Bestilte en bog der ikke var udkommet, på udgivelse dagen modtog jeg besked samme øjeblik butikken åbnede at nu lå den klar til afhentning. Fin service
Jeg fandt en julegave online til min lille baby-nevø. Bogen var ikke billig! Men det var fragten. For nul kroner kunne jeg hente den nogle dage efter i min nærmeste Bog-og-Ide. Det var nemt. Jeg stole... Mehr ansehen
Bogbeskrivelse: godkendt Kommunikation omkring afhentning: godkendt Service i butikken: godkendt Bogen "Lyst til Livet" Fremragende Alt i alt en perfekt oplevelse
Bestilling virker fint og udvalget er stort -lidt i den dyre ende dog, men jeres leveringstid er ca 10 gange den i skriver ved bestilling og det er altså ikke ok
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Kalvebod Brygge 59, 1560, København V, København V, Dänemark
- 33 95 07 00
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin oplevelse
Bestilte en bog der ikke var udkommet
Godt
Klik og få leveret til forretningen fungerede godt - jeg kunne hente bogen efter 3 dage pakket ind, som ønsket.
Hurtig bestilling online og venligt…
Hurtig bestilling online og venligt personale da jeg hentede bogen
Hadde akkurat den bogen jeg søkte og…
Hadde akkurat den bogen jeg søkte og fikk den raskt.
Click’n’collect spiller ikke
Bestilte en bog en uge før en kollega skulle hente den. Jeg havde bestilt et kort med som butikken alligevel ikke havde på lager. Beskeden om at ordren var klar kom aldrig (fordi kortet manglede).
7 Dage senere var min click'n’collect således ikke klar.
Det store problem er egentlig at jeg ikke blev kontaktet.
Jeg måtte selv skrive til den mail der var i ordren. Men selvom bog og ide angav den som kontaktmailen blev jeg oplyst om at jeg skulle kontakte afhentningbutikken på mail. Min besked blev ikke sendt videre af dem for at få et svar på hvorfor ordren ikke var klar. Jeg skulle selv fikse det.
Jeg står tilbage med en trist købsoplevelse. Jeg vælger en anden løsning til et simpelt bogkøb en anden gang

Antwort von Bog & idé - Fisketorvet
Bestilte en bog over nettet med et…
Bestilte en bog over nettet med et gavekort,og kunne allerede hente den dagen efter,super service
Alt gik fint
FJeg havde bestilt bogen på nettet til…
Jeg havde bestilt bogen på nettet til afhentning. Den var pakket fint ind (gratis) som ønsket og fin service ved afhentning.
Meget tilfreds
Nemt og hurtigt :)
God service.
God service og nem onlineordre!