Boligsiden er total useriøst og ubrulige ,havde taget boligen af markedet i 4 mrd. Og da boligen bliver lagt på igen er den tid den har været taget af markedet taget med i husets liggetid BOLIGSI... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boligsidens anmeldelser af ejendomsmæglere er ikke en skid værd når mæglerne selv bestemmer hvem der skal have et skema, så kan jeg bedre forstå at den EDC mægler som vi købte hus af og bestemt ikke v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fint at det er muligt at tegne et kort, og flytte de prikker der kommer så det passer godt tilområdet vi søger i. Problemerme er når du har en liste og klikker på en bolig, så hopper den tilbage til s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Home Vallensbæk. Havde vores hus til gennem Home Vallensbæk og sikken en opmærksomhed og iver i at få solgt vores hus, det tog læangt tid pga krisen på boligmasrkedet, men IKKE på n oget tidspunkt... Mehr ansehen
Er du på jagt efter en ny bolig? Er du interesseret i nyheder og statistik om boligmarkedet? Du får det hele på Boligsiden, der er Danmarks mest besøgte boligportal. Vi hjælper dig med at finde din drømmebolig. Opret dig som bruger på siden – så får du adgang til dit eget boligunivers, hvor du kan skræddersy lister og visninger, overvåge søgninger, se statistik for boliger på huskeliste og meget mere.
Viborggade 70, 2, 2100, København Ø, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Det er meget dårligt
Det er til ingen verdens nytte

Antwort von Boligsiden
Hjemmesides opdatering vil indgå i træning af IT folk til hvordan man IKKE skal opgradere et velfungerende system.
Eneste positiv jeg kan se det er at gennemsnits liggetid går op fordi folk kan ikke vide hvornår der er kommet et nyt bolig dermed priserne går ned :D
Edit: Hej Jens fra Boligsiden, jeg kan godt forstå at du har dårlig humør efter den her fiasko men min sidste sætning er mente som en joke.

Antwort von Boligsiden
har netop bed min mælge fjerne min bolig på denne siden, da siden ikke virker mere.
Vil ikke anbefalede nogle at bruge denne side.

Antwort von Boligsiden
Har været den glade bruger af Boligsiden i flere år, og altid nydt den gode brugerflade….. indtil for nylig. Boligsiden er blevet ubrugelig. Min bruger er ikke blevet flyttet med, og når jeg opretter en ny bruger bliver den ikke genkendt ved login. Den ny-oprettede bruger er dog gemt, men altså uanvendelig. Kortsøgning virker kun én gang efter start af app`en. Derefter skal app`en genstartes for at en ny kortsøgning kan gennemføres.
Bruger Boliga i stedet.

Antwort von Boligsiden
over 2 uger med tekniske problemer. Håber dem der har sin bolig til salg får nogle penge retur. Har simpelthen opgivet

Antwort von Boligsiden
Den gamle side var ok ,og den nye er en fiasko,hvor er tvangsauktioner hvad der fungerede fantastisk? hvorfor ændre noget, der fungerer godt Skal tilbage til den gamle side!!!

Antwort von Boligsiden
Boligsiden er praktisk taget blevet ubrugelig. Ud over at siden er blevet utrolig sløv så er stort set alle de funktioner, der var før, forsvundet (matrikelkort, tidligere solgte boliger osv). Har de overhovedet testet siden selv inden de lagde den nye nedgradering op? Håber de kommer til fornuft og vender tilbage til den perfekte side der var førhen.

Antwort von Boligsiden
I deres standardsvar fra min bedømmelse 8. april udbad Boligsiden sig min tålmodighed.
Nu tænker jeg, at det er ok, at min tålmodighed er mere end opbrugt efter knapt en måned, hvor jeg ikke kan komme på hjemmesiden eller app'en.
Jeg har forsøgt med eksisterende profil - får meddelelsen "User not confirmed".
Jeg har forsøgt med eksisterende profil med nyt password - får meddelelsen "User not confirmed"
Det skulle ellers angiveligt i følge Boligsidens egen FAQ ikke give problemer "Hvis du tidligere har været logget ind på den gamle hjemmeside, kan du fortsat benytte de samme login-oplysninger."
Derudover så er de svar boligsiden er kommet med her på Trustpilot og i mails fornærmende ringe. Det er standardsvar, som på ingen måde svarer på det, henvendelsen drejer sig om.
Hvad med at komme på banen med en tidshorisont for løsning af problemerne.

Antwort von Boligsiden
Intet virker, som flere har skrevet...
Jeg HAR slettet alle gamle søgninger og oprettet en igen. Virker ikke... Søgningen var med radius fra mit sommerhus.
Der står at jeg har 4 gemte boliger, men når man klikker ind, er der ingen. Flot.
Siden er fyldt med js fejl - måske noget der burde ses på.
Jeres svar: "Mens du venter kan du oprette søgningerne på web versionen der virker funktionen du mangler." giver ingen mening, da jeg hele tiden har brugt web versionen. Jeg har testet det igen og igen. Når jeg laver radius-søgning, og gemmer, så viser søgningen efterfølgende boliger i hele danmark. Radius-søgningen virker altså stadig ikke.

Antwort von Boligsiden
Sjældent set mere katastrofal. Alt er galt efter unødvendig "opdatering"
Tydeligvis total fravær af brugertest, systemkontrol eller bare almindelig fornuft, før opdatering.
Må være en IT afd, i opløsning uden mindste interesse i deres produkt.

Antwort von Boligsiden
Hvordan i alverden kan en virksomhed som Boligsiden skifte platform uden at sikre sig at det fungerer og uden tilsyneladende at have en back up.
Huskelister er forsvundet, man kan ikke se hvor mange der besøger ens ejendom, søgefunktionerne virker ikke ordentligt og nu pludselig er de ejendomsoplysninger, der fremgår på vores ejendom helt forkerte. Ifølge Boligsiden skulle vi ikke have varme eller toilet installeret lige som vores tegltag nu fremgår som internit med asbest.
Et lille plus er, at oversigten over de ejendomme, man har på huskeliste fremgår på en mere overskuelig måde end før.
Jeg kan kun anbefale alle at gå over på Boliga. Det virker og der kan man få alle de oplysninger, man skal bruge.

Antwort von Boligsiden
Efter de har skiftet til nyt it system, er alle mine søgninger væk. Der er åbenbart ingen boliger til salg i hele dk. Kontaktede dem og fik at vide, at jeg skulle prøve at lave nyt login. Det gjorde jeg, men det virker stadig ikke. Øv øv øv øv.
Det er både appen og Hjemmesiden.
Kan sagtens logge ind, men der vises ingen boliger til salg i hele dk. når man søger.

Antwort von Boligsiden
Ny hjemmeside virker ikke. Den fejler når man søger på postnummer.

Antwort von Boligsiden
siden boligsiden.dk er blevet opdateret er det umuligt at søge - får beskeden 'Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information).' og det er ligegyldigt, om det er fra pc eller app.
Håber I snart får problemet løst.

Antwort von Boligsiden
Ny hjemmeside virker ikke, som alle nødvendig oplysninger er fjernet

Antwort von Boligsiden
Makværk. Hvordan skal vi få vores boliger solgt når kunderne ikke kan komme til at se dem. Sæt den gamle side igang igen til det virker med den nye. Der er virkelig ingen undskyldninger for at slette en brugelig side og så sætte en total virkningsløs side igang. i skal ikke beklage, det er en helt ommer.

Antwort von Boligsiden
Man skulle tro beta-tests er en by i Rusland.
Det er tilsyneladende ikke noget man praktiserer hos Boligsiden. (Eller hvis man gør, så vælger man i hvert fald at rulle ufærdige versioner ud i produktionsmiljøet, og så er vi jo lige vidt.)
Efter den seneste opdatering er der ikke noget der virker. Hverken website eller app.
Det er jo hvad det er. Sådan noget kan forekomme. Det har jeg da om nogen forståelse for.
Men nu er også min konto - med alt dertil hører - pist væk! Forsvundet. Ikke engang mit login er gemt. Dét er simpelthen for langt ude.
Det er jo himmelråbende dumt. Og det er ikke første gang;
Da man tilbage i 2017 også lavede et re-design var man i det mindste forudseende nok til at oprette "old.boligsiden.dk", hvor alle med problemer med det nye layout, stadig kunne bruge den gamle - indtil der var kommet styr på alle problemerne.
Hvad med at smide det gamle (2017-Marts 2022)-layout op på old.boligsiden.dk hurtigst muligt?

Antwort von Boligsiden
Ingenting virker efter den sidste opdatering, og alle mine data er blevet slettet. Favoritter, gemte boligsøg, det hele er væk. Og man kan ikke oprette dem igen da ingen af funtionaliteterne fungerer.

Antwort von Boligsiden
It is a new version. Unfortunately it is much worse than the old one: It is not user-friendly and chaotic. It is for example not possible to see poisont ground anymore.
I got the impression that the makers are inspired by the
danish "sundheds platformen".

Antwort von Boligsiden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.