The cars are not new but in good order Renting a car via the normal agencies has major draw backs with the mileage. Here you can create your own milage requirements with a little planning so you ca... Mehr ansehen
Endnu en god oplevelse og super service ved udlevering af køretøj. Abosolut god value for money. Kan anbefales
Virkelig søde, sjove og kompetente mennesker!!! meget effektivt, hurtigt og nemt, meget billigt, meget fleksibelt, skal helt sikkert leje her igen! Kunne leje i sidste øjeblik, uden problemer. D... Mehr ansehen
Über Autorental Biludlejning
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vermlandsgade 33, 2300, København S.
- info@bilbooking.dk
- www.bilbooking.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
4,5 stjerner
Fin, venlig og hurtig service samt hurtig returnering af depositum.
Det blev til 4 stjerner da bilparken er noget slidt....men måske afspejler dette også prisen som er tilsvarende billig.
Varevognen kørte fint.
God venlig service
Dejlig betjening både telefonisk og i "butikken" :) rigtig god oplevelse og virkelig en god pris.
Tak for lån :)
Godkundeservice
Ringede dagen inden jeg havde behov for brug af bil og fik stillet en til rådighed. Desuden ringede de 3 timer før afhentningstidspunkt og gjorde mig opmærksom på, at bilen var klar og at jeg kunne hente den når som helst. Meget feksibelt.
Fleksibelt og venlige!
Har lejet biler fra dem og flere omgange i gennem min egen virksomhed, og kan varmt anbefale dem. Altid venligt personale, og fleksible selv når man har problemer.
Lige i skabet - tak!
Venlig og rettidig betjening, god pris - forholdene er i overensstemmelse hermed. Kommer til at bruge dem igen.
ordholdende
lejet i flere omgange men hvergang er aftalerne overholt
Virkeligt nemt
Hos autorental , er de altid parate til at hjælpe , bilerne er i bedre stand end hos de fleste andre billige udlejere .
Det er nemt at finde den rigtige bil , og Mo og hans team er altid parate til at assisterer hvis man er i tvivl om noget .
Autorental er klart mit fortrukne sted , at "bytte" den lille hatteæske ud , når behovet opstår .
Ekstremt venlig og hjælpsom betjening
Søde mennesker der gør hvad de kan for at din oplevelse er i top. Bilerne er gamle og slidte, men med så lave priser er det hvad man kan forvente. Kommer bestemt til at leje der næste gang jeg mangler en bil.
rigtig godt
meget venlig betjening, ingen problemer med bilen.
SUPER god oplevelse & mere end forventet
Jeg har lejet varevogn 4 gange nu & hver gang har jeg oplevet en super service. Bilerne kører godt & de hjælper altid gerne med noget ekstra, hvis man har vehov for det. Der har aldrig været problemer med slut regningen heller - alt har været som aftalt.
Alt i alt en super oplevelse HVER gang :-) Kan anbefales!!!
Fantastisk og meget professionel service trods ydmyge rammer! forvarmet og klargjort bil stod klar 10 min før aftalte tid. Personalet vidste lige hvad der skulle ske, så ingen spild tid. Vil helt klart leje biler hos autorental fremover og anbefale dem til andre.
Jeg lejer bil her IGEN.
God behandling.Fornuftige priser og biler der er i god stand.
God oplevelse.
Det er første gang jeg har lejet bil hos Autorental Biludlejning og jeg fik en meget god service og dem jeg talte med pr. telefon/personligt var meget venlige og hjælpsomme. Jeg vender tilbage igen hos dem. Alt I alt en super god oplevelse og en god bil.
Nemt og enkelt med super service
Autorental var lette at få fat på, enkel booking, meget serviceminded og smilende personale samt en god pris!
Hertil en god opfølgning.
Sådan skal det gøres.
Med venlig hilsen,
Claus J. Bjerregaard
God service, skidt hjemmeside...
Skulle bruge en flyttebil med lift, dette blev bestilt over telefonen, Ingen problem. Eneste minus var en mangelfuld hjemmeside, med forkerte data, forkerte steder man kunne afhente bilen,
Kvikt, nemt og klart
Kvik respons og klar information.
Nemt & enkelt.
God og hurtig service
Jeg er meget tilfredse med det hele - eneste anmerkning er at stationen Vermlandsgade var lidt svært at få øje på, fordi den ligner mere en skrotplads en en biludlejning. Men ok bil til prisen med god og venlig service. Kan anbefales.
Jeg er tilfreds
Jeg lånte en lastbil og afhentede den som aftalt og leverede den tilbage, den kørte godt, var en brugt lastbil, men til prisen var det alle pengene værd, bestemt et sted jeg gerne vil leje igen.
Venligst Klaus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.