Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde ved en fejl bestilt 2 ting af den samme i samme farve og størrelse. Ringede efterfølgende og fik det ændret telefonisk. Og blev også kun trukket for et stk af den konkrete vare!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har flere gange handlet hos Bocajeans og denne gang var det desværre det samme som sidst. Når man køber på udsalg, så kan man ikke være sikker på at det som man har kommet i kurven også er det, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første handel med BOCA jeans- men bestemt ikke den sidste! Købte til meget billige penge 2 par shorts og er glad og overrasket over den lækre kvalitet. Nu fortryder jeg blot jeg ikke bestilte mere😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boca Jeans er helt sikker mit favoritmærke, når det kommer til tøj til børn. Sjovt, pænt og i en god kvalitet. Min datter vælger tit selv sit tøj, og i en alder af 9 år, passer det perfekt til hendes... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi laver børnetøj, der kan tåle at blive brugt. Dansk design på toppen af moden i de bedste kvaliteter. Vi sælger direkte til dig, så du kan købe dansk designet børnetøj til meget fornuftige priser. Du skal være tryg, når du handler med os. Heldigvis har vi utrolig mange glade kunder, som vælger at købe BOCAjeans tøj gang på gang.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

fint

super fedt tøj, dog lidt svingede i str

17. Juni 2014

godt tøj

Min datter er vild med tøjet. gode priser og hurtig betjenibg.

17. Juni 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

smart tøj til billige penge.

Passer rigtig godt til Tweens det er hverken for barnligt eller for voksent.
Prisen er meget rimligt og nemt at købe på nettet.
Syntes der er forskel på str. I bukser , bluser. Og leggins.
Ellers yderst tilfreds

15. Juni 2014

Fået koncept

Surprise pakken, hurtig levering, tøjet overgik min forventning, er kun ked af, at jeg ikke bestilte en mere. Kan varmt anbefales...

11. Juni 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er nemt og uden dikkedar

Det er dejligt nemt at bestille, men lidt svært at finde størrelser på handsker - og lidt bøvlet når en vare skal byttes til en anden størrelse ... Det er svært at finde ud af om man skal betale påny og får penge retur for den vare man har sendt ind eller om der bare byttes lige over ..
Men ellers helt klart et mærke der er fantastisk og værd at betale for ...

28. Mai 2014
BOCAjeans-Logo

Antwort von BOCAjeans

Hej Wenke
Tak for din mening.
Ved levering skulle du gerne have modtaget fragtlabel for evt. returnering, så det burde være nemt og ligetil at håndtere for dig. Posen du modtager din ordre i kan du nemt vende om og bruge som returpose til os.
Byttevarer til anden størrelse byttes altid lige over :-)
Efter bytning vil du til din information modtage en nota på din bytning.
Skulle du ellers være i tvivl om noget, står vi altid klar til at servicere dig på info@bocajeans.com eller på telefon 75 163 163. Kontakt os meget gerne.

Mette Frederiksen

Kvalitet over hele linien

Fantastisk hurtig levering - fede varer i blød og lækker kvalitet - og sejt design! Klasse!! :-)

28. Mai 2014
BOCAjeans-Logo

Antwort von BOCAjeans

Hej Anette
Tak for dine rosende ord.
Det glæder os meget at høre din positive ord omkring vores levering og kvalitet, da dette er noget vi ligger stor vægt på.
Ønsker dig god fornøjelse med dit BOCAjeans tøj :-)

Mette Frederiksen

God kvalitet

Tøjet er af rigtig god kvalitet og betjeningen har været god. Rart med noget sejt og smart tøj til ungerne, og er vild med stjerner på pigetøjet

27. Mai 2014

Hurtig levering uden fejl

I løbet af 2 dage var min bestilling leveret og der var ingen trælse fejl med forkerte størrelser eller andet. Tøjet er af en god kvalitet og jeg vil bestemt købe fra Boca igen.

26. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr