Jammer dat je niet kan zoeken op de website na producten zou super handig zijn...de winkel in Hoogeveen was en is goed voorelkaar. Gefeliciteerd met de opening.
Na 3 maanden krijg ik een onbekend pakketje. In een gescheurde doos, zonder brief????? Ik had mijn koffiezetapparaat begin november bij de Blokker heesch afgegeven ter reparatie. Apparaat lekte aan d... Mehr ansehen
Friteuse zijn goedkoop, het netje kan je niet eens fantsoenlijk ophoog tillen , de hengsel zit los , en flipt er zo uit , zodat alle snacks er uit donderen in het vet terug , vetspatters in je kleren... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Blokker heeft het in huis, via zowel onze ruim 400 winkels als de website Blokker.nl
Van der Madeweg 13, 1099 BS, Amsterdam, Niederlande
- 088-9494800
- info@blokker.nl
- www.blokker.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Komen afspraken niet na
Morgen geleverd stond er, in de winkel niets aanwezig. Een andere gekocht omdat ik het vandaag nodig had. Bel ik om bestelling te annuleren, kan het niet moet ik opnieuw bellen. Weer 20 minuten in de wacht
Slechte kwaliteit
Ik kocht een prullenbak en een blender. Binnen twee dagen is er een zwak plastic pallletje van de klep van de vuilnisbak afgebroken en is de klep onbruikbaar. De blender is binnen drie weken stuk gegaan, omdat tijdens het mandarijntjes blenden de bodem eruit viel.
Ik koop geen huishoudelijke artikelen meer bij de Blokker.
Geen service
Vorig jr apr koffer gekocht. Meteen kapot bij wiel tijdens 1e reis. Om mogen ruilen voor hetzelfde exemplaar. Is nieuw opgeborgen tot ruim een jr later. Wordt nu voor t eerst gebruikt en weer gelijk kapot aan wiel. Reactie blokker klantenservice helaas wettelijke garantie verlopen. Jammer en geen service na verkoop v slecht product. En wettelijke garantie bestaat niet dus nu maar klacht indienen mbt het verkochte ondeugdelijke product
Prijs klopt niet, en blijkbaar vaker niet
Prullenbak van € 29.99 gekocht. Moest € 30,- afrekenen. Verweer bij de kassa. Wij weten niet of u contant of met pin wilt betalen, en de prijs van € 30,- staat in ons kassasysteem. Blijkbaar worden alle artikelen, waarvan de prijs op onafgeronde centen eindigt, op deze wijze in de kassa afgerond. Veel producten hebben trouwens een eindprijs van .99. Maar je betaalt dus 1 cent meer
Kortom; de prijs die in de winkel wordt genoemd is niet de prijs die je betaalt. Blokker zal wel denken dat alle beetjes helpen om een faillissement te voorkomen. Maar eerlijk duurt het langst, en op deze manier blijven klanten sowieso weg.
Niet online bestellen !s
Mijn advies: bestel NIET online bij Blokker. Dat kan je heel veel werk en frustraties opleveren.
Ik heb 3 verschillende kleuren wasboxen besteld en 2 Oral-B artikelen.
Krijg ik tijdens de bestelling te horen dat 2 artikelen via een derde partij gaan (prima) maar dat de overige producten niet verstuurd worden maar in een Blokker filiaal opgehaald moet worden (da's niet praktisch, maar OK).
Vanwege de uitspraak "levertijd 1 dag" heb ik een filiaal gekozen op weg naar mijn werk.
De volgende ochtend zie ik een mail, dat ze de blauwe wasbox hebben geannuleerd (niet meer leverbaar). Ik maar meteen een bruine besteld, want ik wil naast de witte en de zwarte ook een box voor de bonte was.
Op weg naar huis naar de Blokker, hebben ze daar wel gewoon de blauwe box. Maar meteen een blauwe en zwarte box meegenomen en de bruine bij de externe partij telefonisch geannuleerd.
Besloten om de zwarte box en 1 Oral-B product te annuleren bij Blokker. Op de orderbevestiging staat alleen het telefoonnummer van de klantenservice. Die maar gebeld om na 20min te horen te krijgen dat zij die order voor mij niet kunnen annuleren ? Wat een flutservice.
Filiaal gebeld, kreeg ik daar te horen dat ik er toe moet rijden, de spullen eerst in ontvangst moet nemen om ze vervolgens weer retour te geven ?
Ik hoop dat Blokker heel snel ECHT failliet gaat, zo kunnen ze minder mensen bedonderen.
Blokker reclamefolder kost op site meer...
Blokker maakt reclame met 25% korting vanwege de strijkweken. Maar als je dan een stoomgenerator wilt bestellen die in hun folder voor 67 staat wordt op hin site 84 genoemd. Via diverse manieren geprobeerd met een denkend mens daar in contact te komen maar een echt antwoord kwam er nooit. Gelukkig was een buurman bereid om mij te helpen en bij de plaatselijke vestiging langs te gaan. Voor ons ( leeftijd en spraakprobleem) gaf dat teveel problemen. Bedoeld artikel moest uiteindelijk ergens uit een magazijn vandaan komen en werd wel voor de juiste prijs afgerekend. Wat was daar nu zo moeilijk aan? Dat had toch gewoon bezorgd kunnen worden of betrof het een eigenlijk niet leverbare 'trekker'. Vreemd maar ik zal hier niet snel opnieuw bestellen en vond de behandeling via WhatsApp een aanfluiting.
Online een prullenbak aangeschaft toen…
Online een prullenbak aangeschaft toen ik hem ging ophalen in de winkel zaten er deuken in. Ik kon hem in een ander filiaal ophalen maar dan moest de bestelling geannuleerd worden en zou ik mijn geld terug gestort krijgen.
Lang verhaal kort na 6 weken heb ik mijn betaling nog steeds niet ontvangen! Klantenservice is ook slecht te bereiken.
Dit was eerder geval de laatste keer dat ik iets bij Blokker gekocht heb
Blokker waterkoker met digitaal display
Blokker waterkoker met digitaal display. Eenvoudig te bedienen en toch veel mogelijkheden. Ik warm mijn koffiekopjes in de winter altijd wat voor. Ik zet deze waterkoker op 50 graden (groen oplichtende ring, altijd leuk) en nog geen minuut later heb ik water op de juiste temperatuur. De gebruikelijke 100 graden is natuurlijk ook makkelijk in te stellen (rood licht, altijd leuk).
Slechte service en waardeloze communicatie
Op 1 oktober het Senseo koffiezetapparaat besteld. Vandaag besteld, morgen in huis. Nou mooi niet.
Na 2 dagen en 3x bellen waarbij je heel lang in de wacht staat, heb ik nu te horen gekregen dat het pakket is vertraagd. In een mail staat dat het pakket is verzonden, maar bij DHL is het alleen aangemeld. Dus weer gebeld en ja, er is toch nog enige vertraging, maar als het er dinsdag nog niet is mag ik weer bellen...de chat is hopeloos, die kennen of je vraag niet, of je krijgt een standaard antwoord dat je de klantenservice kunt bellen. Nooit meer bestellen via de website. Volgende keer gewoon naar de winkel. Wat een slechte zaak.
Geen levering van online bestelling
Blokker doet niet wat het op de website beloofd. Nieuwe Brabantia afvalbak besteld en droogrek. Dit is de reminder om niet meer online te bestellen. Blijkbaar gaat alles via tussenhandel waaronder Sovendus. Krijg dagelijks 10 e-mails van dit bedrijf van verschillende emailadressen, blokkeren en afmelden werkt niet. Op de website van Blokker staat ‘vandaag besteld morgen in huis’. Die belofte wordt niet waargemaakt, dagen later zijn de producten nog niet verzonden. Na 2 weken pas de bestelling gekregen. De chatbot heeft de optie ‘medewerker spreken’ wanneer je dat aanklikt is er niemand beschikbaar. Dan wordt naar een telefoonnummer verwezen, deze gaat echter niet over en is onbereikbaar. Dichtstbijzijnde filiaal geeft aan dat alle leveringen via DHL en hoofddepot Amsterdam gaan en dat er en fors personeelsgebrek is waardoor alle leveringen flink zijn vertraagd en de klantenservice onbereikbaar is. Hier bestel ik nooit weer. Mede ook door alle e-mail spam van Sovendus waar Blokker blijkbaar mee samenwerkt en zonder informatie worden je gegevens bij een samenwerkingspartner gedeeld zonder dat je geïnformeerd bent. Wanneer je eindelijk wel de klantenservice krijgt te spreken blijkt dat het Nederlands zeer gebrekkig is.
ik heb een Leifheit Tapijtveger Regulur…
ik heb een Leifheit Tapijtveger Regulur gekocht maar nergens staat hoe je het open kan maken om deze te reinigen.
Hoi ik heb koffiezetapparaat gekocht…
Hoi ik heb koffiezetapparaat gekocht bij blokker .
Blokker filterkoffiezetapparaat BL-20001 zwart 0,6L koop het niet na 2 maanden is je koffie lauw helaas ben ik de bon kwijt. Maar het is zonde van je geld
gr Jolanda
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Mijn melkopschuimer is verzonden door tomado. Ik was niet thuis dus keurig aangegeven om het in een box te bezorgen. Echter in plaats van het bezorgen heeft DHL ook een bedrijf voor 0 sterren. Het retour gestuurd. Dan maar klantenservice bellen. Krijg iemand aan de telefoon die keurig het script op leest en mij gaat uitleggen wat een retour is! Mijn bloed kookt en ondertussen mag ik af gaan wachten tot het geld terug komt, zodat ik ergens anders er eentje kan kopen, want Blokker doet niets aan service voor de klant. En ook niet aan een goede personeels werving voor hun klantenservice
Ik was zonet bij blokker hoofdorp
Ik was zonet bij blokker hoofdorp, wat een aardige vrouw werkt daar, maakte de verpakking open van het produkt wat ik wilde zien, echt zoveel geduld, maak je niet meer mee in winkels, zoveel klantvriendelijkheid, ik weet haar naam niet, maar was in het grote winkelcentrum hoofddorp, een topper!!!!!
Super slechte communicatie en…
Super slechte communicatie en ondeskundige klantenservice. Lossen problemen met verkopende partners niet op!
Ik koop n wafelijzer
Ik koop n wafelijzer, staat bij voor 23.59 besteld morgen in huis, Niet dus, pure volksverlakkerij. Gebeld met Blokker, ik moest met de tussenhandel bellen aangaande levertijd, waar product door geleverd werd. Ik heb toch bij Blokker gekocht, ik wil het antwoord van jullie, niet van een derde partij. Onvoorstelbaar slecht dit. Zal product direct retourneren, ben benieuwd wat dat voor drama wordt.
Kan online besteld produkt niet ruilen vlgs klantenservice
Ik heb online 2 BK koekenpannen besteld.
Na ontvangst vond ik 1 pan te klein. Ik heb de klantenservice gebeld en gevraagd hoe ik deze moest retourneren en omruilen voor een grotere maat. Haar antwoord was dat dat niet kon, alleen als de pan beschadigd was. Mevrouw heeft nog nooit naar Tros Radar gekeken denk ik en is ook niet op de hoogte van de retour regels die Blokker op internet verspreid. Erg slecht voor een klantenservice!!!
Lang wachten op geld terug
Al een maand aan het wachten op mijn geld. Product retour gestuurd. Krijgt eerst een zeer onvriendelijke mail terug dat het niet gewaardeerd wordt dat ik een product terug stuur en vervolgens hierbij ook niet mijn verzendkosten terug krijg. Ik ben al 2 (!) maanden aan het wachten op mijn geld. Medewerkers zeggen dat dit al verwerkt is en vervolgens krijg ik nu een medewerker aan de lijn dat dit niet zo is. Echt BE-LACH-E-LIJK gewoon.
Komen belofte niet na.
Komen belofte niet na.
Voor 23;59 besteld, volgende dag in huis.
Je moet echt overal achteraan bellen.
Nee ik koop hier meer iets.
Nu nog mijn geld terug, voor ik een gerechtelijke procedure begin tegen hun.
Als wij de rekening niet betalen, doen ze dat bij ons ook wel.
Levert niet een zeer onvriendelijk klantenservice.
Gooien de haak erop.
Leugens dat het verstuurd is, terwijl dat niet zo is.
Ik ga dit melden bij de acm.
klantenservice gebrekkig Nederlands, je moet goed nadenken wat ze zeggen.
Bovendien vallen ze je in de reden, en snauwen ze je af.
Dacht dat ik het pakket kon ophalen.
Tot mijn verbazing, kreeg ik een pakje dat leek of er een kledingstuk inzat.
Zo klein en zo slap.
Is dat een koffiezetapparaat?
Wat zijn de medewerkers daar dom zeg.
Ze weten toch wel wat een koffiezetapparaat is?
Mensen als ze jullie geld niet terugstorten.
Maak melding bij de acm.
Ze zijn mij als klant kwijt.
Tweedehands/ onaardige medewerkers
Ik had een NIEUWE airfryer gekocht maar toen ik die ging ophalen was er allemaal krassen op de airfryer. De medewerker zei dat het helemaal nieuw was maar het was TWEEDEHANDS.Maar de airfryer was een showmodel.Maar dat gaven ze niet aan op de website.de medewerker was ook erg onaardig tegen mij. Toen ik met mij even moest overleggen ging ze roddel naar een andere medewerker.Dat vond ik erg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.