Bog & idé - Frederiksberg Centret Bewertungen 229

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg, Frederiksberg, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var sket en fejl i online bestillingen, så bogen jeg havde bestilt ikke var blevet bestilt til butikken. Efter jeg var kommet hjem uden bog, kontaktede en fantastisk medarbejder mig pr. tlf., da h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt et kortspil, og efterfølgende vundet et gavekort som jeg skulle hente i Bog & Ide i Frederiksberg Centret, og begge gange blev jeg mødt af nogle personer der tog deres job alvorligt, så... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin webshop og service da jeg henvendte mig på mail og i butikken. Havde bestilt 2 bøger og kunne godt have tænkt mig en status, da den ene var i restordre og det derfor tog lang tid. Da jeg henvendte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bogen kom til tiden Hentede nogle dage efter, alt fungerede perfekt Bestiller gerne bog på samme måde en anden gang Tak for fin betjening

1. Buchhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Falkoner Allé 21, 2000, Frederiksberg, Frederiksberg, Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Godt udvalg

Godt udvalg, hurtig ekspedition og personalet i Frederiksberg Centret er altid hjælpsomme og søde.

16. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Tonen i butikken

Tonen i butikken: Rå og uhøflig.
Hvorfor er der ikke en service for folk, der blot skal hente bestilte og betalte varer?

22. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bog & idé - Frederiksberg Centret

Hej, tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man henter en vare, der allerede er bestilt og betalt. Tonen i vores butikker skal være imødekommende og hjælpsom, også når det gælder click & hent, og det lyder desværre ikke til at have været tilfældet her.

Click & hent er netop tænkt som en nem løsning, og vi forstår godt ønsket om en mere tydelig og smidig service, når man blot skal hente sin ordre. Din oplevelse og feedback er derfor sendt videre, så den pågældende butik kan følge op internt og se på både serviceoplevelsen og håndteringen af click & hent.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for os i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen – både online og i butikkerne.

Michelle fra Bog & idé teamet
www.bog-ide.dk

Forretningen i Frederiksbergcentret…

Forretningen i Frederiksbergcentret nægtede at bytte bogen.

2. Oktober 2025

Kære Hanne
Jeg beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med bytte af din bog. Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal stå tilbage med en utilfredsstillende oplevelse.

Jeg kan se, at vi allerede har kontaktet dig på mail for at finde en løsning sammen, og jeg håber, vi kan få afklaret sagen på en god måde. Din oplevelse bliver naturligvis også taget med internt, så vi kan følge op i den pågældende butik.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
· 76752020

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er bogen blevet ulækker? Skjul den i en plasticpose ...

Jeg fik udleveret de bøger, som jeg havde bestilt som "click and collect" i en plastikpose:

Da jeg kom hjem, viste det sig at den ene bog var smurt ind i ulækker olie ...

17. September 2025

Kære Anders

Jeg beklager mange gange, at du har haft en så uheldig oplevelse med din ordre. Når man afhenter en "Click & Collect"-bestilling, skal bøgerne naturligvis være i pæn og ordentlig stand – og bestemt ikke som du beskriver det. Jeg forstår godt, at det har været en rigtig ærgerlig oplevelse for dig.

Jeg vil opfordre dig til at tage fat i butikken, hvor du hentede bøgerne, så de kan hjælpe dig med at få sagen løst. Oplevelser som denne tager vi naturligvis med videre internt, for sådan skal det ikke være.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
· 76752020

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr