Het eindresultaat beantwoordt aan onze verwachtingen. De plaatsers van Belisol Hasselt hebben fantastisch werk geleverd bij deze renovatie. De verkoper heeft ons zeer goed begeleid tijdens de aankoop.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Van een ouder huisje een nieuw uitzicht te geven, is Hubert de verkoper van Belisol wel in geslaagd. Met veel geduld en inzet beantwoorden hij onze vragen. Zelfs dingen waar we geen weet van hadden we... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Belisol Hasselt in contact gekomen met Dennis. Hij heeft meegedacht om de ramen en deuren als 1 geheel te zien. Super blij met zijn advies! De opmeter was eveneens top met zijn technisch inzicht!... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Genkersteenweg 368, 3500, Hasselt, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Recentelijk nieuwe kozijnen en ramen geplaatst door Belisol Hasselt.
Ik lees hier wat slechte reviews maar onze ervaring met Belisol Hasselt is toch een heel stuk positiever.
Prettige communicatie, verkoper (Dennis) begreep goed wat wij wilden en het eindresultaat is naar wens. Snelle plaatsing en nette afwerking (gestucct).
Een fijne ervaring en we kunnen Belisol van harte aanbevelen!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Vriendelijke service, perfecte plaatsing, mooi opgeruimd

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Jammer dat ik hier 1 ster moet geven om een review te schrijven. Dat zijn ze niet waard. Mijn ervaring gaat over Belisol Hasselt. Al na 5 jaar gingen de scharnierkapjes van pvc los en stuk. De deuren en ramen laten zoveel geluid door alsof er geen in staan. Op 02/02/2024 besloten om de verluchtingsroosters van de vensters te laten verwijderen door plaatsen van volledig dichte vensters. De vertegenwoordiger nam een foto van de toenmalige fakturen. De offerte die ik ontving bevatte echter al een eerste fout. Geen kruisverdeling voorzien zoals de oorspronkelijke. Een nieuwe offerte voorzag witte i.pv. de oorspronkelijke cremekleur kruisverdeling. Nieuwe overzetkapjes voor de scharnieren had ik ook ge raagd en werden genoteerd.11 paginas met veel blabla maar weinig info. De afmetingen kon ik dus niet controleren.05/04 zou de plaatsing gebeuren. Dus maar snel betaald zoals gevraagd werd. Bleek dat de plaatsers exact dezelfde afmetingen van vensters bij hadden als de oorspronkelijke hetgeen dus veel te klein is als de verluchtingsroosters worden weggelaten. Opnieuw opgemeten en gecontroleerd. Van Belisol echter geen nieuws over nieuwe afspraken of tenminste een excuus. Dan maar zelf contact opgenomen na 3 weken. Een korte mail met enkel de datum terug gekregen. 02/05 zouden dan de juiste vensters geplaatst worden. En raad eens. Opnieuw hadden ze vensters bij met de oorspronkelijke afmetingen. Dus opnieuw te klein. Het aanvraagformulier en bestelformulier langs elkaar gehouden, wees uit dat de bestelling binnen Belisol opnieuw was fout gelopen. Bovendien waren de scharnierkapjes opnieuw niet meegegeven aan de plaatsers. Ondertussen zijn we voorlopig 4 maanden verder.
Moet ik al 4 verlofdagen opofferen voor niks voor een simpele klus van 30 minuten. Andere installateurs had ik al gecontacteerd maar begrijpelijk wil niemand iemand anders rotzooi oplappen tenzij volledige vernieuwing. Dus ben je voor de rest van je leven gebonden aan Belisol. Dus bezint voor je begint.
Het onderstaand commentaar klopt ook al niet. Nergens maak ik melding over vervangen van ramen maar wel over vensters, dus glas. De bestelling stond op een formulier van Belisol dat zo naar de producent vanuit Hasselt verstuurd is. De plaatser had het juist opgeschreven maar uw dienst in Hasselt had het opnieuw fout overgenomen en de pvc kapjes waren voor de tweede maal niet meegegeven. Uw visie op kwaliteit is relatief.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Belisol is prijzig. Communicatie met de klant is slecht. Het geleverd product moet zijn waarde nog bewijzen maar de afwerking van de montage is gewoon slecht. Had ik het maar geweten.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Helaas gekozen voor Belisol Hasselt. Vanaf de bestelbon getekend was viel alle communicatie stil. We kregen geen info tijdens de bouw. Alles liep fout bij de plaatsing. Geen enkel rolluik kon geplaatst worden door verkeerde afmetingen, stroomkabels werden gewoon in de raamopening gehangen terwijl er potjes voorzien waren, verkeerd model voordeur, diverse deuren/ramen draaien in de verkeerde richting open. We zijn nu 7 weken verder en zowel bouwheer als architect krijgen op onze wekelijkse vragen per telefoon en mail geen antwoord. Enkel "we gaan het morgen bekijken" of "we brengen u op de hoogte". Onbegrijpelijk dat zo een firma nog kan bestaan!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Zeer tevreden over de verkoper, administratie en de plaatsing. Topteam👍

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Gebrekkige conversatie en afspraken. Bij de plaatsing van mijn voordeur (2 juni) zat er een scheur in het plaasterwerk. Dit heb ik telefonisch en per mail gemeld. Ze gingen het doorgeven aan een collega van de technische dienst. Die zou me hierover contacteren. Ik heb niemand van de technische dienst gezien of gehoord. Na verschillende mails (die niet altijd beantwoord werden) en telefoon gesprekken (waarbij ik steeds gerust gesteld werd en dat het doorgegeven zou worden) nog steeds niks. De deur is besteld op 17 februari. De opmeting gebeurde op 6 maart, een dikke week na de eerste afspraak die niet nagekomen werd (Zelfs geen annulatie bericht). Rond 11 augustus nog eens gebeld. Weer een 'Komt in orde', maar tot nu toe weer niets en nu moet het ook niet meer. Voor mij is dit geen aanrader.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Hubert heeft ons goed bijgestaan in de keuze die we moesten maken. Ook de nazorg was in orde. De ramen en deur zijn van goede kwaliteit.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Dank zij de verkoper ( Hubert ) werd onze houten voordeur en zijraam perfect vervangen door een metalen voordeur en zijraam. De afbraak en plaatsing gebeurde op een professionele manier en de latere afwerking met de muren is op en top We raden Belisol zeker aan vanwege Hilde & Jacky

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Zeer tevreden over deze ramen in onze toraalrenovatie
Perfecte plaatsing en afwerking en zeer vriendelijk
( de taart was graag gegeven )
Onze ramen zijn gewoon prachtig
Dankjewel

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Heel professioneel, goede service en top kwaliteit! Zeker een aanrader!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Professionaliteit staat hier op 1. Men neemt de tijd ondanks de drukte in de toonzaal om alles in detail te bespreken. Aanrader!

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Wij bestelden in maart 2022 een nieuwe voordeur bij Belisol in Hasselt. De voordeur werd intussen geplaatst en wij zijn erg tevreden! Alles is zeer vlot verlopen, van ons eerste contact in de toonzaal met Geert Menten, de opmeting ter plaatse, de planning van de werken tot de afhandeling van de facturatie. Steeds duidelijke communicatie en een zeer vriendelijk contact. Wij kunnen Belisol zeker aanraden, bedankt! Thomas & Karolien

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Wij hebben destijds onze ramen en deuren bij Belisol aangekocht. Nu hebben wij schade en moest ik van de verzekering een bestek laten opmaken. Ik heb Belisol telefonisch proberen te bereiken. Niet binnen te geraken. Ik heb een mail verstuurd, geen reactie. Ik heb mij tot een ander bedrijf gewend en daar kreeg ik onmiddellijk reactie. Als dit de dienst na verkoopt is, weet ik dat ik nooit meer iets aankoop via Belisol.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
zeer tevreden qua termijn en kwaliteit van levering en plaatsing

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Alles bij ons is gekomen van Belisol de 17 ramen en 1 grote schuifvester (allemaal met rolluiken), 3 deuren en een dubbele sectionale garagepoort dit staat er van begin 2004 in en we hebben nu al verschillende problemen gehad zoals de rolluiken, verschillende ramen de voordeur de knelt en iedere keer hemel en aarde moeten verzetten om het in orde te krijgen en dit duurt dan nog weken voor er iemand kan komen, ik had een paar weken geleden de stalen kabel over van mijn dubbele sectionale over ik neem op vrijdag contact op met de dienst na verkoop ik heb 5 keer moeten terug bellen omdat er teveel mensen aan het wachten zijn en na 1 minuut krijg je te horen het is te druk bel later maar terug en de verbinding wordt verbroken dan bel ik de verkoop op die weten van niks omdat ze maar enkel willen verkopen dus ik vraag naar het magazijn dan krijg ik het antwoord dat die persoon op de baan is en niet aanwezig is ik heb dus alles uitgelegd wat het probleem was en mijn nummer achtergelaten dus de persoon van verkoop ging dat doorgeven aan het magazijn en die gingen mij maandag of dinsdag terugbellen dus gewacht tot donderdag de week erna en nog steeds geen telefoon gekregen ik heb de donderdag een mail gestuurd naar een ander bedrijf dat sectionale poorten plaats en daar het probleem in vermeld en twee uur later een mail terug dat alles in stock is en dat ik het vrijdag kan komen halen ik ben vrijdag in de voormiddag twee stalen kabels gaan halen de kapotte kabel en de andere kabel vervangen door door de twee nieuwe kabels en alles werkt weer en ondertussen nog steeds niets gehoord van Belisol.
MET ANDERE WOORDEN DE SERVICE NA VERKOOP VAN BELISOL IS NIETS WAARD EEN DIKKE NUL

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.