Useriøs forhandler og forkert lagerstatus,Svindel. Jeg har bestilt samsung fjernbetjening, efter 2 uger jeg modtaget Grundig TV-fjernbetjening, har jeg både prøvet at ringe og skrevet mail. Men kan... Mehr ansehen
BJ Trading p****r på købeloven og deres kunder, tager ikke imod henvendelser emails eller telefon, eller i bedste fald afviser med standardsvar. De lokker med billige priser, men du kan ikke være s... Mehr ansehen
Did not receive my order. Contacted BJ Trading after 7 days, no answer. Contacted them again after 8 days - received this answer the same day: "Hej, Vi kan lige nu ikke give en sikker leveringsdato, s... Mehr ansehen
Købte er nyt bundkort, som jeg lige havde ude af posen, for at opdage, at jeg havde købt et forkert. Laver en rma sag om fortrydelse af køb, og sender bundkort tilbage, hvorefter jeg får at vide at... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
bj-trading.dk - De bedste priser og den bedste service på hardware, software, computere, el-artikler - nu med nye åbningstider
Useriøs forhandler og forkert lagerstatus, Svindel
Useriøs forhandler og forkert lagerstatus,Svindel.
Jeg har bestilt samsung fjernbetjening, efter 2 uger jeg modtaget Grundig TV-fjernbetjening, har jeg både prøvet at ringe og skrevet mail. Men kan hverken svar på telefon eller mail.
Umuligt at bruge reklamation!
Har købt en flash som der er opstået fejl på. Eftersom deres reklamation og returlabel sider er helt blanke på hjemmesiden, har jeg både prøvet at ringe og skrevet mail for at få oprette reklamation på min flash. Men kan hverken svar på telefon eller mail.
Ja BJ Trading er gået konkurs men…
Ja BJ Trading er gået konkurs men overtaget af Midt.dk de føler så så på ingen måde forpligtet over for BJ. Tradings kunder og vil på ingen måde hjælpe med garanti sager. Svindel og humbug når de stadigvæk bruger samme hjemmeside og mails som BJ.
Iøvrigt var Midt.dk ejer af det gamle BJT APS som drev BJ Trading tidligere. Så samme en mands ejer der tegnes af en og samme person!
Useriøs forhandler og forkert…
Useriøs forhandler og forkert lagerstatus. Spildt 1 uge for derefter at annullere handlen. 2 stjerner fordi handlen kunne annulleres via link....
Billig og har altid kun oplevet en…
Billig og har altid kun oplevet en forholdsvis hurtig levering herfra.
Det er dog det værste firma man…
Det er dog det værste firma man kan tænke sig😡
For det første gik der længe før jeg fik varerne men så var halvdelen af varerne forkert😡
Da jeg så sender de forkert sendte varer retur så bliver de ved med at sige at de intet har modtaget 😡
Aldrig mere dette firma 😡
Virksomhedssvindel og bedrag
Jeg kan ikke forstå at virksomhedsførelse på denne måde kan være lovlig. Ejerne forsøger bevidst at undgå reklamation og tab ved at begære konkurser og rekonstruktion af firmaet. De burde fratages al ret til at drive virksomhed.
BJ-Trading er startet igen
BJ-Trading er startet igen - bestilte 3 harddiske, som ikke var på lager søndag. Lørdag er de ankommet til lokal pakkeshow.
Ligeså sikkert og godt som når man handlede med BJ-Trading før i tiden
Er gået konkurs .
Firmaet er desværre gået konkurs .
Køb intet her.
Firmaet er ikke til at komme i kontakt men deres telefon bliver ikke taget. og deres hjemmeside er frosset.
Alt er i orden !
Jeg har netop modtaget mine varer efter ca 1½ dags tid og alt var bare i orden. Jeg HAR læst al balladen omkring firmaet, men har nu altid haft gode erfaringer med dem, og det ser da ud til at varerne kommer frem og til den rigtige (billige) pris.... Jeg har ingen problemer med at handle hos dem fremover :)
Købte vare i slutning af August virker ikke efter blot to måneder efter
Købte en oplader som stoppede at du efter et par uger. Jeg skriver til dem angående reklamation og får bare svar tilbage at de er gået konkurs, men de nye ejere beholder både hjemmeside lager og medarbejdere. Reklamationen for deres fejlende og falske produkter gælder dog så ikke. På ingen måde indikerer de dette på deres hjemmeside og sælger lige nu produkter uden reklamation.
Hold jer langt væk fra BJ TRADING!!!!
👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Har altid været glad for bj-Trading men i dag blev jeg snydt for min reklamationsret, da jeg fik af vide de gik konkurs og nu starte igen med samme navn 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
BJ Trading konkurs den 8.09.2020,
BJ Trading er gået konkurs den 8. september.
BJ trading er åbenbart begyndt igen at sælge ud af deres varelager stadig under navnet BJ Trading.
Det foregår ved at BJ Trading beder kunden om at indbetale beløbet for de købte varer til en bankkonto nr. som fremgår af en fremsendt faktura.
Det fremgår ikke af hjemmeside at BJ Trading er gået konkurs og derfor må det være den tidligere ejer som begår bedrageri ved at sælge ud af varelageret.
Dvs. at hvis du køber deres varer bliver du hæler, og du risikere at miste dine penge hvis du bliver nød til at levere varen tilbage.
Der er heller ikke nogen returret eller garanti på varekøbet.
Min anbefaling er derfor at lade være med at betale for et evt. varekøb.
Rent faktisk har BJ trading i forbindelse med en retursag modtaget en komponent fra mig via PostNord den 9.09.2020, (dagen efter konkursen), hvilket er ulovligt. BJ Trading skulle have nægtet modtagelse så jeg havde fået pakken retur til min adresse.
De har erklæret konkurs den 8
De har erklæret konkurs den 8. september, hvor jeg købte min vare som de sendte den 10. september.
og som det ser ud lige nu, kan man stadig købe varer på deres side.
Selskabet er gået konkurs igen
Selskabet BJT ApS (Binavn BJ-Trading.dk) er gået konkurs den 8, 9.2020. Fire dage efter mit køb. Alle rettigheder derfor væk. Selskabet havde en levetid på ca. 1 år og 1 md.
Ingen garanti pga. CVR skift!!!
Svarer ikke på email, tager ikke telefonen og nægter at tage imod eller reparere varer som stadig har garanti med begrundelsen at deres CVR nummer er blevet skiftet for nylig og de derved ikke længere har noget at gøre med produkter som er købt før skiftet.
BJ Trading konkurs
På VIRK kan man se at selvskabt er gået konkurs.
BJT ApS under konkurs
Reklamebeskyttelse: Nej
Status: Under konkurs
Kreditoplysninger: Dekret
Returneret - Men ingen penge tilbage
Jeg købte en håndstøvsuger i august, men fortrød mit køb. Skrev til BJ trading, og her var de hurtige til at svare, samt sende en returlabel (som jeg betalte for) alt dette gik hurtigt og fint. Men så stoppede det også her. Støvsugeren har de fået retur, men ingen penge retur til mig. Har nu skrevet 3 mails uden at få svar, og de svare heller ikke på telefon når man ringer til dem (bliver smidt af efter 10 min hver gang)
Virkelig ikke særlig god kundeservice..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.