boyfriend.dk Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg synes det er super fedt at der findes et homo-datingsite, og jeg bruger det og får beskeder (åbenbart ikke alle der gør det, men det kan Boyfriend teamet vel ikke gøre ved - der er jo trods alt i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er primært én ting, som virkelig gør mig irriteret over boyfrind.dk; At man som betalende medlem stadig skal udsættes for ikke bare reklamer, men et lammende & larmende hav af aldeles ligegyld... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt sted og er ikke nogen penge maskine som andre dating sider hvor man skal betale for alt. Man kan hvis man vil købe et billigt abonnement der giver en nogle fordele men som man sagtens kan leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Boyfriend er generelt en rigtig god side, men efterhånden overhales Boyfriend indenom af andre lignende sider. * Fx kunne det være rart med en flirt-klik-funktion, og en besked om et match,... Mehr ansehen

1. Partnervermittlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

At jeg har lukket ud

Ja jeg er skuffet over at jeg nu er blevet smidt ud for den her platform jeg har været glad for at være der på det men jeg ved bare ikke hvad der er sket til at jeg ikke kan komme ind igen og det er det der jeg synes der er ærgerlig lige nu så nu er jeg måtte finde en anden platform jeg kan være på

10. Oktober 2023

Generel oplevelse

Vil på egen og en bekendts vegne, komme med en samlet vurdering af Boyfriend.

Siden havde fået 5 stjerner, hvis det kun er seksuelle relationer man søgte.

Overordnet set, så det en okay side at benytte og nemt at finde rundt men vil være en fordel med nogle justeringer på siden.

Det ville være på sin plads, hvis man eksempelvis gjorde det til krav, at have et almindeligt billede af sig selv som profilbillede som minimum for at blive medlem, da det vil gøre det mere trygt at skrive med andre medlemmer for mit/bekendtens, vedkommende det samme med en ordenligt profiltekst.

Min bekendt synes pt er det ikke nødvendigt, at betale for ekstra fordele, da man for det samme ud af det som ikke betalende medlem pånær 1 eller 2 ting.

kunne også være en god service, hvis man ønsker par profil.

7. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Aldrig svar på henvendelser

Det er umuligt at få svar fra brugerservice. Udover at bruge den interne påståede "mulighed", har jeg også to gange (16/8 og 1/9) sendt mail til Andreas på den mailadresse, som er angivet på sitet, men uden respons.

Sitet indeholder lounges, hvor man angiveligt kan kommunikere med andre om et bestemt emne, men det har igennem et par år ikke været muligt at oprette nye tråde, og sitets adminer er tydeligt helt ligeglade med fejlen.

Jeg er betalende bruger gennem mange år, og jeg bliver da også på sitet - men det er godt nok ringe service end ikke at svare på henvendeler om helt konkrete fejl.

1. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et levn fra fortiden og et usundt sted for LGBT-mennesker, men desværre en af de få alternativer.

Et levn fra fortiden - aligner ikke med hvad man forventer af en moderne LGBT-dating portal. Funktionaliteten og designet er håbløst uddaterede og siden har stået nærmest urørt hen siden dens opståen. Som betalende medlem får man ikke adgang til de funktionaliteter der beskrives.

Det er lidt som det vilde vesten uden en sherif. Den mest grinagtige funktion er, at brugere kan blokere hinanden, hvilket jo er fint. Men hvis man bliver blokeret, kan man stadig se den pågældende samtale. Der er sågar en liste over folk der har blokeret dig. Det giver vitterligt ingen mening. Det lægger derimod op til uvenskab og negativitet. Moderatorernes tilstedeværelse er i bedste fald mangelfuld. Af samme årsag, er det det ikke et sundt sted at befinde sig, da brugere har frit slag til at chikanere hinanden. Racisme, transfobi og misbrug lever lystigt - på ingen måde et safe space for nogen, især unge LGBT-personer.

Man ser desuden at administratoren har besvaret flere negative anmeldelser herinde, men aldrig på en respektfuld og professionel måde. Nærmere som et vredt barn der har fået skæld ud af sin mor. Der adresseres aldrig nogle af de egentlige problemstillinger deres brugere har. Fremfor at ville gøre det bedre, deflectes al kritik, uanset hvor reel den er. De prøver at udskamme folk i stedet for at tage ansvar - men i stedet taber de ansigt. Bare kast et blik på sidens Trustpilot-rating.

Kan langt fra anbefales. Tværtimod, anbefaler at holde sig langt væk fra denne side hvis man værner om sin psyke og velvære.

28. Juni 2023

Latterlig politisk styret side

Latterlig politisk styret side, som sletter folks profiler hvis man erkender at man er højreorienteret.

Problemet er at siden kan tillade den slags adfærd, da der jo ikke er et reelt alternativ i landet, for lgbt dating

7. November 2022

Dårligt service

Det er ærgerligt, at min profil ikke virker efter jeg har abonneret. Der er ingen lyd, når der kommer ny post. Boyfriendteam aldrig svarer på vores beskeder eller e-mails. Det kontakter os kun når vi skal abonnere. Meget dårlig stil. Desuden, trænger Boyfriend til en opdatering. Derfor har jeg lige oprettet en profil på Gaydate.

18. Juni 2022

Totalt latterlige admins/ansatte

Totalt latterlige admins/ansatte. Så jeg har været på denne side siden 2014. indrømmer jeg har brudt en del regler og blivet slettet et par gange hvilket var fair nok. Men så oprettet jeg en profil fik en enkelt advarsel for nogen månder siden, Hvor jeg valgte når jeg online opfør mig pænt uden at bryde regler og det har jeg så fuldtført. En dag hvor jeg forsøger at logge på har de slettet min profil. Jeg skriver en mail til 3 forskellig som der stod var ders kundeservice mails osv. det er nu tja en månde siden har stadig intet hørt. Laver jeg en ny profil Bliver jeg slettet på 10 sec. Jeg ved ikke hvad grunden er men jeg ved jeg har intet gjort galt denne gang og det sgu svært og sige fra en med grim opførsel oftes men kan stå inde for har ingen regler brudt denne gang

2. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som at havne i en støvet tidslomme

Alt for meget tyder på, at Boyfriend-teamet løb tør for idéer, livslyst, frisind og initiativ for flere årtier siden og egentlig har det helt fint med det. De prøver muligvis at fremstå som seriøse, men i virkeligheden er de vist bare ret kedelige.

Er du til inklusion, innovation og kreativt design - altså: fest, farver og bare en lille smule spræl, kommer du nok ret hurtigt til at kede dig her.

Hvis vi har de datingsites for homoseksuelle mænd i det her land, som vi har fortjent, så er vi godt nok blevet en trist og sørgelig forsamling.

9. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er 3 gang jeg for slettet min…

Det er 3 gang jeg for slettet min profil uden nogen grund har betalt abonnement 3 måneder !!

Dem som styre den her korrupte side burde sendes i fængsel, fra røve folks penge !!

Er fyldt med Userøse Falske profiler uden billeder og indhold i profil teksten, hvis man afviser dem på en pæn måde jah så skriver de bare en falsk anmeldelse, og vupti så min profil slettet, selvom jeg er valideret, og betaler for Abonnement !!

Håber der snart kommer en seriøs side for os også :)

Burde have system herinde hvor man kunne give minus 5 stjerner for det er hva de er værd derinde !!

Er færdig med sådan en falsk side!!!

13. Januar 2022

Dårlig service

Er blevet smidt ud, uden grundlag, advarsel og eller dårlig opførsel.
Dog har jeg betalt flere penge for at være der og nu er de gået til spilde. Kan de mon refunderes?

13. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr