Boergehansen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt ringe behandling fra deres biludlejningsafdeling.

Ekstremt ringe behandling fra deres biludlejningsafdeling.
Jeg havde lejet en bil til en ferie i Norge, og nogle uger efter vi kom hjem, blev vi kontaktet angående vejafgifter. Helt fair, dem betaler vi selvfølgelig gerne. Der bliver lagt et servicegebyr på 150 kr., hvilket jeg tænker er i orden.

To uger senere kontakter de os igen med endnu en vejafgift, og igen skal der betales et servicegebyr på 150 kr. Denne gang er betalingsfristen samme dag som de ringer. Jeg ringer derfor til medarbejderen der har kontaktet mig og forklarer, at jeg ikke vil betale endnu et servicegebyr. Han reagerer ved at true med at anmelde mig til Oscar Biludlejning og siger, at jeg så må betale afgiften manuelt. Da jeg spørger hvordan jeg gør det, svarer han blot at det må jeg selv finde ud af, ekstremt flabet og ubehøvlet opførsel.

Han sender efterfølgende et billede af regningen til mig, og jeg betaler den inden for fem minutter (jeg har aldrig prøvet at betale vejafgifter før). For dem tager det formentlig to minutter at gøre det samme, men alligevel mener de at det berettiger et servicegebyr på 150 kr., og de forsøger endda at opkræve det to gange.

Mig bekendt kan man heller ikke sende en faktura og forlange at den bliver betalt samme dag.

Jeg vil derfor kraftigt anbefale at finde et andet sted at leje bil. Hos Børge Hansen i Skanderborg er de i hvert fald alt andet end servicemindede, tværtimod flabede og ubehøvlede over for kunder der har brugt mange penge hos dem.

13. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De overholder ikke deres aftale

De overholder ikke deres aftale.
Sælger siger at jeg kan få en tryghedaftale på 7 år, og at jeg kan vente 2 år med at underskrive. Jeg kommer et år efter og her skal jeg så betale det dobbelte hvis jeg vil have tryghedsaftalen.

Så man kan ikke stole på deres ord! Kort sagt.

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan man kalde det service, hvis man ingen service får?

Helt ny bil købt ved Børge Hansen Automobiler i Skanderborg i december 2021.

Allerede fra start var der problemer. Sælger blev specifikt spurgt, om bilen ville være nøjagtig som den vi prøvekørt. Har var svaret "Ja". Da vi modtager den mangler der flere detaljer, og forklaringen lyder, at det er fordi vores er en nyere model.
Vi havde bestilt pakke med anhængertræk, måtter og andet, men vi modtog kun anhængertrækket, selvom pakke skulle have indeholdt flere andre dele.

Allerede fra start var der problemer GPS og radio.
Radioen tabte hele tiden (og ja, jeg mener hele tiden) kanalerne og stod bare og så søgte.
GPS ledte ofte ud på marker og i søer og kunne ikke finde placeringer.
Første gang værkstedet blev besøgt med hensyn til dette var en måned efter købet. Ved modtagelsen i servicecentret virkede medarbejdere som om han syntes, vi var en stor forstyrrelse, allerede da han rejste sig fra sin stol. Dette skete i øvrigt ved flere besøg.
Vi bookede en tid, hvor værkstedet ville undersøge fejlene.
De kom frem til, at der manglede en opdatering til GPS'en, som de så havde indlæst så nu skulle det være løst. I forhold til radioen ville de lige undersøge det nærmere.
Efter et år og flere besøg kom de frem til, at det nok var sattellitantennen, den var gal med. I starten af 2023 ville en medarbejde lige se om han kunne skaffe en antenne et andet sted fra, som vi så kunne afprøve, før en ny blev købt. Han ville kontakte os efter en uges tid.
Da der er gået to uger, kontakter vi dem selv, og han har ikke fundet ud af noget. Ingen beklagelse over at han ikke havde kontaktet os. Vi aftaler at give det en uge mere, hvor vi så selv kontakter ham. Ved en næste kontakt aftaler vi igen, at han kontakter os, når han har fået fat i én. Dette var i februar 2023, nu er vi i slut oktober 2023, og vi har ikke hørt fra ham endnu.

Denne virksomhed kan i dén grad ikke anbefales til nogen. Servicen er ikke-eksisterende og grænsende til ubehøvlet og indgåede aftaler bliver ikke overholdt.

Hold jer væk! Find et andet værksted f.eks. C.A. Larsen Automobiler A/S, Peugeot i Viby.

28. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr