BespaarBazaar Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slecht. Producten zijn totaal niet zoals afgebeeld (tochtstrips). Daarnaast leveren ze ook producten die over de houdbaarheidsdatum zijn. Bicarbonaat die voor februari 2023 gebruikt moest worden,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product niet compatibel voor België! Wij hebben 10 Energy Savers te goeder trouw besteld. De stekker is niet compatibel voor de Belgische markt. Deze informatie staat niet bij het product. We hebben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook wij willen jullie hartelijk bedanken voor de bijzonder vriendelijke en super service!! Snoer met led lampionnen op zonne energie na 1 x gebruik defect. Na melding per email zonder vragen onmiddel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie , duidelijke website. Leveren snel , goede prijs, Bellen je op als ze denken dat je niet het juiste hebt besteld ( dus niet alleen pakjes-schuivers...!). Kortom, zeer tevreden. Technische supp... Mehr ansehen

1. Solartechnikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Ruim aanbod van producten om laagdrempelig energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor je portemonnee!

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Aftersales communicatie kan beter

Vorig jaar 2 zonnepanneel systemen gekocht. Alles was perfect geregeld. Goede offerte, keurige levering. Maar vorige maand is een omvormer kapot gegaan, en dan begint de ellende. Verschillende keren gebeld, en de belofte om terug te bellen wordt niet nagekomen. Uiteindelijk na zelf bellen en mailen wordt mij verteld dat de leverancier van de omvormer (Oskomera) mij een nieuwe omvomer gaat sturen. Tevens heb ik een retour formulier ontvangen om mijn omvormer terug te sturen. Na een week bel ik zelf wanneer dat ding geleverd gaat worden, en ik krijg te horen dat de leverancier failliet is. Nu is onduidelijk hoe de garantieafhandeling verder gaat. Ze nemen contact op zodra dat duidelijk is.

Update 15-6-2015
Vandaag bericht gekregen dat de omvormer besteld is, en zojuist mail met track&trace code. So far so good. Morgen meer....

Update 16-6-2015
Nieuwe omvormer ontvangen in goede staat. Aangesloten en de eerste Wh zijn weer opgewekt.

Eindconclusie:
Bespaarbazaar probeert het allemaakl goed op te lossen. Alleen op het gebied van communicatie kan het beter. Ook al werken jullie hard achter de schermen, als een klant niets hoort en ook niet binnen een dag antwoord krijgt op zijn mail dan lijkt het voor de klant alsof er niets gebeurd. Mijn advies, geef geregeld status updates, ook al is er geen verandering in een status. Dan blijft de klant het gevoel houden dat er aandacht voor de zaak is. (uiteindelijk is 3 weken wachten op een reparatie/vervanging van een omvormer tijdens een van de beste maanden van het jaar heel vervelend, elke dag kost letterlijk een paar euro....)

13. Juni 2015
BespaarBazaar-Logo

Antwort von BespaarBazaar

Beste heer Loonen,

Het vervangen van uw omvormer heeft bij ons zeker de aandacht. We hebben een vertraging opgelopen bij het uitwisselen door de problemen bij onze leverancier, dit konden wij helaas niet voorzien. Gisteren hebben wij afspraken gemaakt over garantieafhandeling met een andere leverancier van Growatt, waardoor we uw probleem komende week kunnen oplossen. Onze excuses als we u niet voldoende op de hoogte hebben gehouden, we gaan hier intern aandacht aan schenken. Begin van de komende week hoort u van ons.

Hans Schoenmakers
Eco Pro

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bezorging & klantenservice punt van aandacht, bestelde artikel is prima

Ondanks dat ik vooraf bij de bestelling / betaling al bekend heb gemaakt bij de bestelling dat ik niet vóór 18:00 uur thuis kan zijn wordt daar geen acht op geslagen en verstuurt men de bestelling per PostNL verzonden (en niet afgeleverd omdat er niemand thuis bleek!).
Er zou de volgende dag om 11:00 uur weer een poging gedaan worden... kansloos op deze manier als je geen rekening houdt met wat klanten vragen vwb aflevertijden.
Na een mailwisseling met de klantenservice gaat men niet verder in op mijn vraag maar antwoordt:
"Zojuist heb ik uw vraag gelezen. Postnl werkt helaas niet op tijdslevering. Wanneer wij dit gaan doorvoeren worden de pakketjes zo duur dat het voor ons niet meer haalbaar is. Wanneer u heeft betaald voor niet buren levering mag de postbode niet bij de buren leveren, wanneer hij dit wel doet hoor ik dat graag en kan ik een klacht voor u indienen. Wanneer u nog vragen heeft zie ik uw reactie graag tegemoet."
Dus ... zoekt u het zelf maar uit hoe u het pakketje krijgt! Kijk, dáár kan men dus nog wat op verbeteren qua dienstverlening! Intussen heb ik - na vragen hierover aan PostNL zelf een account aangemaakt op PostNL en het pakketje elders laten bezorgen... (dat had net als PostNL ook Bespaarbazaar mij als optie kunnen bieden / advies kunnen geven)

26. Mai 2015
BespaarBazaar-Logo

Antwort von BespaarBazaar

Beste klant,

Normaal gesproken worden de bezorgopties door PostNL gecommuniceerd via track&trace, of op het briefje dat de bezorger achter laat als er niemand thuis was. Wij zullen er echter ook beter op gaan letten dat de klant van de juiste informatie wordt voorzien.

Onze excuses voor het ongemak.

Hans Schoenmakers
Eco Pro

Heerlijk

De producten worden snel geleverd en ik vind het geweldig dat ze papier in hun dozen steken, in plaats van bubblewrap, om de veiligheid van de producten te garanderen. Gewoonweg heerlijk!

7. Mai 2015

Betrouwbaar en correct

Al meerdere malen bestelde ik onderdelen bij Bespaarbazaar.
Correcte levering en altijd supersnel.
Bij klachten en/of ruilen ook keurige afhandeling.
Kort gezegd: prima webwinkel!

30. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goede klantenservice verleend nadat bleek dat een door mij bestelde kleur niet meer op voorraad was.

7. April 2015

Gewoonweg perfect!!!

Zeer duidelijke site.Je bestelde producten worden vliegensvlug geleverd.
Mocht je toch niet tevreden zijn van je aangekocht product dan staan de vriendelijke mensen van de klantendienst snel voor je klaar.
Ik kan BespaarBazaar.nl iedereen van harte aanbevelen.

4. März 2015

Bert Bos

ik heb de regenton van 100 liter. Monteren moet erg nauwkeurig, vulautomaat t.o.v. het vulgat in de ton. Ik kan nog niet zeggen of het goed bevalt, want het wil nog steeds niet regenen. Uitstekende service op vragen. Ook snelle bezorging. Kortom prima aankoop.

4. März 2015

een 5

Wat een geweldige service ik bestel vrij veel via internet maar jullie staan bovenaan.

10. Februar 2015

Betrouwbaar

Levering kwam overeen met de afgesproken datum. Wel jammer dat het er niet meteen de volgende dag was toen we op zondag bestelde.

7. Februar 2015

Zeer goed

Snelle en goede levering incl service.
Je wordt goed op de hoogte gehouden met de stand van zaken met betrekking tot aankoop en levering. Zal een volgende keer zeker opnieuw een beroep/aankoop doen bij dit internet bedrijf.

5. Februar 2015

Goed en snel

2 setjes KlikaanKlikuit besteld.
Duidelijke website en bestelprocedure.
De setjes werken uitstekend.
Keurig verpakt. Ondanks de feestdagen snel bezorgd.

13. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend product, concurende prijs en snelle levering

De door mij bestelde Standby Killer TV, voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Dit na problemen met een vergelijkbaar product van een ander fabricaat (inmiddels ook uit de handel) bij een andere webwinkel.
Bij deze Standby KIller TV is het echt insteken en het werkt. Daarnaast een zeer snelle levering.

25. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr