Fantastisk service, vi kom for at bestille en sæsonplads, den vi ønskede blev snuppet for næsen af os. Vi bestilte en anden, men dagen efter ringede de, den ønskede var blevet ledig, så vi kunne få... Mehr ansehen
En dejlig campingplads med alt hvad der er behov for. Vi er lige kommet hjem fra denne dejlige campingplads. Gode og imødekommende medarbejdere, der bare er på pletten hele tiden. Dejlig badebro i hav... Mehr ansehen
gode badefaciliter, og skøn natur
Vi kan varmt anbefale Blushøj camping, der er god lege plads og , en dejlig natur på hele pladsen, udsigt over til øen Hjelm. gode muligheder for at gå langs vandet til Dråby, eller hvis man har lyst til fiske tur ved vandkanten eller båd er der også mulighed for det, Man kan også cykle til Ebeltoft og se den smukke, gl. by og ta et hvil og få lidt godt mad på en af de mange spisesteder i byen, :-) med andre ord ta et besøg på Blushøj det er hele ferien vær. :-)
Fantastisk beliggende campingplads med den smukkeste udsigt
Efter 25 år som campister lærer man virkelig at sætte pris på naturen og beligenhed og denne campingplads er unik og uspoleret. Her er stadig plads til skæve vinkler, naturlig bevoksning, selvstændighed og frihed under ansvar. Der kunne måske mangle at alting skinner og stråler, men netop dette gør at vi er så glade for at ikke alt behøver at være perfekt for at være hyggeligt og afslappende. Der er netop investeret i en nymoderniseret toiletbygning, der er lejeplads og svømmepøl - men frem for alt - havet med øen Hjelm udenfor døren. Let at køre til Ebeltoft, og centralt for udflugter. Flinke værtsfolk som ved hvad det drejer sig.
Fin campingplads
På 5 år med en helsæson plads og vi nyder det
Herlig at se de nye tiltag som Asbjørn og Ann-katrin har lavet - ny toilet bygning , gratis internet , fælles arrangement for os osv.
Vi synes de er kommet rigtig godt fra start.
det er en hyggelig og dejlig sted
Det er rent der er go servic man kan gå lange ture ved stranden og så er der ikke langt til ebeltoft
Dejlig varieret campingplads for alle generationer.
Blushøj er en dejlig og naturskøn campingplads, hvor pladserne ligger i forskellige afsnit og terrasser således, at man næsten altid har en dejlig udsigt.
En anbefalelsesværdig campingplads hvor værtsparret altid er til tjeneste.
Ren afslapning og hygge
Når vi kommer til vognen, på Blushøj Camping, står den på ren afslapning og hygge, uanset om vi er alene eller har børnebørnene med, for de nyder også stedet.
Danmarks smukkeste....!
Absolut et besøg værd! Ligger smukt med mulighed for udsigt over vand fra rigtig mange pladser og skønt område. Ny-renoveret toiletbygning, fin legeplads samt rummelige hytter - kan varmt anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.