Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft to fantastiske ture til USA med Tina Stokholm Væggemose som vores kontaktperson hos Benns. Hun har været en stor hjælp både før, under og efter rejsen. Kæmpe anbefaling.
Lægårdvej 86, 7500, Holstebro, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
En utrolig godt arrangeret rejse planlagt af vores ven i Benns rejser

Antwort von BENNS
Stor ros til Benn’s/Simon - Arrangør af 28 dages rejse i Fransk Polynesien med ophold på 6 øer. Fin rådgivning og godt oplæg, som afspejlede vores prioriteter - og et oplæg, der gav høje forventninger - på nær lidt skønhedsfejl med ét hotel’s standard - blev alle forventninger til denne drømmedestination indfriet. Lokal samarbejdspartner, som står håndtering/logistik - alt klappede.
Tak!

Antwort von BENNS
Benns udviste stor hjælpsomhed i hele processen ved både store og små spørgsmål. Priserne var altid indenfor budgetrammen og mulighederne for at imødekomme vores ønsker blev altid forsøgt opfyldt. Da vi havde en mindre problem på turen var de også behjælpelige!

Antwort von BENNS
Vi bestilte gennem Benns til vores studietur til Tyskland, og vi havde Camilla Pedersen som rejsekonsulent.
Det var en helt igennem fantastisk service hun gav. Det var altid nemt at få fat i hende og hun svarede kort tid efter man skrev til hende.
Benns (Og Camilla) kan helt sikkert anbefales!

Antwort von BENNS
Vores rejsekonsulent fra Benns har været en kæmpestor hjælp i planlægningen af vores studietur til Barcelona. Altid klar med et svar eller en hjælpende hånd - både til planlægning af rejse og forslag/booking af oplevelser til programmet.
Alt fungerede perfekt, da vi var afsted.

Antwort von BENNS
Netop hjemvendt efter en måned i det vestlige Canada med start i Vancouver og slut i Calgary en stor tak til Benns og Patrick. Lydhør gennem hele processen, hurtig respons på spørgsmål , super gode hoteller med skøn udsigt og bedste anbefaling må være, at vor canadiske familie var imponeret over de steder, vi har været. Rejsen var individuelt tilpasset os - det fungerede bare 100%. Og selv sidste øjebliks ændringer uden for Patricks kontrol blev ordnet. Den tryghed var guld værd og gjorde rejsen til en kæmpe oplevelse for os.

Antwort von BENNS
Fin service og veltilrettelagt tur. Alt klappede bare. Fantastisk tur med tog gennem Alaska.

Antwort von BENNS
Stor ekspertise og attraktiv pris. Service i top.

Antwort von BENNS
En uge på smukke Færøerne, i trygge hænder på lokale guides der var top professionelle, men også personligheder, der formidlede deres store vide om Færøerne. Tilsat små uventede oplevelser, F.eks en lille kædedans i bunden af en fjord, hvor guiden sang guddommeligt. En frokost under en stor sten, mens regnen silede ned. En uforglemmelig dejlig uge.

Antwort von BENNS
Har lige været på flodkrydstogt på Mosel og Saar hvor vi tidligst kunne gå om bord på skibet i Koblenz kl. 16.00.
Efter en opringning til skibet kl. 14.10 for at høre hvor de lå, får vi at vide at de lige er sejlet og næste stop er 30 km nede af floden.
Vi var i Koblenz kl. 13.45. Vi blev ikke kontaktet om ændring af sejltid og måtte tage en taxa med to kufferter til næste stop, Alken hvor vi måtte sidde på en bænk og vente til skibet lagde til kl. 18.30.

Antwort von BENNS
Vi er nu kommet hjem efter en helt fantastisk rundrejse i det vestlige Canada med start i Vancouver og hjem fra Calgary.
Rejsen var arrangeret i samarbejde med Patrick Nielsen, som har sammensat en helt perfekt rejse til os, med super gode hoteller og alt spillede bare 😊 Vi er meget glade og tilfredse med samarbejdet og vil til hver en tid anbefale Benns og Patrick 🙏

Antwort von BENNS
Fantastiske rejseeksperter, med stor hjælp og ekspertise, tak for en god oplevelse

Antwort von BENNS
Service og tryghed hele vejen igennem processen, inden afrejse.
Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål og de få problematikker vi mødte undervejs, blev prompte løst.
Vores Cruise var ydermere en fantastisk oplevelse. Servicen, sikkerheden, faciliteterne, gastronomien og underholdningen om bord var af høj kvalitet og Norge - vores udflugtsmål - er jo bare enestående.
Og til sidst - personalet om bord knokler 12 timer dagligt, flere måneder i træk for at gøre gæsterne glade. De fortjener stor ros (og højere løn) for deres indsats. De giver dig den bedste service og er altid venlige og smilende.
Tak for en god oplevelse 😊

Antwort von BENNS
Fantastisk service i forbindelse med krydstogt.

Antwort von BENNS
16 fantastisk rundrejse-dage i Malaysia. Vi var godt informeret hjemmefra, og alt var som forventet. Kim, som havde planlagt turen for os, var dygtig til at lytte og efterkomme alle vores ønsker til turen.
Alle aftaler under turen med chauffør og guider var alle præcis og meget kompetente.
Jeg kan kun anbefale at benytte Bennys.

Antwort von BENNS
God oplevelse, gode ture og god hjælp inden afrejse.

Antwort von BENNS
Så er vi kommet tilbage til Danmark efter vores USA & Canada tur hvor alt var arrangeret af Benns.
Vi har haft en fantastisk tur med masser af oplevelse, afslapning og virkelig besøgt noget unikt landskab 😊
Alt har virkelig har spillet 100%. Vi er dybt imponeret over Benns rejser og at I har fået sat en rejse sammen, med så mange stop og aktiviteter, uden der én eneste gang, var været en fejl, misforståelse eller lign.
Det har været SÅ nemt at være afsted og alt har bare klappet, lige fra hoteller til bil, fly og attraktioner. Virkeligt fedt.
Må bare sige at Benns spiller 100%
Så kæmpe anbefaling her fra og mange tak for indsatsen. Det er rigtig godt gået 😊
Det er IKKE sidste gang vi har rejst med Benns og vi vil absolut anbefale jer til hele netværket.
Jakob

Antwort von BENNS
Fantastisk skræddersyet rejse fra en virkelig god rejsekonsulent

Antwort von BENNS
Lige efter vores behov, gode hoteller, de valgte områder i USA var velvalgte og gode.

Antwort von BENNS
Rigtig godt og informativt Webinar om Canada. Var dog for kort til 5 stjerner. Men jeg blev klogere.

Antwort von BENNS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.