0 STJERNER HERFRA !
0 STJERNER HERFRA !
Jeg købte en Bosch luft/vand varmepumpe til kr. 140.000 inkl. installation der aldrig har virket.
Kampen for at få denne til at virke har stået på i 14 år, og rigtig mange gange er denne forsøgt udbedret, med store udgifter til følge for mig, men nu efter en nylig software opdatering hvor montøren oplyser at der er fejl i softwaren ved levering, sender Bosch nu en faktura på kr. 4.480,- for 2 timers garantiarbejde. Det er simpelthen uanstændigt !
En diskussion med den kundeansvarlige servicechef "Michael" der blot oplyser at det var en brugerfejl (min egen fejl), selvom Bosch selv ved 2 lejligheder har indstillet varmepumpen korrekt, men også flere gange gennemgået denne telefonisk, så fastholder man at det er en bruger fejl. Altså at jeg ikke har indstillet denne rigtig.
Underligt nok har varmepumpen nu kørt fejlfrit i 19 dage uden problemer efter denne software opdatering, men det har absolut intet med det at gøre fastholder Michael. Montøren der udbedrede fejlen oplyste at den kun kunne gå op til 48 gr. C. i fremløbstemperatur og hver gang at huset kaldte på varme gik den i forskellige fejl.
14 års pinsler med denne Bosch varmepumpe og mange penge fattigere, er jeg blevet klogere.
Jeg vil derfor fraråde alle et Bosch produkt, da de simpelthen ikke tager ansvar for deres produkter, og jeg er absolut ikke den eneste der står i denne situation.
Min søn skal til at opføre et hus, så snart kuldegraderne er aftaget, men det bliver 100% nu uden Bosch produkter, herunder hele varmeanlægget der var projekteret med Bosch, samt alle hårde hvidevarer.
Fakturanummer 2553179061