Boligsiden er total useriøst og ubrulige ,havde taget boligen af markedet i 4 mrd. Og da boligen bliver lagt på igen er den tid den har været taget af markedet taget med i husets liggetid BOLIGSI... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boligsidens anmeldelser af ejendomsmæglere er ikke en skid værd når mæglerne selv bestemmer hvem der skal have et skema, så kan jeg bedre forstå at den EDC mægler som vi købte hus af og bestemt ikke v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fint at det er muligt at tegne et kort, og flytte de prikker der kommer så det passer godt tilområdet vi søger i. Problemerme er når du har en liste og klikker på en bolig, så hopper den tilbage til s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Home Vallensbæk. Havde vores hus til gennem Home Vallensbæk og sikken en opmærksomhed og iver i at få solgt vores hus, det tog læangt tid pga krisen på boligmasrkedet, men IKKE på n oget tidspunkt... Mehr ansehen
Er du på jagt efter en ny bolig? Er du interesseret i nyheder og statistik om boligmarkedet? Du får det hele på Boligsiden, der er Danmarks mest besøgte boligportal. Vi hjælper dig med at finde din drømmebolig. Opret dig som bruger på siden – så får du adgang til dit eget boligunivers, hvor du kan skræddersy lister og visninger, overvåge søgninger, se statistik for boliger på huskeliste og meget mere.
Viborggade 70, 2, 2100, København Ø, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg har altid fulgt meget med i boligpriser og boliger til salg i mit område, men nu er boligsiden.dk blevet SÅ dårlig til at vende tilbage til de søgte boliger, efter man har været inde og se på en bolig. Jeg gider ikke bruge den mere.

Antwort von Boligsiden
Brug Boliga.dk istedet. For tilsyneladende er der ingen hjemme hos boligsiden.
Jeg er desværre enig med de mange andre brugere, at den seneste opdatering har smadret søgmulighederne på boligsiden site.
Imidertid er det også beskæmmende, at deres kundesupport ikke svarer. Jeg skrev til dem for 14 dage siden, men har intet hørt.
God krisestyring vil være i det mindste at skrive på hjemmesiden, at de arbejder på at korrigere fejlen.
Men så må vi jo så bruge konkurrenten i stedet.
God vind.

Antwort von Boligsiden
Virkelig en dårlige opdatering.
Som andre har skrevet, så dukker der priser op på alle huse når man søger på kortet, og hver gang man flytter eller zoomer ind på kortet, dukker bjælken til venstre op, selvom man har bedt den om fuldskærmvisning.
Det er blevet uoverskueligt at søge, da priserne vælter ind over hinanden, så alt i alt en ommer.

Antwort von Boligsiden
Det er en ommer - jeres ellers glimrende side er begyndt at vise priser når jeg søger på kortet - det giver en totalt uoverskuelighed - håber I snarest - og ikke overhøre kritikken som vurderingsstyrelsen - retter det tilbage til den tidligere glimrende løsning - :-) Vh Søren
Tak for jeres svar , desværre nej , det er stadig fuldstændig lige så rodet at se på - jeg har ikke en chance for at se beliggehden uden a skulle helt tæt på - fortsat en ommer. Gør det nu brugervenligt. Vh Søren

Antwort von Boligsiden
Hvorfor kommer alle priser frem når jeg zoomer kortet.
Kortet forsvinder desuden kender jeg priser i forvejen.
Sikke noget møj.
Kh Jette

Antwort von Boligsiden
Det er utroligt at denne boligside kan have så meget magt.
Der burde være nogen der lukkede den.
Der er absolut ingen service herfra, har forsøgt utallige gange med spørgsmål og intet svar.
Jeg vil anbefale at man bruge Boliga.dk i stedet
Det kunne være så godt.. så mange virksomheder samlet om en side.. dygtige folk og så kan vedligeholde af en app og webside gå så galt..
Tak for ingenting
Blev røvet for 1200 efter hjemmesiden fejlregistrerede sletningen af mit ab8nnement. Prøvede at kontakte kundeservice men fik et stort"hvis du ikke har et billede af det hjælper vi dig ikke"
Siden i sig selv er fin dog er det irriterende at få mange mails omkring boliger som man ikke har sat i søge felt
jeg er ked af at se folk er så negative med at anmelde boligsiden . Hjælp dem til at blive bedre, Jeg har meget fornøjelse ved at følge med, men kunne godt tænke at det var muligt at søge mere specifikt efter emner og i andre områder, men er glad for Boligsiden.
Til grin, fordi de påstår de vil skabe gennemsigtighed. Men oplysninger om "aktuel m2" er tom og mæglerstatistikken mangler også gennemsnitlig liggetid, så man kan heller ikke bruge det til at vælge den bedste mægler. Der er flere ting der irriterer mig, men lad os starte med disse ting og se om de har tænkt sig at rette op på det.
‘HEJ
Jeg har et sådan godt tilbud til DIG:
Ska’ vi ikke smække masser af uvedkommende og annoncebetalt fotos af boliger, du IKKE søger efter SAMMEN med det, du leder efter det, det du faktisk gerne vil ha’?
Sådan lige i synet med så flotte ejendomme. Som skifter. Non stop. Igen og igen. Fotos der cykler rundt, frem, op, ned rundt og tilbage. Jo, vi kæler gerne for detaljen helt ud i hjørnerne..
Læsning er virkelig tidskrævende. Vi anser flyvende fotos for at være det store dyr i åbenbaringen. Du får osse helt gratis med, at du slet ikke kan vælge dem fra.
Det er da noget af et tilbud, ikk?
Annoncørbetalte hilsner
Boligsiden
Ps. Vi er så stolte af vores motto:
Vores kunder har ALDRIG ret’.
Jeg har tidligere haft stor gavn og glæde af Boligsidens helt basale indhold, men har i den seneste tid haft nogle absurde oplevelser med appen.
Man tror knap sine egne øjne, når man ser Boligsiden release nye versioner med masser af fejl og mangler. Fejl som burde være opdaget ved test, og rettet inden release. Man har ikke en fall back plan men kører planmæssigt videre med nye udgaver, selvom brugerne rapporterer fejl i hobetal. Magen til IT-drift og -udvikling - der mere minder om afvikling - skal man lede længe efter. Det er særdeles kritisk og kritisabelt.
De fleste ting her i livet starter med ledelse. Og medmindre Boligsiden ofte bliver hacket, så peger pilen kun i én retning – og det er mod ledelsen. Jeg beklager derfor også at måtte skrive det, men jeg tror Boligsiden er styret og ledet af inkompetente og handlingslammede mennesker.
Bare for at nævne nogle få og aktuelle fejl:
◦ Hvis man ændrer parametre i en allerede gemt søgning og vælger ‘opdatér’, så opdateres søgningen IKKE. Der oprettes i stedet for en helt ny søgning. Hvis Boligsiden mener, at man ikke skal kunne opdatere/ændre en gemt søgning, så fjern muligheden eller skriv at man skal oprette en ny. Alt andet er at holde folk for nar.
◦ Jeg har oprettet fire søgninger med fritidshuse på hhv Lolland, Falster, Møn, Sydsjælland, alle med specifikke og forskellige parametre, fx boligareal, grundstørrelse, energiklasse. De er gemt med vidt forskellige navne. Forleden var alle fire søgninger pludselig omdøbt til samme navn og indeholdte de samme parametre. Væk var altså tre af fire søgninger. Jeg har siden genoprettet de forsvundne søgninger, og en time senere er de omdøbt så alle fire har samme navn og indhold igen. Intet varsel, ingen udmelding, total tavshed. Hvordan kan sådan noget ske? Det bør ikke kunne ske.
◦ Gemte søgninger med bestemt sortering, fx ‘Dage til salg’ (Lav til høj) bliver pludseligt og uden varsel ændret til ‘Adresse’. Jeg kan godt ændre sorteringen, men jeg kan ikke gemme mit valg, altså opdatere min personlige søgning. Jeg er fløjtende ligeglad med en adressesortering, som i mit tilfælde er aldeles uanvendelig, da der sorteres på vejnavne, ikke postnr. Hvorfor bliver gemte søgninger ikke opretholdt?
◦ Jeg har en søgning, som viser flere hundrede landejendomme. 90% af dem er irrelevante for mig, men jeg kan ikke sortere dem fra fordi jeg ikke (ikke mere) kan fravælge ejendomme under 15 hektar. Det har jeg altid kunnet, men nu kan man ikke mere. Det er møgirriterende og kilde til stor frustration.
Det er blot eksempler blandt flere. Grundlæggende er idéen bag Boligsiden rigtig god, men man evner ikke at eksekvere den del af strategien, der handler om gennemskuelighed, enkelhed og god brugeroplevelse, og heller ikke den del, de selv beskriver som ’… du kan skræddersy lister og visninger…’.
Brugerne står tilbage med en løsning, der virker til en meget simpel og isoleret søgning, men funktionerne til mere avancerede og ikke mindst gemte søgninger er helt i hegnet. Brugerne står tilbage med frustrationer, og det gør medarbejderne i Kundeservice nok også. Om lidt får jeg nok en besked om at oplyse mere, så Boligsiden kan kigge på ‘min sag’. Det plejer dog ikke at hjælpe, da svaret blot er, at man er opmærksom på problemerne og arbejder på at løse dem, altså et pænt og anstændigt svar uden substans, løsningsorientering og tidshorisont.
Hvorfor er Boligsiden ikke proaktiv og annoncerer, når der er kendte problemstillinger? Alternativt lukker appen og hjemmesiden helt ned (midlertidigt), når skidtet alligevel ikke fungerer? Hvorfor skal brugerne opleve disse frustrationer og overbelaste Kundeservice? Det er mangel på rettidig omhu og mangel på ‘kunden i fokus’.
79% af alle anmeldelser på Trustpilot giver en enkelt stjerne. Så stor en andel tager næppe fejl, så konklusionen er klar og tydelig: Noget er helt råddent på Boligsiden. Én stjerne er også dumpekarakter og det har stået på så længe, at man ikke længere efterlades i tvivl om, at Boligsiden drives uprofessionelt.
Man har hverken evne eller vilje til at levere en ydelse, der matcher behovene. Og det ærgrer mig, for jeg har tidligere været rigtig glad for appen. Når jeg skal sælge bliver det uden annoncering på Boligsiden. Og hvis jeg kunne, så havde jeg givet 0 stjerner.

Antwort von Boligsiden
Denne mæglerejede institution er kun til gene for sælgerne!
Hvilken værdi har det, at vise boligens prisnedslag og liggetid. Det er værktøjer der kun giver en evt. køber for store nedslag eller at en bolig slet ikke sælges, da kunder tror der er noget i vejen med boligen, selvom det blot ikke har fundet sin nye ejer.
Brug BOLIGA i stedet for, her er alle "relevante" informationer og det er en uafhængig kæde som ikke er styret af de store ejendomsmæglernekæder.

Antwort von Boligsiden
Hvis man som jeg ledere efter en landejendom og gerne vil have omkring 50.000 m2 er det irriterende at man kun kan flitere alt under 10.000 fra. Så kunne det også være lækkert hvis man kunne se en matrikel markering. Eller i det mindste om jorden ligger omkring boligen eller langt derfra.

Antwort von Boligsiden
Angivelser af bolig m2 er decideret misvisende.
Futuravej 5, Hadsten. 174m2? BBR siger 130 + 44 m2 kælder. I angiver (EDC) vægtet 144. Hvordan fremkom de 174 m2 mon? Uanset jeres definitioner er det bare fusk, boligarealet er 130 m2.

Antwort von Boligsiden
Boligsiden spamer mig med mails hver dag, selvom jeg ikke har bedt om at få mails fra dem.
De vil ikke - eller de magter ikke at slette mig fra deres mailliste - til trods for 3 anmodninger fra mig.
Virkelig skod!

Antwort von Boligsiden
Jeg ville have givet NUL stjerner, men det kunne man ikke!
Mage til fup side, ikke eksisterende kundeSERVICE og ingen respons.
Vi havde bestilt et legetårn, det kommer forholdsvis hurtigt men fra vidaxl.com og ikke boligsiden som vi bestilte fra. Dog virker det til at være samme produkt.
Kundeservice forsøgt kontaktet mange gange uden nogen form for respons.
Legetårnet kan ikke samles da alle skruer og værktøj til selve tårnet IKKE er med.
Nu står vi med et legetårn vi ikke kan sætte op!!!!!!
Det er simpelthen for dårligt!!! Og ja, skulle have kigget på Facebook og herinde inden man købte noget!!!!!!!

Antwort von Boligsiden
Det er jo håbløst, at man fortsat har problemer efter den store opdatering, der smadrede siden for snart længe siden.
Når man søger "sidste 24 timer" på kort-oversigt, så får man samtlige boliger til salg. Der er heller ikke længere mulighed for selv at definere at ville se boliger med prisfald indenfor X antal dage på kortet.
Jeg begriber ikke, at man udbetaler løn til folk, der smadrer en tidligere fantastisk side i dén grad, som er tilfældet her.
fungerer ikke hverken i google chrome eller firefox
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.