Unternehmen hat geantwortet
Duidelijke uitleg, samen tot mooie vensters gekomen!! Super snelle plaatsing en alles weer zeer netjes achtergelaten. Een kleine vergissing in de bestelling werd goed opgelost! Zeer goeie na service!
Op onze zoektocht voor nieuwe ramen kwamen wij terecht bij Belisol in Lochristi.We werden ontvangen door Andy Patyn,een vriendelijke adviseur,die luisterde naar wat wij verlangde. Na enkele oplos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Correcte service zoals afgesproken, mooie kwaliteit van de ramen en deur.
Unternehmen hat geantwortet
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Antwerpsesteenweg 149, 9080, Lochristi, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Van begin tot einde; van kennismaking tot oplevering is alles vlot verlopen, zonder kopzorgen of onverwachte foutjes. Correcte opvolging en continu bereikbaar, zelfs na de oplevering. En... het mag gezegd worden, plaatsing door een echt dreamteam : Kenny & Maxim, dikke merci en een vette pluim voor jullie professionaliteit, vriendelijkheid en motivatie tijdens de werken.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Leuke ontvangst in de toonzaal. Mooie profielen! We kijken enorm uit naar het resultaat!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Op een medewerker na zeer professionele medewerkers. Zeer duidelijke info. Correct in afspraken. Creditnota na niet uitgevoerd werk.
Alle lof.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Correcte service zoals afgesproken, mooie kwaliteit van de ramen en deur.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Over de ganse lijn een zeer goede ervaring:
Prijssetting, opmeting, uitvoering en nazorg.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Veel uitleg en dat op een zondag! Fijne service. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Uitstekend was de samenwerking met de medewerkers om kleine aspecten en probleempjes op te lossen, en je suggesties op te volgen of betere oplossingen voor te stellen. Enige belangrijke minpunt was dat geen verfbare silicone bij de de houten frames van de ramen binnenin was gebruikt. Heb ik daarop gevloekt om daarop te proberen verven! Zelfs als de vriendelijke medewerkers je aanraden dit te verven. Je bent uiteindelijk beter af zonder silicone!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Na enkele oplossingen en de uitleg die Andy ons voorlegde,zonder zich op te dringen, hebben wij besloten om met Belisol verder te werken.
Op 19.12. werden wij uitgenodigd voor een drankje en een hapje waar het voltallige Belisol team ook aanwezig was.
Als bij wonder hebben we de hoofdprijs nog gewonnen bij de tombola.
Wij kijken uit naar de plaatsing en zullen het team warm ontvangen.
Luc en Micheline uit Sleidinge

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Op 19/12/24 werden wij met nog andere klanten uitgenodigd voor een hapje en drankje in de showroom te Lochristi om het jaar warm af te sluiten. Men kon ook een mooie prijs winnen. We werden hartelijk en warm ontvangen door Angelique en haar team. Bij ons eerste contact met Angelique op de Countryside beurs in Gent werd al snel duidelijk dat we in goede handen terecht kwamen. Er werd met aandacht geluisterd naar onze vragen.We kijken er naar uit naar het moment van de plaatsing,we zullen die mensen ook warm ontvangen.
Fam. De Cloet - Lootens
Sleidinge

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Zeer mooi werk geleverd : nieuwe voordeur. Correcte afspraken voor tijdens en na de werken. Heel professioneel installatie team.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Zeer aangename beleving , vriendelijk vaklui , goed en mooi materiaal en een perfecte afwerking . Werf proper verlaten . Doe zo verder .

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
De electrische bediening van een van de rolluiken was kapot en het puntslot van de achterdeur was ook stuk. De rolluik werd direct hersteld, voor de deur moest een ander stuk besteld worden. Omdat wij een deur die niet volledig op slot kon niet veilig vonden en wij bovendien op reis gingen, werd een voorlopig slot gestoken. Van zodra het nieuwe stuk binnenkwam, werd de deur volledig hersteld. Wij zijn heel tevreden van de service. Bedankt daarvoor!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.