Betalingsservice Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået rykkere og ekstra gebyrer, selvom jeg havde penge på kontoen. Betalingsservice trak ikke betalingen til tiden, og jeg endte med problemer, som jeg ikke selv var skyld i. Jeg ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ØV man kan ikke give NUL stjerner!! Den ringeste app jeg har prøvet til dato…. Pinligt for en branche der vil signalerer troværdighed. Kan ikke hente korrekte tal - selvom de fremgår andre sted... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den siger konstant “servicekode ERROR”, så jeg skal mindst 2-4 gange om måneden afinstallere og dernæst geninstallere PBS appen. I burde altså få nogle teknikker til at se på appen. Jeg flere gange... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvorfor ikke bare bruge betalingskort? Betalingsservice har altid virket indviklet for mig, og hver gang jeg skulle opsætte en ny aftale, så har det været en øvelse. Det mest irriterende e... Mehr ansehen

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Betalingsservice er danskernes foretrukne betalingsløsning.

Ungenügend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Worst app ever

How can there not be a backup way to access your bills or setup mandates. The app is so poor I have now had over 1000 dkk in reminder fees for mandates in the past 2 months I was certain were setup now i'm trying to reconfirm them and it doesnt allow login. In the uk we have direct debit its such a better seamless system than this pile of junk! Yet this is monopolizing automatic payment systems in Denmark how can this be? It's like its built by a child.

30. Januar 2024

Katastrofal dårlig service!

Som ansvarlig for økonomien i en lille, frivillig forening har jeg nu siden d. 15. december forsøgt at få flyttet vores aftale med Mastercard/Betalingsservice fra et produkt til et andet.
Intet sker der! Og vi er nu to måneder bagud med kontingentopkrævningen.
Jeg kontakter deres kundeservice fast hveranden dag - og har indtil videre fået at vide, at det nok ville falde på plads "i løbet af et par dage". Og de beklager selvfølgelig den alt for lange ekspeditionstid.
I dag fik jeg så at vide, at de slet ikke kan sige noget om, hvornår vores aftale vil være klar til brug.

Det er KATASTROFAL dårlig service - og et tegn på at de udmærket godt ved, at de nærmest har monopol på deres tilbud.

24. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan stadig ikke logge ind på appen

Kan stadig ikke logge ind på appen med MitID, og jeg kan dermed ikke se et overblik for mine aftaler over betalingsservice. Dette problem har stået på i lang tid (siden 2023), og der er stadig ikke en tilbagemelding på, hvornår problemet er løst.

24. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre melde mig i koret af…

Jeg må desværre melde mig i koret af utilfredse brugere. Grunden til min dårlige anmeldelse er et naivt håb om at det måske kan være med til at få BS til at få skidtet til at virke igen. For dengang man kunne logge ind, var det app'en et nyttigt økonomistyringsværktøj. Så få det til at virke - please.

21. Januar 2024

Dårlig service

Kan ikke logge på med MitID fra min IPhone 14.
Kan se, at Nets tilsyneladende har kendt dette problem siden 15. december 2023 og stadig arbejder med problemet. Det er dårlig service eller tegn på en uprofessionel organisation.

11. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan stadig ikke logge ind med MitID og…

Kan stadig ikke logge ind med MitID og det har nu stået på i lang lang tid. Det er på ingen måde iorden og dybt uprofessionelt at der ikke er taget hånd om det 🤬 PS. irreterende man ikke kan give 0 stjerner for PBS fortjener det ikke!

16. Januar 2024

Hej Kære Betalingsservice

Hej
Efter at ha læst alle de anmeldelser her på Truspilot, af BS appen, så kan jeg bedre forstå at min app ikke virker, hverken på min Iphone eller Ipad.
Håber den snart er oppe at køre igen, for jeg har været meget glad for det overblik den giver omkring de betalinger der er.

2. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har i lang tid kun haft “rød tom…

Jeg har i lang tid kun haft “rød tom skærm” når jeg ville se mine betalinger.
Har et UTAL af gange forsøgt at installere app’en påny og logge på med MitID, men INTET sker derefter…. Nu kan jeg så læse her, at jeg ikke er den eneste, der er utilfreds! Ærgerligt, at jeg ikke har andre muligheder….

26. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubrugelig service og ubrugelig app.

Ubrugelig service og ubrugelig app.
BS er fuldstændig ligeglade med kunder der bruger deres service, da de får penge fra virksomheder som kunderne benytter.
Så ingen incitament for at sørge for app/service fungerer ud til de egentlige kunder der bruger BS..

15. Dezember 2023

Skuffende tone fra kundeservice-medarbejder

Skuffende tone fra kundeservice.
Appen kan ikke logges ind i nogle dage. Jeg ringede til BS-kundeservice. Medarbejderen svarede på en skuffende og lidt ubehagelig tone. Det lød som om det ikke var hans opgave at svare til telefonerne og kun gjorde det bare for at gøre noget. Meget skuffende.

22. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er det værste useriøse møg

Det er det værste useriøse møg.
I har lavet en opdatering eller rettelse og siden da kan jeg ikke logge på.
Jeg kan ikke komme ind overhovedet. Jeg har snakket med jer én gang pr tlf og fik at vide at i var ved at løse problemet.
Det er to mdr siden ca. Idag har jeg ringet til jer igen fordi jeg stadig ikke kan komme ind.
Men nu er det et bånd som afspilles og henviser til at kontakte banken.
Det kan ikke være rigtig at man skal kontakte banken for at få sin betalingsservice. Jeg får først min oversigt når regninger ER betalt. Jeg vil gerne kunne se den før! Den mulighed forelå ved brug af app. Og man kan ikke bruge det på en pc længere medmindre man er erhvervsdrivende.

Betalingsservice.dk yder dårlig service. Der er ingen hjælp at hente på nogen måde. Simpelthen ikke iorden!!!!

22. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Android appen virker ikke (har en…

Android appen virker ikke (har en samsung s23 ultra), anmeldelser på google med login-fejl går helt tilbage til slutningen af januar 2023......
Det kan simpelthen ikke være rigtigt.
Medio maj begynder i at undskylde og skrive "tak for tålmodigheden" og at i arbejder på at løse det..... Nu er vi så over et halvt år senere, og man kan stadig ikke logge ind.... Hvordan kan Nets være leverandør på begge systemer, og så kan man som bruger/borger ikke engang bruge det ene til at logge på det andet.....

Sidste opdatering til appen var i marts, så det er ikke ligefrem fordi det er en ny fejl...

20. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr