BENNS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med BENNs Rejser! Alt fungerede perfekt fra start til slut, og vi følte os trygge og godt hjulpet af Charlotte Gylden. MSC cruises og BENNs kan varmt anbefales! /Niels Therki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet e... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kenya 4x4 Cheetah safari

Vi valgte at bestille vores safari rejse til Kenya via Benns rejser. Vi fik en bedre service og priser og kvalitet var gode i forhold til andre rejsebureauer takket være vores rejseekspert Rene Christensen.

Vi er netop kommet hjem og det har været den bedste ferie ever. Så mange fantastiske oplevelser.
Somak safari, som Benns samarbejder med, har fuldt styr på det og vores guide Charlie, tog hele familien (2 voksne og 2 drenge på 9 og 11 år) med storm og gav os mange vilde dyre oplevelser.

Da vi skulle rejse fra DK, blev vores fly desværre aflyst en halv time før afgang pga tekniske problemer. Det betød, at vi først kunne komme afsted 2 dage senere og Benns fik ændret vores rejse og forlænget i den anden ende, så vi stadig fik samme rejse som tidligere, hvilket vi er meget taknemlige for. Utrolig at det lykkes, eftersom det er højsæson og 5 forskellige overnatningssteder.

Så hvis man kunne give 6 stjerne, så ville vi have gjort det.

11. Juli 2023

Hej Connie

Mange tak for din fine anmeldelse og de rosende ord, til trods for jeres lidt uheldige start på ferien med en flyforsinkelse. Det var godt, at vi kunne få jer ombooket i sidste øjeblik, så I fik det samme program.

Det glæder mig, at I har været tilfredse med servicen fra vores samarbejdspartner i Kenya og vores samarbejde omkring rejsen. Jeg er glad for, at vi sammen fandt den rigtige løsning for jer og fik sammensat en fantastisk safari. Afrika er et fascinerende kontinent, og jeg er glad for, at jeg kunne bidrage til, at I fik en ferie, som I forhåbentlig vil tænke tilbage på i mange år.

Jeg håber at I vil kontakte BENNS en anden gang, når ”rejsefeberen” melder sig 😊

Bh René fra BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super spændende og lærerigt webinar.

Super spændende og lærerigt webinar om autocamper i Canada og USA

14. Juni 2023

Kære Heine.
Tusind tak for din feedback og 5 stjerner på webinaret om ferie i autocamper i Canada og USA. Det glæder os, at du fandt webinaret både spændende og lærerigt.

Fin og informativ webinar

Fin og informativ webinar, i et sprog og tempo alle kunne forstå, og følge med.

22. Mai 2023

Kære Bent.
Tak for din anmeldelse. Online webinarer kan være en udfordring. Dejligt, at du fandt rejsewebinaret om det vestlige Canada både fint og informativt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vestlige Canada når det er bedst

Arne var en rigtig god fortæller.

22. Mai 2023

Kære Hans Erik.
Tak for de fem stjerner og din feedback. Jeg har i mange år arbejdet med rejser til Canada, og har meget stor erfaring med landet. Det er dejligt at høre, at min glæde for Canada som rejseland også er tydelig på et online webinar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk rejse til Madagascar!

Tilbage i oktober 2022 var min veninde og jeg på en rejse til Madagascar, som Henrik havde skræddersyet til os.
Jeg vil blot sige tak for at give mig/os, et af vores livs bedste rejser… Madagascar et fantastisk og vi fik oplevet utrolig meget og mere end vi havde håbet på!
Vores engelsktalende guide var virkelig dygtig og lærte os meget om øen og kulturen.
Endnu engang tak!
Det er ikke sidste gang at jeg rejser med BENNS.

16. Oktober 2022

Hej Sara.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Jeg er så glad for at høre, at I har haft nogle fantastiske oplevelser på jeres spændende rejse.

Det er dejligt og høre at I har fået jer nogle uforglemmelige oplevelser med hjem.

Tak for godt samarbejde, og jeg vil meget gerne hjælpe en anden gang når rejselysten melder sig.

Henrik fra BENNS

Cruise i Middelhavet

Vi er lige kommet hjem fra et 9 dages Cruise med Magnifica.
En super oplevelse lige fra råd og vejledning fra rejsekonsulenten hos BENNS. Parkering til bilen i Genova.
MSC’s personale var over alt forventning, super service, lækkert mad og fine udflugter med gode guider.
Kan stærkt anbefales.

10. Mai 2023

Kære Susanne og Jørgen.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre at I har haft en skøn tur med MSC Magnifica.
Jeg vil siige tak til jer for rigtig godt samarbejde.

Jeg håber at høre fra jer igen en anden god gang når rejselysten melder sig.

Charlotte Gylden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt og inspirerende foredrag om…

Rigtig godt og inspirerende foredrag om kyst til kyst Canada. Vi vil helt sikkert kontakte jer for et tilbud til vores kommende rejse.

1. Mai 2023

Hej Christina.
Tak for anmeldelsen.
Canada er et spændende rejseland med mange muligheder for gode oplevelser.
Vi er klar til at hjælpe jer når rejselysten melder sig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Webinar er godt tilrettelagt og meget…

Webinar er godt tilrettelagt og meget informativt. Både gode fotos og forklaring om ture og praktik 👍🏻

1. Mai 2023

Hej Ole.
Tak for anmeldelsen. Dejligt at have jer med til webinaret om Canada fra kyst til kyst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg blev logget af flere gange men det…

Jeg blev logget af flere gange men det var meget information.

24. April 2023

Hej Lotte.
Tak for anmeldelse af vores rejsewebinar om Det eventyrlige New Zealand. Et spændende rejseland med mange muligheder.

God information

God information, kom lidt rundt om alt.

19. April 2023

Hej Anette.
Tak for anmeldelse af vores rejsewebinar om Ferie i autocamper i Canada og USA.
Forhåbentligt blev du afklaret om det er den rette rejseform til din tur til Nordamerika.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var simpelthen så godt

Det var simpelthen så godt, velforberedt, indlevende og inspirerende et foredrag af Carsten. Nu er jeg endnu mere nysgerrig på at fordybe mig på højskole, få denne kæmpe oplevelse i Tanzania. oveni i foredrag kunne det være fantastisk at se the big 5 i nationalparkerne og de smukke baobabtræer, deltage i aktive vandreture i regnskov og til vandfald, tage med lokalbussen til Arusha, se landsbyen, høre om kaffehøst, komme hjem og besøge de lokale og gå i kirke med orkester. Carstens fortællinger om bandaen og Ngorongoro krateret i safari delen var næsten som at være der selv. Elsker desuden afrikansk kunst og indkvarteringen på højskolen så alletiders ud! Forestiller mig at denne tur er et minde for livet!! Fra synet af Kilimanjaro og dyreoplevelser til oplevelserne i et hyggeligt fællesskab og kulturmøde med det ægte Afrika. Der er noget at se frem til! Tak for alle Jeres gode foredrag.

17. April 2023

Kære Janie.
Mange tak for din anmeldelse af vores webinar.
Webinarerne er meget vigtige for os, og vi er derfor meget glade for at du fandt det inspirerende og velforberedt.
Højskolerejsen er en spændende, og anderledes, rejseform og vi glæder os meget til at sende de første gæster afsted til Tanzania.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt arrangeret af Charlotte.

Netop hjemkommet fra et Cruise i Middelhavet har vi kun stor ros til Benns og navnlig deres rejsekonsulent Charlotte.
Herunder også den individuelle transport mellem lufthavn, hotel og skib var 100% arrangeret.
Alt i alt en perfekt ferierejse.

8. April 2023

Kære Erik og Else.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Jeg er så glad for at høre, at I har haft en dejlig ferie og alt har fungeret.

Jeg vil sige mange tak for godt samarbejde, jeg håber at jeg kan hjælpe jer en anden god gang når rejselysten melder sig.

Charlotte

Godt og nemt

Godt og nemt, forståeligt og interessant foredrag

27. März 2023

Hej Brian.
Tak for anmeldelsen. Tak for at du deltog i rejsewebinaret om Kør selv gennem Yellowstone og cowboyland i USA.
Vi håber at webinaret var med til at hjælpe dig tættere på en beslutning om Yellowstone og cowboyland er det rigtige rejsemål for din næste tur.

En super god oplevelse

27. März 2023

Hej Peter.
Skønt at du havde en super god oplevelse ved at deltage i vores rejsewebinar om Kør selv gennem Yellowstone nationalparken og cowboyland i USA.
Tak for anmeldelsen.

rejseforedrag

Hans fortalte inspirerende om nationalparker i det vestlige USA.

20. März 2023

Hej Hanne.
Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi er glade for at du fandt vores rejsewebinar om Kør selv i USA's unikke nationalparker (fra Las Vegas til Denver) inspirerende.
Hans | BENNS

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god appetitvækker til hvad der bør…

En god appetitvækker til hvad der bør prioriteres under en tur til Vestcanada.

16. März 2023

Hej Knud.
Tak for anmeldelsen af mit rejsewebinar om det vestlige Canada fra prærie til kyst. Et område der byder på mange muligheder, så det kan være nødvendig at prioritere - og gemme noget til den rejse.

Webinar vestlige Canada

Professionelt og interessant foredrag om rejsemulighederne i vestlige Canada

16. März 2023

Hej Jørgen.
Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er altid for mig en stor fornøjelse at holde webinar om et så spændende rejseland som Canada.

Las Vegas og LA

kom godt omkring de forskellige steder.

13. März 2023

Kære Mødestedet Sind.
Tak for anmeldelsen. Dejligt at have jer med til webinaret om Kør selv fra Californiens kyst til Las Vegas.
USA er et spændende rejseland med mange muligheder for gode oplevelser.
BENNS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr