Skulle havde nogen dart pille fra Peter Wright bestilt dem søndag middag de skulle komme indenfor to dage levering så skiver jeg til dem torsdag og får at vide de er udsolgt så tilbyder de nogen andr... Mehr ansehen
Søren Søgård Pool tilbehør: Jeg købte 2 køer (140) og hø holder til 4 køer/andet udstyr Jeg syntes måske indpakningen maglede noget bobleplast eller andet for at beskytte, der var kun det j... Mehr ansehen
Søgaard er uden tvivl den førende virksomhed inden for billard og dart. Altid hurtig levering, og altid super god service. De fysiske butikker er altid pæne og dejligt personale. Kæmpe anbefaling he... Mehr ansehen
Bestilte et bordtennisbord torsdag, og skulle bruge det til et arrangement dagen efter. Bordet strandede hos fragtselskabet og så ikke ud til at nå frem i tide - så Billard sørgede for at sende et b... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DK´s største udvalg indenfor billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey, dart & petanque. Professionel service til gode priser.
Ladegaardsvej 10-14, 7100, Vejle, Dänemark
- +45 70 13 13 33
- info@billard.dk
- www.billard.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstraordinær god service
Hurtig levering. Opdatering i form af hvor langt min bestilling var i processen kom hurtigt, så en dejlig oplevelse.
Jeg fik ekstraordinær god service. Jeg havde ved en fejl skrevet min gl. adresse på: den kom automatisk, da jeg tastede min mailadresse, og jeg lagde ikke mærke til det i første omgang, først da jeg fik selve fakturaen. Jeg kontaktede Søren Søgaard, og selvom varen var på vej (læsset på en lastbil), så kontaktede de chaufføren og gav ham den nye adresse, og jeg fik varen leveret indenfor den aftalte tid, selvom jeg havde "klokket i det". Jeg siger tusind tak for den gode oplevelse, både til Søren Søgaard og Danske Fragtmænd.
Hurtig leverig og god pris
Ikke styr på online handel
Jeg bestilte to salon køer i marts måned på vegne af min forælder da de skulle bruges til en gave og butikken var lukket pga. coid-19.
Det var dog muligt at afhente i butikken stadigvæk ved bestilling, så det var oplagt for mig da jeg arbejder i nærheden af butikken og får dem udleveret uden nogen stiller spørgsmåltegn...
Vi bestiller og oplyser kortoplysninger der bliver opkrævet inden handlen kan afsluttes, 2 måneder efter modtager jeg så en rykker på at de ikke er betalt, og kan se nederst på fakturaen at der skal betales gennem girokort....
Hvorfor overhovedet opkræve kortoplysninger når i ikke trækker pengene og tænker det kan være i strid med GDPR lovgivningen omkring person dataen.
Så advarsel handel ikke med dem online før de selv får styr på deres egne processer.

Antwort von Billard
Fremragende service og vejledning
En kammerat og jeg købte bordtennis bat og belægninger i butikken i Greve - fremragende service og vejledning
Fin service.
Fin service.
Købte bordfodboldbord - Fik god rådgivning og levering inden for 24 timer fra bestilling.
Alt i alt en super oplevelse.
Tak.
Jeg bestilte et bobspil og fik leveret…
Jeg bestilte et bobspil og fik leveret 2 dage efter, jeg synes det er hurtig levering, nu har jeg fået pakket det ud og afprøvet og jeg er virkelig tilfreds, det er super kvalitet.👍😄
Fremragende service
6****** stjerner, service I TOP og kunden i fokus.
Stort tak herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service. Post Nord havde beskadiget forsendelse, og billard.dk sendte med det samme en ny vare med returlabel til den først sendte, så den ankom dagen efter.
Altid god service
Kun de bedste anbefalinger herfra.
Super butik...
Super butik...
Ingen på markedet har lige så godt udvalg og så er personalet super flinke. Altid god service og vejledning...
Godt arbejde!
Bestilte en del ting til dart, så jeg kunne få gratis fragt :-)
En flink medarbejder ringede til mig næste dag og sagde at de var løbet tør for en vare og jeg bestilte så en anden i stedet.
Tingene kom dagen efter, som medarbejderen sagde.
Dog har jeg modtaget nogle flights med et andet motiv end det jeg bestilte...
Nyt Poolbord
Efter nøje overvejelser valgte jeg Søgaard Probord. Ud over et fantastisk bord, så oplevede jeg fantastisk service fra firmaet. Det eneste minus er, at de ikke ville indgå en sponsoraftale med en gamle pooldinosaur, som mig, men det gør denne anmeldelse mere reel ;)
Hurtig levering - god service
Jeg købte et bobspil, som blev leveret lynhurtigt. Jeg har endvidere haft en positiv korrespondance med firmaet, som har ydet en god service.
Dyr kø, sendt uden beskyttelses indpakning, i alt for stor kasse
JEg købte en Predator kø og fik den leveret 2 dage efter, så ingen problemer her. Men da jeg åbner pakken, som set udefra er uden skrammer,Det eneste jeg observerer før jeg åbner kassen er at den klaprer og larmer som om det hele rasler løst inde i kassen. Da jeg åbner kassesn, ser jeg at køen ligger frit og flyder inde i den alt for store kasse.(billeder haves) ingen papir eller indpakning der kunne afbøde eventuelle slag den måtte få undervejs. Så nu har jeg en kø, der måske, måske ikke, er rystet i stykker og som måske har masser af buler og bump op og ned af siden( jeg har ikke åbnet for den endnu),
Det er simpelthen mangel på kvalitet og forståelse for hvordan man driver online pakke-baseret salg, når man behandler en dyr kø, eller for den sags skyld, en hvilken som helst kø på denne måde.
Ærgeligt
Urimelig service og dårlig håndtering af transportskade. opfordring til svindel
Ordrenr : 21000
Bestilte et dartsskab med skive, pile og ekstra tilbehør til en julegave (værdi 500 kr.). Bestilling og modtagelse var iorden. Men da varen pakkes op ses det at dartskabet har fået en betydelig skade. Jeg tænker pyt, da jeg går ud fra at man bare får et nyt, da det er en reklamation/transportskade.
Jeg ringer til billiard,dk´s kundeservice. Det viser sig hurtigt at der ikke er meget hjælp at hente. De vil have at jeg sender den tilbage med egen betaling. Dvs. at jeg får en ekstra omkostning på omkring 130-260 kr. Fordi deres transport firma har lavet en skade. Jeg oplyser kundeservice medarbejderen om at jeg synes dette er urimeligt. Da jeg nu står imellem valget mellem at beholde den ødelagt varer eller betale yderligere for en vare.
Da jeg oplyser medarbejderen om at jeg selv arbejder ved en internet handel hvor vi betaler transport omkostningerne ved returnering eller reklamation. For jeg svaret at så kan jeg jo sende den med der. Dette må jeg hverken overfor min arbejdsgiver eller ifølgelovgivningen håber ikke de selv laver den slags svindel ved Søren Søgaard.
Nu står jeg tilbage med et ødelagt skab eller en mer regning som er på ca. 25% af købsprisen.
Jeg vil derfor aldrig anbefale nogen at købe på nettet ved søren søgaard, jeg ved ikke med deres fysiske butikker.
/Christian
Alt i alt rigtig god service!
Bestilte et brugt airhockeybord hos Billard.dk og efter lidt småproblemer i starten, fik jeg med hjælp fra deres glimrende medarbejder, løst det hele.
Der var hele vejen igennem en god og fornuftig tone. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
fin service
Bestilte for lang tid siden en handske og en magic rack. Varerne kom til aftalt tid, og var fint og forsvarligt pakket ind - dog var handsken ikke i den bestilte farve.. Godt det samme, da man jo ser lige pinlig ud alligevel :)
Fin og hurtig levering
Fodbolde til bordfodbold leveret hurtigt - alt fint
Billigt, nemt & hurtigt
Bestilte en kø + lidt små ting til julegave, kom hurtigt og var pakket godt ind. Helt klart det sted jeg handler næste gang jeg skal bruge billiard udstyr...
Jeg købte "dotter" , kridt og kø-læder. Ved en fejl returnerede min kone pakken, da den ankom. Jeg blev ringet op af butikken, og da de fik sagen forklaret, sendte de omgående pakken igen, vi havde den allerede næste dag.
Flot flot service, og ingen ekstra regning på porto.
Service helt i top.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.