www.bentbrandt.dk Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bent ‘fusker’ Brandt De har absolut ingen teknisk support afdeling - når du har købt og betalt for dyre maskiner så er du overladt til dig selv. De bruger alle mulige grunde for ikke at yde teknis... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sagde de havde varen på lager, det havde de ikke alligevel, så sendte bare en forkert vare og tog pengene. Nu skal jeg så vente en måned, og bøvle med at sende det forkerte retur.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg måtte vente 2 måneder på tallerkener jeg bestilte. Jeg ville have afbestilt, men jeg bestilte i januar, og ventede 2 uger, før jeg fik at vide at varerne var forsinket fra leverandør og forve... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Super dårlig kundeservice!! De er hurtige til at leverer din ordre, men har du handlet for over næsten 50.000,- kr. og et af dine produkter er forkerte, så kan du godt regne med at din returlabel... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Udstyr til danske storkøkkener. Som Danmarks førende leverandør til professionelle køkkener har BENT BRANDT høj kvalitet samt flot og funktionelt design som omdrejningspunktet for alle produkter.

Ungenügend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig oplevelse af telefon køb.

Meget dårlig oplevelse af telefon køb.
Sælgeren kunne ikke finde ud af, hvad jeg spurgte på, på trods af produktet er købt før ved Bent Brandt.
Jeg blev stillet om til en ny, som ikke havde med det område, at gøre. Blev igen stillet om til den 3. og kunne få hjælp her, da jeg i ventetiden selv havde fundet varen på nettet.
Virkelig dårlig service.

12. Juni 2019
www.bentbrandt.dk-Logo

Antwort von www.bentbrandt.dk

Hej Pia

Jeg beklager den dårlige oplevelse, du har haft. Du blev betjent at en ny medarbejder, som desværre ikke kendte det produkt, som du ønskede. Som aftalt pr. telefon får vi skaffet produktet hurtigst muligt, da det ikke er en lagervare.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag og håber du fortsat ønsker, at benytte dig af vores produkter.

Christina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og god service

Gode priser og flotte produkter var meget tiltrækkende ved denne virksomhed. Vi modtog hurtigt en stor kasse med flotte glas der levede helt op til forventningerne. Dog var et enkelt glas gået i stykker under forsendelsen,og jeg kontaktede vedkommende der havde fremsendt min faktura med et billede af pakken. Næste dag fik jeg en undskyldning og information om, at to nye glas var på vej til mig. Super hjemmeside og super kundeservice.

26. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside og kundeservice.

Jeg bestilte 5 målekander om fredagen. De kunne afhentes i en swipbox allerede mandag.
Var desuden i kontakt med kundeservice i forbindelse med et spørgsmål, og der blevet hjulpet godt igennem. Rigtig god kundeservice også! Kan helt sikkert anbefales.

13. Juni 2018

Utilfreds kunde...

Utilfreds kunde...
Søde når man ringer og fejlmelder, også søde når man rykke og rykke og rykker, men det går MEGET langsomt. Har nu afv. reperation af opvaskemiddel i 7 uger😠
Hilsen en utilfreds kunde

4. Juni 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside, velbeskrevet og hurtig bestilling, bekræftelse og levering. Det eneste der var, var at de tallerkener jeg havde bestilt var med mørk grøn kant og ikke lys sart kant som på billedet, men det er ok, jeg var forberedt på at det kunne afvige fra billedet lidt, da de er håndlavede. De er stadig super flotte, meget ens og kom helskadt hjem.

14. Februar 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig godt sted at handle.

Rigtig godt sted at handle.
Jeg bestilte lidt sjov gastronomisk teknik og fik det leveret helt uden problemer. Måske ventede jeg lige et par dage mere, end jeg havde forventet, men det er muligvis mig, der havde taget fejl af leveringstiden. Deres priser er iøvrigt yderst konkurrencedygtige!
Jeg kan anbefale dette site.

22. April 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig levering og retur + dårlig service

Jeg måtte vente 2 måneder på tallerkener jeg bestilte.
Jeg ville have afbestilt, men jeg bestilte i januar, og ventede 2 uger, før jeg fik at vide at varerne var forsinket fra leverandør og forventedes ultimo februar. Så blev det dagen før de skulle afsendes, og der fik jeg mail om at det blev ultimo marts. Heldigvis kom de 2 uger før dette.

Ved returnering skulle jeg betale 190 kr. (billigste løsning) og det returneres ikke.
Det synes jeg er indbegrebet af dårlig service!
Tænk hvis det have kostet op mod 500 kr. at sende retur.....

17. März 2017

Super Service

Super service, som rettede op på de fejl i bogholderiet, som bad om betaling to gange for samme vare. Desværre lidt lang ventetid på min nye røgpistol, jeg håber det bliver denne uge.

7. Februar 2017

Perfekt handel

Super fin handel og hurtig levering. Kundeservice var super hurtige til at svare på spørgsmål på mailen.

En alt for fed webshop hvor jeg kunne købe mig fattig inde.

Kommer helt sikkert til at handle der igen!

23. Januar 2017

Alt i orden!

En enkelt handel med perfekt forløb. Gode varer til billige priser. En forbedring for mig ville være, at også GLS eller PostNord til hjemadressen var muligheder som forsendelse, gerne mod en rimelig merpris.

15. Januar 2017

I Toppen

Nemt og hurtigt!
Kommer helt sikkert til at handle der igen!
Jeg synes også meget bedre om deres måde at sende(Bring) pakker på end de andre(GLS)!
Kun positivt

27. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, godt udvalg, hurtig levering

Bestilte nogle champagneglas til en god pris om søndagen. De blev leveret til den anden ende af landet, men havde allerede glassene tirsdag. De er nogle gode priser de har med et godt sortiment. Jeg har klar fornemmelsen af at virksomheden er både seriøs og grundig. Ingen forbehold herfra :)

22. November 2016

KONGE SERVICE!

Fine produkter til gode priser og hurtig levering.
Desværre var der skår i mine glas (som nok var mere postbuddets skyld).
Alligevel fik jeg en rigtig god behandling i en venlig tone og modtog et nyt produkt et par dage efter plus lidt ekstra.
Kan kun anbefale dem efter min meget positive oplevelse.

17. November 2016

Stort udvalg

Bestilte den ene dag og fik leveret til pakkeshop efter et par dage.
Fragten på 49 kr. er tilmed for høj, når man selv skal hente den i en pakkeshop. Den burde være leveret til døren til den pris.
Jeg fik dog aldrig nogen mail med tracking-nummer, så pakken kunne spores.

De har dog et stort udvalg af varer og så var de billigst med varen jeg skulle bruge. Varen var tilmed rigtig godt emballeret, da jeg fik den.
Mail besvares også hurtigt.

11. Juli 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr