Friteuse zijn goedkoop, het netje kan je niet eens fantsoenlijk ophoog tillen , de hengsel zit los , en flipt er zo uit , zodat alle snacks er uit donderen in het vet terug , vetspatters in je kleren... Mehr ansehen
Na uitgeschreeuwd te zijn geworden door een medewerkster heb ik een klacht ingediend bij Blokker’s klantenservice. Krijg ik een nietszeggende mail terug waarin alleen wordt aangegeven dat de meeste kl... Mehr ansehen
Bij Blokker diverse schoonmaakproducten gekocht, waaronder een fles Glassex van 750 ml voor 1,— Wat blijkt, uiteindelijk staat op de bon 15,74 ! Contact opgenomen met de chat, wat blijkt, dit produ... Mehr ansehen
Fijne zaak, goed geholpen met het vinden van een (zelfs iets goedkoper!) alternatief voor mijn soda stream cylinders. Terwijl ik in de winkel was gelijk nog kunnen informeren over wat andere dingen, w... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Blokker heeft het in huis, via zowel onze ruim 400 winkels als de website Blokker.nl
Van der Madeweg 13, 1099 BS, Amsterdam, Niederlande
- 088-9494800
- info@blokker.nl
- www.blokker.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Pas op met de korting
Pas op met de korting.
Bij de kassa is de prijs anders.
Er staat 25% u krijgt bij de kassa 15%.
Zegt u er wat van zal er waarschijnlijk ook op een onredelijke manier gezegd worden.
Slikken of stikken.
Toen ik aangaf dat ik de 25% verwachten zoals overal in de winkel staat, kon ik zonder prullenbak vertrekken.
Die houding vind ik erg, zal ook de reden zijn dat er al bijna niemand meer in die winkels kwam.
Een frietensnijder gekocht en ging…
Een frietensnijder gekocht en ging meteen kapot naar 1 aardappeltje en terug naar de winkel gegaan krijg niks ervoor terug
Dus hun krijgen geld voor dingen wat niet werkt en ik kan erna fluiten pff is voor mij veel geld
Geld kwijt en geen koffieautomaat.
17 oktober een automatische koffiezetapparaat besteld in de Blokkerwinkel, bij een aangesloten bedrijf met de naam Merkatura. Hierbij werd aangegeven 8 werkdagen levertijd. Tot op heden heb ik geen koffieautomaat, dus geld kwijt en geen koffie automaat, telefonisch en per mail geven deze 2 bedrijven elkaar de schuld, echt te triest voor woorden dat je zo mensen hun geld afhanden kan maken.
Sta je voor een dichte deur in Rijssen
Sta je voor een dichte deur in Rijssen
Hebben ze de openingstijden niet aangepast op de site
Geen wonder dat ze failliet zijn
Geen retour, geen garantie
Strijkijzer gekocht, blijkt niet te werken. Dus volgende dag teruggebracht.
Wat blijkt...Geen retour, geen garantie. Ivm faillissement, het staat in de winkel niet zichtbaar aangegeven. Het magazijn moet blijkbaar leeg of de apparatuur werkt of niet. Pas op! Gelukkig voor mij is het personeel zielug, want die mogen geen andere baan zoeken en krijgen geen salaris. Bullocks.
top winkel
top winkel! heel jammer dat die failliet gaat, je kon er echt alles kopen voor een hele goede prijs! personeel ook altijd heel aardig.
Keukenmachine gekocht bij blokker bij…
Keukenmachine gekocht bij blokker bij de eerste gebruik start het niet op. Ze willen geen garantie geven omdat ze failliet zijn oplichterij. Klantenservicr geeft aan dat ik het bij de winkel maar inleveren maar de winkels wijgeren dit schandalig. Het is NIEUW ONGEBRUIKT
Super nette winkel met super aardige…
Super nette winkel met super aardige bedrijfsleider en medewerkers.
Mensen snappen jullie het niet failliet…
Mensen snappen jullie het niet failliet betekent dat je nergens meer aanspraak op kunt maken dat geld niet alleen bij blokker maar ook bij andere winkels die failliet gaan de curator bepaald dan alles mij valt die negatieve reacties op personeel kan hier niks aan doen zo werkt dat met faillissement
Slecht bedrijf spullen verkopen als je…
Slecht bedrijf spullen verkopen als je weet dat je failliet gaat en je dan verstoppen achter ja we zijn failliet sorry je pan komt niet meer geen geld terug gewoon niks doen ze stelletje oplichters zijn het
Slechte klantenservice
Ik had in oktober een hygrometer besteld via Blokker maar eindstand waren we niet blij met het product, we wilden hem graag retourneren maar helaas wordt er niet mee gewerkt. We zijn al twee weken verder zonder succes....
Wat een slechte service nooit meer…
Wat een slechte service nooit meer blokker voor mij
Besteld, geen artikelen en ook geen geld terug
2 november besteld, order wordt verwerkt, geen mail meer ontvangen met track & trace. 5 november gebeld, komt met dhl met vertraging, 7 november weer gebeld, krijg geen artikelen maar ook geen geld terug. Mag ook mijn artikelen niet in de winkel gaan halen. Schade is voor de klant. Stuur dan in ieder geval mail met excuses, en in ieder geval de optie om het in de winkel op te halen. Dit is wel hele makkelijke oplossing.
Houden je als klant voor de gek
Ga gewoon dicht als je de klanten blijft oplichten! Voor de uitspraak van de rechter is mij toegezegd geld terug te storten, na een week nog geen cent op me rekening. Hou mensen niet voor de gek! Had het bedrag hoger geweest had ik naar de rechter gestapt, want ik ken mijn rechten.
Oplichters
Oplichters! Klant is dupe. Pakket besteld op 2 november en op 4 november is bekend gemaakt dat er uitstel van betaling is. Pakket niet ontvangen!!! 3 keer gebeld, en ze kunnen niks doen. Hun systeem ligt eruit. Niet duidelijk wanneer ik pakket ontvang! Er is zelfs aangegeven dat het nog wel 3-4 maanden kan gaan duren. Ik ga hier niet mee akkoord!
Pas op voor Blokker
Pas op voor Blokker! Ze zijn oplichters! Ik heb 1 week geleden iets gekocht wat kapot is en ben hier thuis achter gekomen, ik terug naar de winkel met de grote on doos, ik mag het niet terug brengen en ook niet ruilen pas op!
Ik ben nu als klant de dupe door hun faillsement wat een schande!
Blokker en Zedar slecht servies , ruilen of terug brengen is niet meer mogelijk
Online bij Blokker heb ik stofzuiger zakken( merk Zedar ) besteld. Ben ik niet tevreden over mij bestelling en wilde mijn artikel retourneren en geld terug of ruilen. Vandaag ben ik naar Blokker van Amstelveen gegaan om mijn artikel retourneren of ruilen zo onaardig en boze manager. Zij zei blokkeer gaat failliet en retourneren of terug brengen is niet meer mogelijk. Ik wilde mijn artikel ruilen kan ook niet omdat ik van hun verkoop partner Zedar gekocht. Via whatsapp heb ik Zedar een bericht gestuurd ze zijn ook niet verantwoordelijk omdat de financiën lopet via blokker en Blokker heeft de webshop gesloten.
Nooit meer bestellen bij Zedar en Blokker .
Slecht slecht slecht servies.
Alles betaald maar nooit geld terug en nu de DUPE
Order plaatsen, betalen, niet ontvangen, product terug naar Blokker, sinds 15 oktober in BEZIT van Blokker. En ik krijg mijn geld niet terug! Stuur dat het product terug of mijn geld en dan nu niet janken dat je onder bewind staat want dat is pas sinds 4 november ik noem dit gewoon ordinair DIEFSTAL
Ik heb nog nooit een slechte ervaring…
Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met de Blokker service of hun producten. Ronduit een top winkel!!
Niets geleverd
Had 5 items besteld via de site. Een maand later is niets geleverd. 1 item kon ik ophalen in de winkel en naar huis sjouwen. Een en al ellende. Bestel niet online bij Blokker! In de winkel kopen is prima verder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.