Bent Pedersen AS Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringede for 14 dage siden, da jeg fik en skade i min bil, de var optaget fik jeg besked på af en sekretær, og de ville ringe tilbage Har stadig ikke hørt fra dem, super service 😡 Bilen er lavet på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom idag akut ind på værkstedet, med en elektrisk fejl på min E220. Blev som altid (køber jævnligt noget på lageret) mødt af smilende og imødekommende mennesker. De tog min bil ind med det samme,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have lavet en driv-aksel. De bestilte så den forkerte hjem, og skulle bruge mere tid. Det var forståeligt nok, og kan ske. De ødelagde så en pakdåse og måtte køre hjem i en lånebil. Det er... Mehr ansehen

Akzeptabel

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nå-holdning til kunder

Ved købet var vi to, der hørte, at ved køb af vinterdæk var dækskifte inkl i serviceaftale. Det er det så ikke og kan konstatere, at vi fik for dårlig info ved køb. Ved dækskiftet oplevede jeg en 'nå'-holdning til min kritik og der var meget lidt venlighed og service fx i forhold til køb af hjuldæksler til vore nye vinterdæk. Serviceaftalen er ikke pengene værd.

25. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt sted at købe brugt bil.

Jeg købte fornylig en brugt Mercedes hos Bent Pedersen, jeg har sjældent følt mig så tryg når jeg købte en brugt bil som her. God service fra såvel Henrik som Bent Pedersen A/S hele vejen igennem, ingen ekstra små omkostninger som feks for at få plade på, og alt var som forventet da jeg skulle hente bilen, og det er jo dejligt når man har rejst fra Sjælland til Esbjerg. Det var bare en supergod oplevelse som fortjenter en god anmeldelse her 1uge efter købet.

18. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nok den bedste forhandler ever

Havde ellers lovet mig selv at jeg aldrig skulle have en Mercedes igen efter besøg hos en af deres kollegaer.

Woooowwwwww.
Hvis jeg og det skal jeg have en ny Mercedes igen så skal den købes her, den bedste service jeg noglesinde har oplevet.

Bilen brød sammen og de hjalp mig videre på den bedste måde man kan.

Kort sagt jeg er lykkelig over at være brudt sammen i nærheden af dem, jeg køre gerne de 250 km for at få serviceret min bil hos dem næste gang.

14. Juli 2021

Skarp pris

Skarp pris, go dialog, bilen (brugt) 100% som beskrevet plus udlevering lørdag - af Christian. Handel på "jydsk" = 100% i orden.

29. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have lavet en "bilkabule" via…

Skulle have lavet en "bilkabule" via min forsikring hos bent pedersen i varde. Bulen var ikke at syne hvilket var positivt, men at de vælger at smide bilen i vaskehal en dag efter den er blevet om lakeret er meget amatør agtigt, når værkføren selv kommer til at sige at malingen først er færdig hærdet efter 3 dage. så nu står man med en bil fuld af vaskeridser.

5. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bilhandel er ikke et helt alm

En bilhandel er ikke et helt alm. forbrugerkøb, eller noget man gør særlig ofte, men her er en virksomhed med personale som virkelig forstår ordet service og deres kunder. Fra første skridt man står i butikken til bilnøgler er modtaget har det været service og vejledning fra øverste hylde. Selv dagene efter. Den oplevelse deler jeg gerne glædelig rundt. Stor tak til Steffen for at yde denne service, og til virksomheden for at følge op.

19. Dezember 2020

Meget mere end tilfreds

Meget mere end tilfreds, med oplevelsen af at købe bil hos Bent Pedersen. Sælger Hans Jørgen, har gennem hele forløbet været en kæmpe hjælp og støtte. Corona og afstanden til køber skulle ikke stoppe Hans Jørgen. Fik en super fed video præsentation og en total gennemgang af bilen sendt på mail. Fik bilen leveret på min adresse og en personlig gennemgang af alt teknik osv. Kan bestemt kun anbefale at handle bil hos Bent Pedersen. Super service og stor TAK.

6. Dezember 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig tidsstyring og forkert oplyst pris.

Jeg havde taget i mod det som jeg i første omgang troede var et godt tilbud (sommer tjek) da jeg bestilte tiden, fik jeg oplyst at det ville tage en time. da jeg møder op så tager det nu 75 min, da jeg er tilbage efter de 75 min, så er bilen stadig ikke klar, og jeg venter yderliger 20 min, da jeg spørger til prisen inden for forlader dem, så er prisen 699,- da regningen kommer i dag, er der pludselig kommet en pære på regningen.
jeg ved med sikkerhed at der ikke var en sprungen pære da jeg afleverede bilen, der udover, så er bilvasken som blev brugt, elendig, den har dog fjernet støvet.
Jeg mangler stadig svar på følgende:
Batteritiltand.
Hvordan dækkene har det og slidbillede
Hvordan bremserne er.
styretøj og undervognens tilstand.
anbefalinger omkring lakken på bilen.
mm.
Dog skal det siges at den indvendige rengøring, er så god som man kan forvente til prisen.

26. Juni 2020

Service under al kritik

Nu har jeg fået lavet både person og varebil på værkstedet i Esbjerg flere gange da jeg går ind for at bruge autoriseret værksted. Men er tålmodigheden sluppet op.
Kan Ikke! Anbefale nogen at bruge dem.
Hår mange gange oplevet at få en bil tilbage med fejl der ikke er lavet eller nye fejl der er kommet til. Det er aldrig deres fejl og du skal betale for deres fejl!!!

Sidste besøg var et service.
Fik ingen tilbage melding om bilen var klar
Fejlen på lane accist er ikke lavet
Den mangler kølervæske
Bremse skiver er blevet skæve.
Sørgeligt at man skal forvente en at få en bil tilbage i ringere stand ind afleveret

23. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

service på meget højt niveau !

De tog min bil ind med det samme, trods voldsom travlhed - og fik problemet løst.
Jeg frygtede det værste mht regningen, da det var ret tidskrævende, men fik en faktura der var MEGET rimelig.
Dette var mit første besøg på selve værkstedet - og jeg vil helt sikkert benytte det igen !
Bedste anbefaling herfra

29. Januar 2019

Kan kun anbefale Mercedes Esbjerg

Kan kun anbefale Mercedes Esbjerg: har fået service på min C-klasse til en flot pris. Bilen er ovenikøbet vasket og støvsuget uden beregning.
Jeg havde problemer med at kunne aflevere bilen på grund af overarbejde, men det var intet problem for Mercedes, som stillede med en mand både til afhentning og levering.
Stor ros til alle, men især de meget service-mindede værkførere, herunder Bjarne!
Tak!
5 stjerner er ikke nok!

11. September 2018

Havde købt en brugt Glk med 6 mdr

Havde købt en brugt Glk med 6 mdr. Garanti.
Ved garantiens udløb blev der konstateret
Nedslidte bøsninger og bremseskiver - der var
Super service med udbedringen - bortset fra prisen på selve bremseskiver var timeløn og
Øvrige sliddele på garantien.
Meget tilfreds

13. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr