Bestrijdingsdienst Bewertungen

2.3

Deze organisatie is zeer onbetrouwbaar en niet kundig voor ongediertebestrijding zoals bedswantsen. Ze laten je een week wachten. Daarna komt er iemand langs die nog geen 10 minuten aan het bestrijden... Mehr ansehen

Terleurstellend dit bedrijf. 2x langskomen voor 15 minuten, gif strooien en EUR 300,- vangen. Na een maand toch nog twee maal een muis gespot en gebeld hierover. Antwoord was dat er geen garantie op d... Mehr ansehen

Nu 2 maanden verder en nog steeds niet opgelost. 600 euro armer geworden, als je belt dat het niet is opgelost weer dezelfde kosten betalen met het standaard opgelezen riedeltje. Ook nu offerte deels... Mehr ansehen

Elk jaar laat ik preventief de mierenbestrijding doen door dit bedrijf. Elke keer super tevreden en vaak ook op korte termijn beschikbaar. Jarenlang last gehad van mierennesten en de mieren kwamen ook... Mehr ansehen

1. Schädlingsbekämpfung

Ongediertebestrijding *Muizen *Ratten *Wespen *Bedwantsen *Vlooien* *Schimmels *Houtworm

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 44 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SLECHT BEDRIJF OPLICHTERS

Slecht bedrijf je belt ze op wegens schimmel problemen en ze zeggen gewoon heel simpel het kunnen 2 dingen zijn en de rest mag je zelf uitzoeken. Slecht bedrijf slechte communicatie. Slechtse service die ik ooit mee gemaakt heb!!

3. Dezember 2024

Stay away from this company

Stay away from this company. I took contact over the phone for having an offer for our building of 4 apartments for disinfesting it from mice. We had seen one or two, nothing major - we only wanted all gaps to be sealed for preventing future problems. Over the phone, they made an offer of 360 euro x 2 visits excluding material costs - I demanded to have it per mail, which they sent. Then one guy came, inspected the building for 50 minutes in total, left some poison boxes behind (which cost nothing), and demanded to be paid the first 360 euro on the spot. On the next day, the office sent us a 2nd unrequested offer of above 1000 euro for coming a second time. Pure scam.

23. Mai 2024

Probleem met muizen opgelost, bedankt Tim!

Tim heeft ons fantastisch geholpen met ons muizenprobleem. Hij heeft de juiste kennis en gaf daarnaast ook advies om in de toekomst muizen te voorkomen. Ook fijn dat hij op tijd was en overal in ons huis keek. Na een week kwam hij terug om te kijken of het probleem ook echt opgelost was. Goede service en raad daarom dit bedrijf aan als je last hebt van muizen.

13. März 2024

Oplichters

Oplichters! Niet inhuren is de beste optie.

1. März 2024
Bestrijdingsdienst-Logo

Antwort von Bestrijdingsdienst

Beste mevrouw Dijkstra

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat je een slechte ervaring hebt gehad en betreuren het ten zeerste dat je ontevreden bent. We willen benadrukken dat we altijd streven naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening en dat we ons vak met liefde en toewijding uitvoeren.

We hebben inderdaad een offerte gestuurd en respecteren je beslissing om het werk zelf uit te voeren. Het spijt ons echter als er onduidelijkheid is ontstaan over bepaalde details, en werkmaterialen wat wij gebruiken als professionals en niet delen met de klant aangezien dit ons vak is.

Het is nooit onze intentie geweest om je ontevredenheid te veroorzaken of een slechte recensie uit te lokken. We hechten veel waarde aan onze reputatie en willen graag samenwerken om eventuele misverstanden op te helderen en tot een oplossing te komen.

Dure en nuttenloze behandeling

Dit bedrijf neemt geen contact en verantwoordelijkheid als een behandeling niet goed gaat, of simpel weg niet werkt. En dat is zeer spijtig. Ik neem aan dat ze ook genoeg goede diensten bieden, maar het bestrijden van bedwantsen is er daar zeker niet één van. Een matige behandeling, een torenhoge rekening, geen resultaat en dan ook nog eens een onprofessionele houding en geen reactie meer geven. Heel jammer, erg zonde.

10. November 2020
Bestrijdingsdienst-Logo

Antwort von Bestrijdingsdienst

Dit gaat om een hele andere firma dat zijn wij niet, wij zouden het waarderen dat je de review op de belgische site plaatst en niet voor de nederlandse. wij staan los van .BE website