Oplevelse omkring køb og forsendelse var fint 😊 Men desværre levede finishen på vores egetræs reol ikke op til vores forventning, så vi måtte selv i gang med at slibe. Egetræet virker lidt “groft”.
HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for første gang. Bestilte lørdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i højeste grad kan anbefale... Mehr ansehen
SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model Har købt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lækker kvalitet. 2 hængt ved seng som minisengeborde, så telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskel... Mehr ansehen
Havde bestilt 3 beholdere der stod opgivet til et andet volumen end der faktisk var plads til. Jeg havde taget den ene i brug da jeg opdagede fejlen. Boxdelux erkendte fejlen, fremsende en re... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Webshop fyldt med kurve og boxe, æsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriør, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup
- 50 44 68 00
- mail@boxdelux.dk
- www.boxdelux.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Superhurtig levering
Jeg bestilte en vasketøjskurv mandag aften og jeg kunne hente den i pakkeboks onsdag morgen - det er dælme hurtig leveringstid. Jeg skal vist tjekke hjemmesiden ud om ikke der skal bestilles mere derfra.
Hus nummer
Bestilte et hus nr. i forbindelse med fars dag. Enormt hurtig levering, flot produkt og nem montering.
Kan varmt anbefale at bestille varer fra boxdelux
Skal bruges igen :)
Godt overskuelig hjemmeside, mega hurtig levering og bare rigtig lækre produkter.
Vi købte tre styks vasketøjskurve og hele oplevelsen har været godt :-)
Kan klart anbefales og skal helt sikkert have mere derfra!
Hurtig levering og ingen problemer
Hurtig levering og varen lever op til det forventet. Fik endda en lille personlig ting. Ved at jeg ihvertfald kan handle her igen
Hurtig ekspedering og levering
Hurtig ekspedering og levering (selv i Corona tider), fine produkter til gode priser.
Noget af det vigtige for mig ved handel på nettet er, at ordren hurtigt bliver ekspederet (bestilt sent aften, ekspederet efterfølgende middag) og leveret (dagen efter den var ekspederet).
God service - hurtig levering - god kvalitet.
Jeg har handlet flere gange hos…
Jeg har handlet flere gange hos BOXdeLUX, så nu er det vist på tide at smide en anbefaling - god hjemmeside, lækre produkter og super hurtig levering!
Igen og igen og..
Bliver ved med at vende tilbage for at købe bare én Omnioutil spand mere i en anden farve. Fantastisk mærke! Og Boxdelux er super hurtige i levering.
Alletiders
Pakken blev bestilt sent aftenen før og blev allerede pakket tidligt dagen efter og sendt samme dag.
Lækre varer og alt i alt SUPER god service!
Alt godt
Gode opdateringer pr. mail og hurtig levering hvor alt var helt perfekt.
Super service og flotte kvalitetsvarer!
Super service og flotte kvalitetsvarer!
Jeg har handlet flere gange ved BOXdeLUX og der er altid hurtig levering. Én gang gik der under 24 timer.
Og servicen er i top! Havde købt to glaslamper, hvor den ene uheldigvis var gået i stykker under transport og jeg fik tilsendt en ny selvom der var gået lidt lang tid siden modtagelsen. Derudover er de altid høflige og hjælpsomme. Kan varmt anbefales!
Hurtig ekspedition og god oplevelse
Bestilte et produkt til julegave
Bestilte et produkt til julegave, om de kom efter få dage, hvilket var super. !
Jeg pakker så produktet op, og ser desværre at der er en fejl på produktet, og sender derfor BOXdeLUX en mail med et par billeder af fejlen. Jeg får et svar fra Anni om søndagen (15 december), at de beklagede fejlen og ville sende en nyt asap, så det kunne nås inden jul.
I dag d. 17 har jeg modtaget et perfekt produkt :)
Service på høj plan :)
Elsker altså bare Box de Lux
Lækkert sortiment, nem hjemmeside, hurtig levering
I love it :)
Hurtig og god service
Jeg bestilte for sent til at få levering dagen efter, men fik det alligevel. Det er virkelig god service. Fik også en lille - brugbar - gave med. TAK
Perfekt
Bestilte en genstand fra hjemmesiden - prisen var fin og leveringen var hurtig. Bedst af alt var at genstanden var perfekt pakket ind! Pakket ind i to kasser, for at sikre at den kom hel frem og så var der endda et par søde blokke med. Mere end tilfreds!
Så skuffet...
Jeg købte forleden dag Como nøglebræt i sort. Jeg må da sige, at jeg blev godt skuffet, da jeg fik pakket den ud. Kvaliteten var ringe. Svejsningerne var så grimme, krogene som holder nøglerne er skæve og selve nøglebrættet er skævt, så der opstod luft i den ene side mellem nøglebrættet og væggen. Billederne på hjemmesiden stemmer slet ikke overens med det produktet der blev tilsendt.
Tilmed skriver Boxdelux.dk at PostNord kan være 'hårde' ved pakkerne. Pakken jeg fik var fuldstændig krøllet og mast i den ene side, som var fra GLS. Det eneste positive ved denne bestilling var en hurtig levering. Super ærgerligt. Så den er på vej retur...
Hurtig levering og god kvalitet
Varene kom hurtigt frem og var i god kvalitet. Ekstra bonus var at de havde lagt en ekstra gave i pakken i form af en huskeliste-blok.
Dårlig kundeservice og håbløs mentalitet
Dårlig kundeservice. Køber for 998 kr men nægtes gratis levering, fordi man finder det smart at bruge såkaldte irma-priser, så matematikken lige nøjagtig ikke går op.
Håbløs mentalitet.

Antwort von BOXdeLUX
Intet at komme efter ved dette firma.
Intet at komme efter ved dette firma.
Hurtig levering og super super lækker produkter 👍😊
Både mine forældre og jeg har bestilt her fra, og er fuldt ud tilfredse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.