Bornholms Cykeludlejning Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradverleih
  3. Fahrradwerkstatt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cykeludlejning på hele Bornholm, udgangspunkt fra Rønne, centralt på havnen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skod firma 🤮

Hold nu kæft et ringe firma. Hold Jer langt væk fra dem. Vi lejede 4 elcykler til uge 33, og sikke noget gammelt møg. Der var noget rimeligt galt med 3 af dem og på den sidste virkede forbremsen IKKE. Vi fik efter 3 dage andre cykler med De ville ikke give dispensation.. så NEJ tak herfra 🤮

12. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var 6 gutter på cykelferie på Bornholm, og jeg fik et problem med min trailer anordning (på min egen cykel, ikke deres)Jeg kørte ned til cykeludlejningen og spurgte om hjælp, og med det samme gik han i gang med at fixe trækket.
Jeg er imponeret over den imødekommende mekaniker jeg mødte og måden cyklen blev fixet på. Jeg siger 1000 tak på hele min gruppes vegne.
Carsten.. Cykel( TRANS AM BANDIT )

31. Juli 2026

Super

Very friendly worker who gave me tips and made the rental very easy. Drop off was very smooth and the bike was absolutely fine for the price. I cycled about 80km in a day and it was enjoyable. If I return to Bornholm I will rent here again!

4. Juli 2026

Øv, ingen hjælp

Jeg kom ind for at få et godt råd, da min gravel med tubeless opsætning blev ved med at tabe luft. Jeg ville også købe væske. De gad ikke engang kigge på cyklen og havde ikke nogen kompatibel væske. Øv, havde set en udsendelse i tv ( Bornholm) og havde ellers fået et positivt indtryk 🥺🚲

16. Juni 2026

Bagagetransport

Vi har brugt Bornholms cykeludlejning til bagage transport af fem store rygsække to gange. Vi var ovenud lykkelige over at se at de leveretde vores bagage til et kystshelter 600m fra parkeringspladsen. Tusind tak for den flotte service 🙏👌🫶

10. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

An excellent bike rental shop

The people here helped us with our ride to Doeudde (60 km round trip). They gave us good bikes, gave us help with the route, and allowed us to return the bikes after the shop closed. We would rent from them again.

31. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og cykler i topform her fra - skønt cykle øen rundt

Anbefaler at cykle øen rundt - vi lejede en ladcykel og fortrød ikke! Super lækre Christiania cykler i top stand og stor kasse lejes ud til standardpris - de kan afhentes men kan hentes og bringes på hele øen. Man kan leje ej
Kates batterier, hjelme og alt andet relevant. Supe service fra meget venlige Christian, som netop har overtaget virksomheden med sin kompagnon.

14. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i orden hos Bornholms cykeludlejning

Cyklerne stod klar ved ankomst. Venlig og serviceminded betjening. Ingen problemer med cyklerne. Især var ladcyklen med batteri en fornøjelse at have med rundt på Bornholm. Vi fragtede både barn og bagage på kryds og tværs. Stor anbefaling herfra.

16. April 2025

Hold jer væk

1 batteri ladning kunne ikke holde fra Rønne til Nexø, trods det at jeg spurgte om det ville. Manglede 23 km for at nå hjem!!!!!
Bremsen virkede ikke.
Ved udskiftning til andet batteri og cykel var begge nøgler bøjet, så jeg ikke kunne gentænde batteriet.

6. August 2024

Hyr inte här

Hyr inte här! Otrevligt bemötande! Dåliga cyklar! Den gamla damen är otrevlig! Hade sönder våra väskor när de transporterade dem mellan hotellen.

10. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Butik lukket i åbningstiden trods aftale

Jeg havde bestilt leje af en autostol fra fredag til mandag og modtog en skriftlig bekræftelse.
Da den skulle afhentes var der ikke åbent og der blev ikke svaret på flere telefonopkald samt besked på telefonsvarer.
Heller ikke to timer efter var der åbent. Det er bare ikke i orden og tør ikke stole på aftale med dem igen.

8. März 2024

Forvent intet!

Vi bestilte en barnevogn hjemmefra, så vi kunne spare på pladsen i bilen. Da vi kom for at hente den, gloede de på os som om vi var faldet ned fra månen og de måtte på loftet og hente en møg beskidt barnevogn. Havde jeg vidst det havde vi nok fundet en anden løsning...

6. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg lejede en el cykel i 3 dage

Jeg lejede en el cykel i 3 dage. Batteriet holdt 35 km første dag. Anden dag satte det ud efter 28 km, og jeg måtte trække cyklen resten af vejen. Den blev byttet til en anden, hvor batteriet tabte styrke endnu hurtigere.
Der burde være batterier med en større rækkevidde på udlejnings cykler, der skal bruges intensivt i en kortere tidsperiode..

30. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse hos Bornholms …

Dejlig oplevelse hos Bornholms Cykeludlejning, vi lejede 5 el cykler for en uge. Cyklerne var helt nye og kørte helt fantastisk. Derudover er det god service at man kan få dem til at hente cyklerne der hvor du sætter dem på øen, så er du fri for at aflevere dem igen.

Jeg kan kun anbefale dem til din næste cykelferie.

30. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr