Dikke 0 sterren, geen radio luisteren meer mogelijk nadat Bose een update heeft gemaakt waarbij radio luisteren niet meer automatisch wordt ondersteund. Wat een aanfluiting! Gedwongen via telefoon te... Mehr ansehen
Koop nooit Bose. Meer dan €2.000 uitgegeven aan Bose omdat ik dacht een topmerk te kopen. Jaren later zijn functies verdwenen en zijn mijn dure speakers minder bruikbaar gemaakt door Bose zelf. De... Mehr ansehen
Only chatbox support or manuels is in support. Noway to Connect personaly or by mail in the Netherlands. I have an “old” system and sussende Böse decides not to support app and application on my home... Mehr ansehen
Enkele jaren geleden kocht ik voor een flinke prijs een SoundTouch-systeem. Nu is het apparaat onbruikbaar, puur door jullie softwarebeleid. Dit is de boel belazeren. Van een premium merk als Bose ma... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bose ..nooit meer
Ik heb een soundtouch 10 en 30 aangekocht 5 jaar geleden ongeveer en altijd tevreden over geweest maar nu??? Waardeloos voor ons. Geen radio meer. Gaan over naar sonos. Die heeft internet radio waar je uwe bluetooth niet nodig voor hebt. Mijn bose toestellen staan nu te koop. Heel jammer van bose om zo de mensen in de kou te zetten. Geen bose meer voor mij. Bedankt bose
Teleurgesteld over Bose.
Altijd tevreden geweest met onze SondTouch van Bose MAAR ben nu erg teleurgesteld! De aankoop van een duur toestel staat nu in de kast. Geen radio meer. Gaan nu met JBL verder gaan.
Hersteldienst bose is een RAMP
Hersteldienst bose is een complete ramp. Een foute facturatie kan na 9 maand en meer dan 200minuten aan de telefoon te hebben gehangen niet recht gezet worden. Ik koop dit merk niet meer.
Duur en niks waard
Alle opties om radio te luisteren op de soundtouch, programma knoppen op het apparaat en updates allemaal uitgeschakeld door bose.
Dure apparaten zijn nu niks meer waard zonder daar invloed op te hebben gehad.
Om de service te behouden kan je wel een nieuwe app downloaden voor 10 euro per maand. Grote oplichterij van Bose
Zwaar teleurgesteld in veel te dure apparatuur en falende klantenservice
Bose stopt zonder meer met de ondersteuning van de SoundTouch app. Dit betekent dat veel (te dure) apparatuur van Bose bij het vuil kan gezet worden.
Dit is onaanvaardbaar voor vele duizenden klanten, die vanaf nu hopelijk ex- klanten zullen zijn….’
NEVER BOSE AGAIN!!!!
Bose schakelt remote aparaat uit
We hebben een aantal jaren terug gekocht, dit was voor ons een dure aanschaf, we waren trots dat we iets uit het premium segment konden kopen. We hebben hiervoor gespaard zonder dat we twijfel over de kwaliteit hadden. Nu zorgt bose op afstand dat onze Bose Soundtouch wireless radio niet meer werkt. SCHANDE!!!
Ik begrijp dat ze geen nieuwe functies ontwikkelen, omdat het apparaat nu niet meer verkocht wordt. Maar de functionaliteit uitschakelen zodat het apparaat onbruikbaar wordt is niet acceptabel.
Bose ik laat het hier niet bij zitten.
1 ster is eigenlijk teveel
1 ster is eigenlijk teveel! Dure SoundTouch gekocht en hebt er dus helemaal niks meer aan! Alle service uitgeschakeld op deze speakers. Wat een waardeloos merk.
Slimme speaker wordt domme speaker
Wat ooit een “slimme” speaker was is nu een domme speaker geworden en dit doordat Bose stopt met het ondersteunen van zijn cloudservices voor hun SoundTouch producten.
Hardwarematig is er nochtans niets mis met het product. Dit zou moeten een strafbaar feit zijn!
Bose is mijn (en vele andere klanten) vertrouwen volledig kwijt. NOOIT nog koop ik een Bose product!
SoundTouch debacle
SoundTouch producten zijn niet meer werkzaam waarmee door Böse is geadverteerd. Mijn fout is geweest dat ik dacht dat Böse een betrouwbaar A merk was maar blijkt nu dat ik beter bij Temu had kunnen kopen, was goedkoper geweest voor dezelfde service
We waren zo blij met de Bose Sound…
We waren zo blij met de Bose Sound touch en twee speakers, waarvan een in de keuken staat. Maar…. Bose heeft de cloud uitgeschakeld, wat een idioterie zeg. Kan alleen het hoofdstation gebruiken via FM, de rest werkt niet meer, en de boxen doen niets meer. Bose is niet goedkoop, waarom ineens zulke rare dingen doen! De klantenservice van Bose kan ik niet vinden…. Zeer slecht allemaal….
Soundtouch boxen nu waardeloos
Soundtouch deed al raar maar nu gewoon afgelopen. Drie boxen gekocht, alleen nog bruikbaar via Bluetooth. Jammer dat ik geen nul sterren kan geven...
Nooit geen bose meer!! Na een dure aanschaf van een radio is deze nu verworden tot een speaker doordat de app niet meer ondersteund word en je radio alleen nog kunt beluisteren via een radio app.
Nooit geen bo
I am extremely disappointed and…
I am extremely disappointed and frustrated with my Bose SoundTouch 20. I bought this device as a high-end standalone radio, not just as a simple speaker. The fact that Bose has discontinued cloud support is unacceptable and feels like a betrayal of loyal customers.To make matters worse, even the basic hardware functions like Bluetooth and AUX have stopped working, rendering the device completely useless. This experience has taught me a lesson: I will never buy a Bose product again. It is shameful that such expensive equipment has such a short lifespan due to a lack of manufacturer support. Furthermore, the resale value of these devices has plummeted to almost nothing, leaving the customer with a total loss.
Koop nooit Bose
In 2017 kocht ik een Bose Soundtouch 300 Soundbar met bijbehorende Bose Accoustimas 300 en 2 Bose Surroundboxen. Destijds voor € 1.817,00. Nu, 9 jaar later, schakelt Bose alle diensten uit die er bij horen. Ik kan alleen nog via Bluetooth streamen. Feitelijk is het hele systeem hiermee onbruikbaar geworden. Dat betekent dat ik per jaar ruim € 200 afschreef op mijn systeem. In mails schrijft Bose dat ik een nieuw systeem kan kopen. Dan krijg ik de surround boxen gratis. Ik moet hier heel hard om lachen. Je moet de situatie altijd positief bekijken. Wat heb ik geleerd?: Koop nooit een systeem dat afhankelijk is van cloud diensten. En koop nooit iets van Bose. Vooral dat laatste zou ik echt elke toekomstige koper willen aanraden. Bose is niet bereikbaar bij hulpvragen. Behandelt zijn klanten als nummers door zomaar een systeem uit te schakelen. Ik modder nog even door met Bluetooth. Daarna ga ik een ander systeem van vooral een ander merk kopen dat niet cloudafhankelijk is. Dag Bose......
Sound touch gekocht enige jaren geleden…
Sound touch gekocht enige jaren geleden en Bose ondersteunt via de cloud deze radio niet meer. Niet duurzaam dus. Kun je 'em alleen nog als luidspreker gebruiken.
Zomaar de mogelijkheden van soundbar…
Zomaar de mogelijkheden van sound touch uitschakelen? Schande. Nooit meer Bose.
Wat een slechte service van Bose
Wat een slechte service van Bose. Halen zo maar de cloudservice uit de lucht voor een simpele ondersteuning van de instelling van voorkeurszenders op de soundbar en de soundtouch 10. Dat maakte nu juist het verschil uit met Sonos. Nu alleen nog via spotify te bedienen. Jammer
Bose kiest voor kostenbesparing en niet voor service en kwaliteit. Was ooit anders.
Waarschijnlijk gaat Bose het niet halen en is het einde nabij. Dat is spijtig.
Misschien nieuw management nodig
Bose maakt toestellen plots onbruikbaar!!!
Bose maakt vanop afstand de SoundTouch onklaar: ze trokken zomaar de stekker uit de Software van het SoundTouch systeem waardoor perfect werkende toestellen het plots niet meer doen. Voor de schroothoop. Zonder vervanging of compensatie aan te bieden. Schandalig!
6mei2026
6mei2026, al mijn slimme bose spundtouch apparaten (EUR3000) zijn onbruikbaar geworden. 6jaar oud en bose stopt support van de soundtouch serie.
Waardeloos k%#&€^ bedrijf wat een grote naam had in de markt maar nu al zijn Spundtouch klanten laat stikken. Op klachten reageert men niet en de helpdesk is telefonisch onbereikbaar.
Mensen wees slim, investeer NOOIT maar ook NOOIT je geld in Bose apparatuur.
SCHANDALIGE “service”
Het is verbijsterend hoe een merk met de statuur van Bose in zo korte tijd zijn fundament lijkt te hebben ondergraven. Wat ooit voelde als een zorgvuldig georkestreerd geheel, hoogwaardige techniek gedragen door betrouwbare service, doet nu denken aan een concertzaal waarin de akoestiek nog perfect is, maar het personeel achter de schermen compleet verdwenen lijkt.
De producten zijn nog altijd verfijnd, maar zodra er iets hapert, sta je als gebruiker ineens alleen op het podium, zonder dirigent, zonder backstage, zonder vangnet.
De nazorg, ooit een vanzelfsprekend verlengstuk van de kwaliteit, lijkt systematisch te zijn uitgekleed en is volledig weggesaneerd.
Hoe dan.
Wie bedenkt zoiets!?
Daardoor verandert de aankoop van een prijzig premiumproduct ongemerkt in een gok: niet langer alleen een investering in kwaliteit, maar ook een sprong in het onbekende. Want in de Benelux is de ondersteunende infrastructuur zo goed als opgelost in stilte en dat bij een merk dat groot is geworden door geluid tot in perfectie te beheersen.
Ik heb garantie op een hoofdtelefoon en kan nu met mijn probleem nergens naar toe. Totale schande en geen Bose meer voor mij.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.