syntes kun godt om den her hjemme side :) jeg har mødt mange søde mennesker og knap så søde mennesker. og har mødt den dejligste kæreste i mit liv. så har kun ros :) :)

17. November 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

all in all a very nice site

i have been a member for almost 2½ year.
A very nice site for gays, lesbians and TS and allmost whatever you would like to come into contact with, on our side of the fence.

Like many is asking fore, an app for smartphones, would be a nice feature to have on site.
The site has some few foults and theres allways room for improvement, but normally there a quickly taken care of, so the support is in general nice and fine.

To top it all, i also got 2 extra days as a present because of my birthday, very nice touch Peter :).

6. November 2011

Boyfriend.dk - plads til forbedring

Jeg har været på Boyfriend næsten siden starten og jeg er ganske godt tilfreds med sitet.

Efter at have læst at flere folk er trætte af de reklamer som popper op på boyfriend, burde de tænke over, at de betalende medlemmer alene ikke kan betale for at boyfriend kan løbe rundt.

Jeg er enige med flertallet om at en "app" vil være på sin plads, det ville gøre betydeligt bedre at komme på bf uden computer, specielt når smartphones er så udbredt, men men, hvis teamet bag BF ikke har de nødvendige kompentencer til at udvikle dette, kan dette blive en temmelig dyr affære og det vil nok højst sandsynligt medfører højere betalingsrater for medlemmer.

Jeg er glad for den nye feature, som gør det muligt, mod betaling, at sortere folk fra en bestemt alder fra, så de ikke kan skrive til én. Det har været fantastisk, kun, at kunne modtage breve fra folk i den aldersgrupper som man ønsker at få breve fra.

Desuden kan jeg til orientering oplyse, at talemåden og måden at opfører sig på, ikke har ændret sig gennem årene overhovedet - hvilket man kun kan acceptere og så kigge den anden vej

11. Oktober 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok, men kun i mangel af bedre!

Der er primært én ting, som virkelig gør mig irriteret over boyfrind.dk; At man som betalende medlem stadig skal udsættes for ikke bare reklamer, men et lammende & larmende hav af aldeles ligegyldigt skrammel, er virkelig en fornærmelse!

En anden ting, som er nødvendigt for at bf kan overleve i fremtiden, er udviklingen af en app til mobilen. Bf's hjemmeside er aldeles ubrugelig i browseren på en smartphone (800x480px).

En sidste ting; i anledningen af min fødselsdag forærede bf mig to (2!) dages ekstra abb... Jamen ihhh, you guys really made my day...

22. September 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin side, men profiler bliver slettet uden grund

Jeg oprettede en bruger i efteråret 2010, men her for et par dage siden blev den åbenbart slettet uden at jeg har fået at vide hvad problemet er - det er simpelthen for dårligt!
Herefter opretter jeg en ny profil men den samme emailadresse, men der går ca. 3 minutter og så er den også slettet.
Ikke acceptabelt!

19. September 2011

fadme trals

det er fadme trals når man så endelig finder en man kan sammen med blir ens profil fadme bare slættet

14. September 2011

ikke noget alternative

jeg brug boyfirend.dk kun fordi der er ikke noget alternative. jeg ved ikke hvorfor danskerne ikke finder ud af at bruger <externt link fjernet>?!

+ klar webside
+ meget kendt (højt brugertal)
+ validerefunktion (udelukke faker)

- folk har mulighed at blokere hinanden uden at har skrivet et skid
(det burde ikke være muligt)
- betalfunktioner er ikke ægte merværdi og opmuntre ikke at købe en abo
- ikke nok brugerdetaljer i profilerne
- mange "bi fyr" som lider kun piger

16. August 2011

Ingen dikkedarer

For ca. 7 år siden blev jeg opmærksom på Boyfriend.dk's eksistens og jeg har efterfølgende brugt en del timer derinde på at finde en god oplevelse,hvilket der har været et par stykker af.
Det er et godt trygt og anonymt sted at være og jeg ville ikke undvære det.
Heldigvis er det gratis men med udvidede features for betalende.
Et STORT 5 tal fra mig.
Hilsen rider...med et d'

14. August 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr