Unternehmen hat geantwortet
Kom og ud lavede en opmåling på en fjernvarme enhed, disse mål var helt i skoven kostede os næsten en ny bestilling på et bryggers. Amatører. Tilmed da de sender regningen kommer der ikke en faktu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reparation af vores gulvvarme system der var 18 år gammelt og ikke virkede godt mere. Vi fik ny styreboks og nye termostater og hvad der ellers hører med.Det fungerede herefter fint og alt var ok.M... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte tirsdag formiddag d. 6/1-2026 blik og vvs Aalborg til at komme og tilslutte min opvaskemaskine. Og allerede samme dag 1-2 timer efter var de her og tilslutte. Fantastisk service hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Blik og VVS Aalborg. Hos Blik og VVS Aalborg tilbyder vi service, til større og mindre opgaver, indenfor VVS, blik, ventilation samt energioptimering, til både privat og erhverv. Vi hjælper også gerne med diverse former for enterprise. Vores personale, er uddannede indenfor feltet og har erfaring, med flere former for VVS og blik, på tværs af fagområder. Har du brug for gode råd, vejledning eller service, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud, uanset hvorhenne i landet du befinder dig. Du er også meget velkommen i vores showroom på Karlskogavej 16, 9200 Aalborg SV., hvor du her kan få inspiration samt vejledning til dit nye badeværelsesprojekt 🚿 Kontakt os på 98 14 19 00 eller mail@blikogvvsaalborg.dk
Dänemark
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg har modtaget brev fra fogede retten på en regning som er betalt og selv om jeg har ringet til firmaet og de kan se at regningen er betalt har de ikke tilbage kaldt sagen. Og for at det ikke skal være løgn har jeg betal regningen samme dag jeg modtog den for knap et år siden. Inden man sender en regning til foged retten bør man søge i sit system i det mindste på beløb og navn. Så havde man fundet ud af at regningen car betalt. Rigtig ubehagelig situation at stå i 😔

Antwort von Blikogvvsaalborg
Fantastisk service hele vejen rundt, fra bestilling, damen på kontoret der ringede og aftalte en tid med mig, til VVS installatøren der var her og tilslutte maskinen.
Glad og serviceminded kontor dame, og god positiv energi i VVS installatøren der var ude og udføre opgaven.
Rigtig god oplevelse med det hele ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 😊

Antwort von Blikogvvsaalborg
Har i mange år brugt Blik og VVS Aalborg til mine ejendomme i Aalborg. De kommer altid til vores aftaler, og er det en lørdag aften, hvor der går et vandrør, er de også klar. Så kan kun på det varmeste anbefale dem.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Jeg ringede til Blikogvvs, da jeg havde en utæt håndvask på badeværelset. Spurgte i telefonen inden de løste opgaven om de stillede garanti for deres arbejde. Det svarede de hurtigt ja selvfølgelig til.
Montøren kom ud og kiggede på opgaven.Spændte rørene mere til uden at skifte noget første gang og brugte ca. 3 min på opgaven.
Da jeg efterfølgende tjekkede håndvasken var den piv utæt og måtte ringe efter ham igen.
Så kom han tilbage og skiftede næsten alt under håndvasken.
Efter han var kørt igen tjekkede jeg op på håndvasken igen og måtte desværre konstatere at den stadig var utæt.
Så montøren kom tilbage igen og skiftede en del af det han li havde lavet. Han skiftede alle dele ud pånær en overløbsarrangement, Efter dette var håndvasken tæt i ca to måneder.
Så ringede jeg til kundeservice da det igen var blevet utæt og regnede selvfølgelig med at dette var på garantien da den holdte tæt i meget kort tid.
Montøren kom ud og sagde med det samme at den sidste del skulle ha været skiftet fra start da den aldrig ville holde tæt med den gamle del som de valgte ikke at skifte første gang.
har nu fået regning for begge gange.
Første regning lød på 2204,04
Anden regning lød på 1581,75
total 3785,79 for at få lavet en håndvask tæt.(Da de har taget arbejdsløn og kørsel begge gange) Ville selvfølgelig godt ha betalt for den sidste reservedel.Det ville jeg os gerne ha gjort fra start.Men de valgte ikke at skifte den)
Er mildest talt chokeret. Var fuld forstående for at jeg skal betale for den sidste reserve del som de ikke skiftede første gang (hvilket er de burde ha konstateret skulle skiftes da de er fagfolkene og burde vide det) Når jeg havde bestilt reparation for at løse en utæt håndvask forventede jeg ikke at det skulle holde ca to måneder.
Kontaktede kundeservice om onsdagen for at klage over regningen hvor de ville ringe tilbage Torsdag.Mandag havde jeg stadig ikke hørt fra dem og måtte selv ringe.
Blev mødt af en medarbejder som overhovedet ikke var lydhør for hvad jeg sagde. Han havde en nedværdigende attitude og da jeg henviste til garantien sagde han at det måtte være en vurderingssag da den havde været tæt i ca to måneder. Så mente han de havde løst deres opgave.
Skal en håndvask kun holde tæt i ca 2 måneder efter en reparation?
Jeg er mildest talt i chok og kan på det kraftigste advare mod at bruge dette firma.
Vi hyrede Aalborg Blik & VVS til fejlfinding og genopbygning efter en vandskade i badeværelse og bryggers. Forløbet var intet mindre end katastrofalt. Elendig projektstyring, tidsplanen sejlede, og håndværkere udeblev gentagne gange uden besked.
Regningen endte 100.000 kr. højere end oprindeligt oplyst. Derudover blev der monteret forkert inventar – herunder en udstillingsmodel (!) uden vores accept. Vi har efter et 4,5 måneders mareridtsforløb stadig ikke fået de reelle priser på inventaret, kun listepriser, selvom byggelederen utallige gange har lovet at fremsende de korrekte.
Vores forsikringsselskab har aldrig oplevet lignende kaotisk samarbejde med noget firma.
Min klare anbefaling: Hold jer langt væk fra dette firma.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Tilbage i november 2024 bad jeg Blik og VVS Aalborg ApS om en pris på en enkel opgave: to galvaniserede rørstykker med gevind. Svaret kom hurtigt og lød på 207,50 kr. inkl. moms. Jeg afhentede rørene, som passede perfekt - men kort efter modtog jeg en faktura på 1.600 kr. inkl. moms.
Efter længere korrespondance, hvor virksomheden bl.a. påstod, at man som selvstændig ikke kunne udføre en opgave til 207,50 kr., gjorde jeg opmærksom på, at deres eget tilbud var bindende (jf. aftaleloven §1). Først i august lykkedes det at få en korrekt faktura og kreditnota.
Havde jeg selv som entreprenant forretning skudt så markant forbi en tilbudspris, ville god service have været at ringe kunden op og klappe en faktureringen af, så der i fællesskab kunne findes en løsning.
En ellers simpel opgave blev unødigt besværlig, og oplevelsen efterlader mig med indtrykket af, at virksomheden ikke kan anbefales.

Kun gode anmeldelser herfra👍
Altid professionel og god service.
Sidst jeg brugte blikogvvsaalborg, var ved indsætning og tilkomling af opvaskemaskine.
super god service og faglig dygtighed👍

Antwort von Blikogvvsaalborg
Tak til Henning og Salik der kom forbi og ordnede mit toilet!

Antwort von Blikogvvsaalborg
God service og godt arbejde.
Tak til Henning der kom ud!

Antwort von Blikogvvsaalborg
Kan ikke anbefale dette firma...
Havde lavet et tilbud på at få ordnet to badeværelser som jeg takkede ja til, da de gik i gang kunne jeg se at håndværkerne ikke lavede det der stod i tilbuddet. Ved kontakt til byggeleder var der ingen forståelse og der blev blankt afvist at det var det der skulle ske. Der var jo bare lavet en fejl i tilbuddet... Jeg endte derfor med at projekt, hvor jeg selv måtte lave størstedelen af arbejdet fordi de ikke ville stå ved det tilbud de havde givet på skrift. Der blev heller ikke givet besked om at deadline for opstart blev rykket med en måned, hvorved jeg selv skulle ringe flere gange for at få en opdatering på projektet.
Det eneste positive ved oplevelsen var de håndværkere der kom ud, som var meget profesionelle og kom med forslag til, hvordan vi kunne redde situationen på en god måde. Derved var det byggeleder der ikke var behjælpelig.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Der sker absolut intet - pt har vi ventet på en tilbagemelding i over 1 måned. Aftaler bliver ikke overholdt, der ringes ikke tilbage på trods af løfter om det modsatte - der virker ikke som om der er styr på noget som helst. Fair hvis noget glipper en enkelt gang men med dette firma sker fejlene gang på gang. Kan ikke anbefale at bruge Blik og VVS overhovedet.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Vores toilet løb en sen eftermiddag, allerede morgen efter kom en kompetent venlig ung mand, og fiksede det.
En indløbsventil/svømmerventil var defekt, som hurtig blev skiftet.
Virkelig fornuftig pris og hurtig udrykning 👍
De bedste anbefalinger fra Vestbjerg 🙏🙂

Antwort von Blikogvvsaalborg
Jeg ringede til dem for at få lavet noget vvs arbejde og aftalte, at montøren skulle komme fredag mellem kl. 08 og 09. På dagen ringer montøren tidligt om morgenen og siger, at han muligvis bliver forsinket. Det ender med, at han slet ikke kommer, og da jeg prøver at ringe tilbage, kan jeg ikke få fat i nogen.
Allerede mandag morgen modtager jeg så en regning for 2 timers arbejde, selvom montøren aldrig har været ude! Det er simpelthen til grin. Jeg ringede ind for at klage og fik fat i en fra kontoret, der var ufatteligt ubehøvlet og talte med en nedladende tone.
Jeg vil ALDRIG anbefale dette firma til nogen. De spilder folks tid, sender regninger for ingenting og behandler deres kunder dårligt...

Antwort von Blikogvvsaalborg
Tilmed da de sender regningen kommer der ikke en fakturer men kun en rykker hvor de nægter at fjerne rykkergebyr. Utrolig flabet kontor medarbejder. Svindlere.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Vi har haft 2 håndværkere ude, som udførte arbejdet og yde en god kundeservice, men kontoret …
Jeg vil ikke anbefale nogle bruge det sted, den utrolig nedværdigende attitude, og manglende på at snakke sammen ligeværdigt, at have en dialog. Ikke engang en dialog hvor jeg vil ha ret, men jeg vil meget gerne have en forståelse. Jeg er fuldstændig i chok, og håber ikke andre møder den måde at blive tiltalt på!!!

Antwort von Blikogvvsaalborg
De skulle reparere vores cisterne, hvilket resulterede i flere mislykkede forsøg. Allerede ved første besøg sagde jeg, at vi bare skulke have den til at virke, og hvis det der skulle til har udskiftning af indmad og nye skylleknapper var det helt fint. Efter flere forsøg, og efterfølgende nye regninger hver gang, kom de aldrig i mål. Vi kontaktede dem efter sidste regning, hvor cisternen stadig ikke virkede, og hvor vi ikke kunne se rimeligheden i at vi skulle blive ved med at betale for en opgave, som de ikke var kommet i mål med. Dette resulterede i en trussel om inkasso. Vi valgte at betale.
Herefter købte vi selv nye skylleknapper og slanger, gik på YouTube og så en instruktionsvideo, og skiftede selv.
Til Aalborg blik og vvs har vi betalt omkring 5000kr for Ingenting.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Jeg har brugt Blik og vvs Aalborg en del gennem de sidste 10 år, har altid været tilfreds med både pris og god service.
I dag var ikke en undtagelse, jeg havde siden midnat ingen varme i mit hus, der kom en virkelig kompetent medarbejder igen.
Han han virkelig styr på både radiatorer og varmeveksler, så alt virker rigtig godt nu.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Når jeg bestiller håndværkere er jeg altid usikker på, om jeg bliver bedraget.
Det var jeg osse, da jeg bestilte Blik&VVS.
Men Jack kom, så og sejrede. Seriøs, god til at forklare sig og give råd.
Han fik mig endog til at købe mere, noget jeg slet ikke plejer.
VVS-reservedelspriser kan være en svær en og jeg købte visse dele hos lavprisvvs.dk.
Jeg kunne med fordel have købt alle.

Antwort von Blikogvvsaalborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.