Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Antwerpsesteenweg 149, 9080 Lochristi, BE

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke uitleg, samen tot mooie vensters gekomen!! Super snelle plaatsing en alles weer zeer netjes achtergelaten. Een kleine vergissing in de bestelling werd goed opgelost! Zeer goeie na service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op onze zoektocht voor nieuwe ramen kwamen wij terecht bij Belisol in Lochristi.We werden ontvangen door Andy Patyn,een vriendelijke adviseur,die luisterde naar wat wij verlangde. Na enkele oplos... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fensteranbieter
  2. Türengeschäft
  3. Türenlieferant
  4. Lieferant von PVC-Fenstern

Vom Unternehmen geschrieben

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

Hervorragend

Alle Bewertungen

209 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met het mooie resultaat

13. Juli 2026

Kenny & Maxim - Dreamteam

Van begin tot einde; van kennismaking tot oplevering is alles vlot verlopen, zonder kopzorgen of onverwachte foutjes. Correcte opvolging en continu bereikbaar, zelfs na de oplevering. En... het mag gezegd worden, plaatsing door een echt dreamteam : Kenny & Maxim, dikke merci en een vette pluim voor jullie professionaliteit, vriendelijkheid en motivatie tijdens de werken.

15. April 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat Kenny en Maxim alles vlot en zonder kopzorgen hebben verzorgd.

Team Belisol Lochristi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke ontvangst in de toonzaal

Leuke ontvangst in de toonzaal. Mooie profielen! We kijken enorm uit naar het resultaat!

13. Januar 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Wat fijn dat jullie zo prettig ontvangen zijn en de profielen mooi vinden! We zijn blij met jullie enthousiasme voor het resultaat. Mvg, Belisol Lochristi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op een medewerker na zeer professionele…deurslotprobleem

Op een medewerker na zeer professionele medewerkers. Zeer duidelijke info. Correct in afspraken. Creditnota na niet uitgevoerd werk.
Alle lof.

21. Januar 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Wat fijn dat de duidelijke informatie en correcte afhandeling u bevallen zijn. We waarderen uw feedback enorm en nemen het ter harte om onze service verder te verbeteren. Mvg, Belisol Lochristi

Correcte service zoals afgesproken

Correcte service zoals afgesproken, mooie kwaliteit van de ramen en deur.

6. Dezember 2025

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de kwaliteit van de ramen en deur. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Lochristi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Over de ganse lijn een zeer goede…

Over de ganse lijn een zeer goede ervaring:
Prijssetting, opmeting, uitvoering en nazorg.

28. November 2025

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling!

mvg
Belisol Lochristi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel uitleg en dat op een zondag! Fijne service. We zijn benieuwd naar het resultaat!

28. September 2025

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen op zondag! We zijn blij met uw positieve feedback en hopen op een mooi resultaat. Mvg, Belisol Lochristi

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekend en een domme domper

Uitstekend was de samenwerking met de medewerkers om kleine aspecten en probleempjes op te lossen, en je suggesties op te volgen of betere oplossingen voor te stellen. Enige belangrijke minpunt was dat geen verfbare silicone bij de de houten frames van de ramen binnenin was gebruikt. Heb ik daarop gevloekt om daarop te proberen verven! Zelfs als de vriendelijke medewerkers je aanraden dit te verven. Je bent uiteindelijk beter af zonder silicone!

1. Juli 2025

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Fijn dat de samenwerking zo goed is verlopen! We waarderen uw feedback over de siliconenkit en het schilderen ervan. We nemen dit mee om onze processen te verbeteren. Dank voor uw tijd! Mvg, Belisol Lochristi

Vriendelijke service, aanrader

Na enkele oplossingen en de uitleg die Andy ons voorlegde,zonder zich op te dringen, hebben wij besloten om met Belisol verder te werken.
Op 19.12. werden wij uitgenodigd voor een drankje en een hapje waar het voltallige Belisol team ook aanwezig was.
Als bij wonder hebben we de hoofdprijs nog gewonnen bij de tombola.
Wij kijken uit naar de plaatsing en zullen het team warm ontvangen.
Luc en Micheline uit Sleidinge

9. Dezember 2024

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Het is fantastisch om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met Belisol in Lochristi. We zijn blij dat Andy u zo goed heeft geholpen en dat u zich zo goed heeft gevoeld tijdens uw bezoek. Mvg, Belisol Lochristi

Uitnodiging Lochristi

Op 19/12/24 werden wij met nog andere klanten uitgenodigd voor een hapje en drankje in de showroom te Lochristi om het jaar warm af te sluiten. Men kon ook een mooie prijs winnen. We werden hartelijk en warm ontvangen door Angelique en haar team. Bij ons eerste contact met Angelique op de Countryside beurs in Gent werd al snel duidelijk dat we in goede handen terecht kwamen. Er werd met aandacht geluisterd naar onze vragen.We kijken er naar uit naar het moment van de plaatsing,we zullen die mensen ook warm ontvangen.
Fam. De Cloet - Lootens
Sleidinge

19. Dezember 2024

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Dag Patrick, hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een warme ontvangst heeft ervaren tijdens het hapje en drankje in onze showroom. Het is mooi om te horen dat Angelique en haar team u zo goed hebben geholpen. We zorgen alvast voor een vlotte opvolging en plaatsing. Mvg, Belisol Lochristi

Zeer mooi werk geleverd

Zeer mooi werk geleverd : nieuwe voordeur. Correcte afspraken voor tijdens en na de werken. Heel professioneel installatie team.

22. Oktober 2024

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Dank je wel Geert voor deze mooie feedback. Veel plezier met jullie nieuwe voordeur ;-) Mvg, Belisol Lochristi

Zeer aangename beleving

Zeer aangename beleving , vriendelijk vaklui , goed en mooi materiaal en een perfecte afwerking . Werf proper verlaten . Doe zo verder .

30. Mai 2024

Dank voor de mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Lochristi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte herstelling aan rolluik en deur

De electrische bediening van een van de rolluiken was kapot en het puntslot van de achterdeur was ook stuk. De rolluik werd direct hersteld, voor de deur moest een ander stuk besteld worden. Omdat wij een deur die niet volledig op slot kon niet veilig vonden en wij bovendien op reis gingen, werd een voorlopig slot gestoken. Van zodra het nieuwe stuk binnenkwam, werd de deur volledig hersteld. Wij zijn heel tevreden van de service. Bedankt daarvoor!

23. April 2024

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Lochristi

Graag gedaan, ook voor deze nadiensten kan je op ons rekenen ;-) Mvg, Belisol Lochristi

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr