Med et pludseligt akut behov for at få lavet et obligatorisk service på min bil før tid gjorde at ja ingen kunne hjælpe på stående fod. Lige ind til.. jeg fik snakket med Theis fra værkstedet hos Bilh... Mehr ansehen
De vilkår, man bliver lovet mundtligt, svarer ikke til det, der så står på slutsedlen. Selv efter adskillige samtaler og mails, lover de at rette fejl på slutsedlen, men sender blot den oprindelige... Mehr ansehen
Jeg har haft min Citroen C1 på værksted hos Bilhuset Køge fordi bilen gik ud efter to sek hver gang man forsøgte at starte den. Diagnosen fra værkstedet var at den ene cylinder ikke havde kompressi... Mehr ansehen
Jeg vil på det kraftigste advare mod at handle bil hos Bilhuset Køge. De snyder kunder ved at sælge biler med skjulte fejl og mangler. Hvis man forsøger at få en løsning, er servicen ikke-eksiste... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedrageriske
Bedrageriske. de er en typisk bilforhandler og med det menes der, typerne der tager r**en på unge piger der ikke har forstand på biler. Lover uspecificeret garanti (hvilket vil sige hele bilen) man kommer der ned med en ødelagt kobling efter 5 måneder, René påstår simpelthen at det er en brugerfejl og at min søster ikke kan finde ud af at betjene bilen. Usselt værksted uden lige. Men han kan fikse det for 18.000 kroner. ussel bedrager. koblingen var ødelagt ved salget af bilen, men der påstod de "at det bare var sådan at koblingen føltes" hold jer væk fra dem :)
Anbefaler ikke dette sted
Købte bil hos dem i maj 2024, og det er ikke et sted jeg vil anbefale til nogen.
Da jeg henter bilen har den store hvide plamager flere forskellige steder på kølerhjelmen. (Bilen er sort). Det er syre pletter fra fuglene som har ætset lakken fordi bilen har stået udenfor uden at være blevet plejet i flere måneder. Dette fortæller de at de ikke kan gøre noget ved. Jeg må derfor få omlakeret motorhjelmen et andet sted af egen lomme. Ud over det havde bilen også en ret stor skramme på kofanger fra tidligere ejer som heller ikke så særlig pæn ud, dette kunne de heller ikke gøre noget ved.
Jeg havde så tilkøbt vinterhjul som jeg selv ønskede at sætte på. Da jeg kommer op og fortæller jeg vil have dem udleveret glemmer medarbejderen at fortælle mig det koster penge, så dette var jeg slet ikke klar over da jeg skulle hente dem. Havde jeg vidst det havde jeg nok bare fået dem skiftet hos dem, nu når jeg alligevel skulle betale penge for at få hjulene udleveret..
Medarbejderen spørger om han skal hjælpe mig med at få hjulene ud i bilen, hvilket jeg takker ja til. Han starter med at tabe den ene fælg ned mod fliserne, putter ET hjul ind i bilen, og siger jeg kan klare resten.
Da jeg så skal til at sætte hjulene på, opdager jeg at det ene dæk er HELT fladt. Det virkede underligt eftersom ingen af de andre var flade, men jeg fylder bare luft i og tænker ikke mere over det. Dette resulterede i at jeg skulle ud og fylde luft i dækket hver 2. uge, det samme dæk. Jeg får en tid til at de kan kigge på det, og de fortæller mig at der er et hul ved siden af fælgen som de desværre ikke kan lappe. Hun siger så at jeg må betale halvdelen af prisen for et nyt dæk. Det synes jeg godt nok var ringe. Jeg har købt disse dæk hos jer, det ene var helt fladt da jeg modtog det, der var jo noget galt fra starten, selvfølgelig skal jeg ikke betale for det. Jeg endte med at måtte fortælle dem at det skulle jeg altså ikke betale for, eftersom de har solgt mig et dæk med hul i. Til sidst måtte de give mig ret, og satte et lidt billigere dæk på end hvad jeg havde købt.
Udover dette, da jeg modtog hjulene, der sad afbalancerings klodserne slet ikke fast. De smuldrede af helt af sig selv på alle hjulene. Så dette måtte jeg også få fikset et andet sted.
Jeg kan også lige nævne at bilens udstyrsliste ikke stemte overens. Det var bare copy paste arbejde på alle artiklerne på bilerne, uden de lige havde tjekket hvilke modeller havde hvilket udstyr. Dette gjorde jeg medarbejder opmærksom på, at den altså ikke havde det udstyr der stod. I bytte gav han mit et service på deres regning. Da jeg skulle bestille servicet var der ikke noget problem. Medarbejderen kunne se der stod jeg havde et service til gode, men da dagen så kom hvor jeg skulle benytte mig at dette service, var det slet ikke noget de kendte til. Den pågældende medarbejder som havde solgt mig bilen, var der ikke længere, og de kunne åbenbart fra den ene dag til den anden ikke se det i systemet længere. Selvom ham jeg havde booket hos sagde han godt kunne se det, men så på dagen var det bare væk. Så der skulle jeg igen diskutere med dem. De glemte desuden at ringe til mig da bilen så var færdig.
Jeg kommer ikke til at anbefale dette sted til nogen.
Organisation i opløsning
Vores Peugeot 308 fra 2016 fik lavet stort service hos bilhuset, hvor vi tilmed fik lavet samtlige anbefalinger, mekanikeren havde. Pris 7500 kr.
24 timer efter vi fik bilen tilbage, brød den sammen. Jeg fik bilen bugseret tilbage til bilhuset. Bilhuset var 5 dage om at få kigget på bilen, hvor de meddelte, at de ikke kunne sige hvad fejlen var, men at de gerne ville fejlsøge yderligere for 1200 kr I timen. Om 14 dage!
Jeg siger ikke, at nedbruddet skyldtes bilhusets ageren, men jeg havde dog en forventning om, at vi begge havde et oprigtigt ønske om at få klarhed over sagen, men det var åbenlyst ikke tilfældet.
Ringer man til bilhuset og vil klage sin nød, får man omstillingen, som ved sidste samtale beskrev sin arbejdsdag som 8 timer med brok fra utilfredse kunder.
Tak for ingenting plus regningen på 1200 kr for autohjækp til at bugsere til nyt værksted.
Jeg blev mødt en meget imødekommende og…
Jeg blev mødt en meget imødekommende og yderst venlig sælger ved navn Troels.
Jeg skulle se på en Peugeot E-208.
Jeg fik en god pris for min gamle Peugeot.
Og en uge senere kunne jeg hente min nye bil.
Super service og yderst kompetente folk.
Fremragende Service og Support hos…
Fremragende Service og Support hos Bilhuset i Køge
Vi havde for nylig fornøjelsen af at købe en bil hos Bilhuset i Køge, og vi vil gerne dele vores oplevelse, især med fokus på den fantastiske service, min mand og jeg modtog fra sælgeren Mathias.
Fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Mathias tog sig tid til at forstå vores behov og præsenterede flere biler, som kunne være interessante for os. Han var yderst imødekommende og løsningsorienteret, hvilket gjorde hele processen meget nemmere.
Mathias sørgede for, at vi følte os trygge ved vores valg, ved at forklare alle detaljer om bilerne, inklusive fordele og ulemper ved hver enkelt. Han var aldrig påtrængende, men derimod meget hjælpsom og tålmodig.
Vi endte med at købe en elbil som iøvrigt var MEGET nyt for os.
Da vi endelig havde besluttet os for en bil, håndterede Mathias hele handlen med en professionalisme, som jeg sjældent har oplevet. Selv efter købet har Mathias været til rådighed for at besvare spørgsmål og hjælpe med eventuelle opfølgende behov. Denne fortsatte support har gjort mig meget tryg ved mit køb og bekræftet, at jeg valgte det rette sted.
Vi har tidligere haft blandede oplevelser med bilforhandlere, men Bilhuset i Køge skiller sig virkelig ud. Mathias' engagement og hans evne til at finde løsninger på eventuelle udfordringer gjorde en stor forskel.
Alt i alt var vores oplevelse hos Bilhuset i Køge enestående. Mathias leverede en service, der langt oversteg vores forventninger, og jeg kan varmt anbefale både ham og Bilhuset til alle, der overvejer at købe en bil. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang, jeg har brug for en ny bil.
Varmeste anbefalinger
Check værkstedspriser !!
Check priser !!
Skulle have skiftet kobling på min gamle Peugeot 107 og synes prisen var temmelig høj, men accepterede i første omgang aftalen, da medarbejderen virkede overbevisende og det er et autoriseret værksted.
Idet jeg stadig var forundret over prisen, ringede jeg til naboværkstedet Quickpoint og de kunne skifte kobling til HALVDELEN af prisen fra Bilhuset Køge (og her har jeg korrigeret for mersalg i form af svinghjul mv)
Kan kun anbefale at tjekke priser - også selvom man som jeg allerede havde indleveret bilen og fået en lånebil.
At de stadig får en stjerne skyldes medarbejderne, som faktisk var meget servicemindede og også var imødekommende i forhold til at jeg naturligvis annullerede aftalen. Medarbejderne er gode nok og giver en god kundeoplevelse (selv når man er sur)men firmaets prissætning på værkstedsydelser er helt på månen🙄
Køb ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG!!! en bil her!!!
Køb ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG en bil her!!!!! Du vil kun opleve problemer!!
Jeg skulle købe en Fiat 500 e i Februar 2024. Jeg fik at vide, at bilen havde sædevarme som standard, hvilken jeg så fik at vide at den ikke havde alligevel, den dag jeg skulle skrive under på slutseddelen.
I øvrigt fik jeg at vide, at jeg kunne købe en bil til 150.000 kr., og vi aftaler, at jeg vender tilbage samme dag, men da jeg inden for 2 timer senere ringer og vil købe den, får jeg besked om, at bilen nu er solgt, og jeg kan købe en tilsvarende til 164.000 kr.
Jeg ender med at købe bilen til 160.000 kr., og det var i slutseddelen aftalt, at nogle ridser skulle poleres væk, inden overtagelsen. Dette var ikke gjort.
I øvrigt var det i bilens forrude bl.a angivet at, den skulle have parkeringssensor. Dette konstaterer jeg straks, at den ikke har.
Jeg kontakter dem angående begge forhold, og de erkender begge. Et par dage før manglerne skulle udbedres, bliver jeg kontaktet om, at de ikke har parkeringssensorerne på lager, da de er i restordre.
I flere måneder venter jeg på, at sensorerne kommer på lager (de tager aldrig kontakt til mig, jeg skal altid rykke dem). Og i midt juni 2024 får jeg endelig besked om, at parkeringssensorerne er kommet på lager.
Jeg har i øjeblikket bilen på værkstedet, og vi havde aftalt, at den skulle være færdig i dag. Jeg er nu blevet ringet op, og har fået besked på, at bilen ikke bliver færdig i dag som aftalt. Jeg vil for en sikkerheds skyld (klog af skade) have bekræftet, at jeg ikke skal betale for benzin til den lånebil jeg har, da jeg jo abonnere på el, og således skal betale dobbelt, hvis jeg skal betale for benzin til lånebilen, mens jeg venter på min egen bil bliver færdig. Dette mener de dog, at jeg selv skal betale for. Da jeg beder om at få en mail på, at min bil ikke er færdig som aftalt, og at jeg gerne vil tale med chefen angående benzinen, bliver røret smidt på.
Jeg er dybt forarget over denne fuldstændige elendige “service” og vil aldrig anbefale min værste fjende at købe bil her!!! En mekaniker bekræftede mig endda i at der var komplet rod i deres butik, da jeg afleverede min bil i går.
Jeg har ikke engang beskrevet alle de problemer og udfordringer, jeg er stødt på i processen ovenfor, for hver gang der opstår et problem, man prøver at fikse, opstår der 50 nye der skal fikses. Og hver gang får de det til at virke som om, at jeg er problemet.
Køb virkelig aldrig en bil her!!! Jeg vil bare gerne af med min hurtigst muligt igen, da den simpelthen minder mig for meget om den elendige proces det hele har været. Jeg er dybt forarget.
Jeg var nede og sælge min Peugeot 208…
Jeg var nede og sælge min Peugeot 208 diesel og købte en Fiat 500e i stedet for og havde Anders som sælger Anders er en fantastisk sælger og klarede det super godt og var med hele vejen Jeg kan ikke andet end roser Tusind tak for købet Anders
Jeg byttede min gamle Mondeo med en…
Jeg byttede min gamle Mondeo med en nyere Peugeot 3008 hos bilhuset Køge. Jeg bor nær Aalborg så handlen foregik via telefon og mail med billeder frem og tilbage. Anders (sælger) behagelig, ærlig og fair. Jeg fik lavet en FDM attest efterfølgende og alle "0" markerede fejl blev efterfølgende lavet på lokalt Peugeot værksted uden problemer. Føler mig rigtig godt behandlet og kan kun give mine bedste anbefalinger til Anders og Bilhuset Køge.
Meget kompetent sælger
Må jeg varmt anbefale Bilhuset Køge for en yderst kompetent salgsproces i forbindelse med køb af bil. Min kontaktperson Anders Jensen, var under hele forløbet meget informativ og professionel. Jeg takker for god betjening:)
Det er en skam at man ikke kan 0…
Det er en skam at man ikke kan 0 stjerner.
købt min 1/4 og siden da, har jeg måske været på deres værksted over 10 gange. For en fejl skal man tage der 4-5 gange før de tager dig alvorligt.
Lige nu, er der 2 fejl, på både motor og gearkassen.
de startede med at udskyde det i så langt tid så der ikke er garanti på bilen mere og nu siger de at bilen er fejlfri.
Nu er FDM på banen.
Hold jer væk fra dem. De er søde indtil du skriver under på slutseddel, derefter så begynder de.
En Fantastisk Bilhandelsoplevelse hos Bilhuset Køge og Anders!
Jeg har netop haft den bedste bilhandelsoplevelse hos Bilhuset Køge, og jeg kan ikke rose dem nok! Fra start til slut har jeg været imponeret over deres professionalisme, ekspertise og ikke mindst den enestående service, som Anders har leveret.
Anders er uden tvivl en af de mest dygtige, imødekommende og venlige sælgere, jeg har mødt. Han har en utrolig viden om biler og har kunne svare på alle mine spørgsmål med en opmærksomhed og detaljerigdom, der virkelig imponerede mig. Han tog sig tid til at forklare alt grundigt, hvilket gjorde mig tryg ved hele processen.
Det er tydeligt, at Anders virkelig går op i sit arbejde og ønsker det bedste for sine kunder. Han lyttede opmærksomt til mine behov og præferencer og guidede mig igennem alle de muligheder, der matchede mine ønsker bedst. Aldrig har jeg følt mig så godt vejledt i en bilforhandler!
Hele teamet hos Bilhuset Køge er utroligt professionelle og venlige, hvilket skaber en behagelig atmosfære i bilhuset. De havde styr på alle de nødvendige papirer og gjorde hele processen glidende og problemfri.
Jeg er utroligt taknemmelig for den dedikation og opmærksomhed, som Anders har vist mig. Han gik virkelig den ekstra mil for at sikre, at jeg følte mig godt tilpas og tilfreds med mit køb. Min nye brugte bil er i fremragende stand, og jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Hvis du leder efter en bil, vil jeg varmt anbefale Bilhuset Køge, og især Anders som din kontaktperson. Du vil ikke finde en bedre og mere kompetent sælger, der virkelig forstår at matche dine behov og ønsker med den perfekte bil.
Tak til Bilhuset Køge og Anders for en fantastisk bilhandelsoplevelse! I har gjort mig til en utrolig glad og tilfreds bilejer!
Kæmpe ros herfra!
Alt i skønneste orden
Jeg har handlet bil med Anders hos Bilhuset Køge. Yderst professionel og ordentlig behandling!
Bilhuset i Køge klokker i registreringen af en bil
Hos Bilhuset i Køge fandt vi en Peugeot van til vores virksomhed. Desværre registrerede bilhuset vores bil forkert og indberettede, på trods af aftale, desuden det forkerte forsikringsselskab. Vi påpegede dette i forbindelse med afhentningen af bilen men det blev bagatelliseret som en mindre rettelse vi bare skulle ordne selv.
Det er en større opgave at at få rettet disse fejl, når først bilen er registreret forkert. Vi har nu brugt mange timer på at få tingene på plads og det har absolut ikke været en god oplevelse at handle med Bilhuset Køge. De kan ikke anbefales.
Død useriøst værksted
Død useriøst.
Første gang vi har vores 208 inde til tjek, for en bagsmæk der ikke åbner, de siger der mangler reserve dele, og vil kontakte når de er hjemme - dette er ca i vinteren 2020 og vi "venter" stadig - jeg rykkede dem i ca. april 21 med samme besked, at de ville vende tilbage.
Derefter får de bilen til rep efter påkørsel af en hare, de udbedrer fejl, men samler ikke stikket ved lygterne, så jeg finder ud af de virker ikke når jeg kommer hjem. En tur mere hos dem for at få dette udbedret - en smutter tænker jeg.
Dernæst kontakter vi angået defekt klimaanlæg, vi får bilen tilbage i slutningen af dagen med besked om at det ikke fejler noget - 1000kr - Der står RØG ud af luftvejene når man tænder for varmen!!!! og ruderne dugger i en sådan grad at vi ikke kan se ud!
Jeg kommer ikke tilbage, de tager ikke en seriøst og opkræver for ikke at kunne finde en fejl der er MEGA åbenlys.
Der tegner sig et mønster som vi ikke gider mere, fremover kører vi et andet sted. Anbefaler andre det samme.
Super god service - vi er meget tilfreds
Vi har købt for 2. gang vores bil her og er igen mere end tilfreds. Super service på hele linje. Vores sælger Anders var meget flink og meget servicemindet. De bedste anbefalinger herfra!
Udskyder indtil det ikke er deres problem
Brugt vogn 208 købt november med forlængelse af garanti.
Midt januar kontakter jeg angående fejl og mangler, får at vide værkfører kontakter mig,
Kan ikke huske navn, en kvinde, ringet fredag eftermiddag
Ingen tilbagemelding
Februar kontakter jeg angående det samme.
Ingen tilbagemelding
1/4 kontakter jeg igen og får fat i en der vil sætte en tid til værksted, igen kan ikke navn, men en herre, får desuden informeret at sælger kontakter mig hurtigst muligt og de nok skal se på hvordan de nævnte fejl og mangler kan dækkes ind enten under de originale 3 måneder eller den udvidede af den nævnte sælger, af personen som jeg fik fat i, i telefonen
Opkaldet fra sælger kommer ikke.
Får at vide til værkstedtiden at den er uden for 3 måneders brugtvogns garanti og det vurderes som sliddele, (flækket udstødning, flamme skiver, dysser etc.) Så de vil kun dække 25% af prisen på 12500.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.