Belisol - Ramen en Deuren - Geel Bewertungen 149

TrustScore 5 von 5

4.9

Winkelom 81, 2440 Geel, BE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke uitleg op al onze vragen, geen probleem om ter plaatse aanpassingen te maken. Jef van den Eynde +32 (0)475-79 22 82

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.

1. Fensteranbieter
  2. Türengeschäft
  3. Türenlieferant
  4. Lieferant von PVC-Fenstern

Vom Unternehmen geschrieben

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

4.9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, voldoende informatie.
Komt zeer betrouwbaar over

Jef van den eynde

17. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat u onze vriendelijkheid en de duidelijke informatie waardeert. Dank voor het vertrouwen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team Kenny heeft heel goed werk…

Team Kenny heeft heel goed werk geleverd ! We zijn hier heel tevreden over, een echte aanrader!

17. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Team Kenny goed werk heeft geleverd en dat u tevreden bent. Belisol Geel

Team Kenny

Netjes en snel gewerkt

15. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Team Kenny snel en netjes heeft gewerkt. Belisol Geel

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen
Door Jef van den eynde 0475792282

16. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Jef u vriendelijk en goed heeft geholpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn goed geholpen door Jan…

Wij zijn goed geholpen door Jan Verachtert (0495570245). Hij stond telkens klaar om al onze vragen te beantwoorden en dacht mee naar oplossingen over het plaatsen van onze nieuwe schuifdeur en keukendeur. Hij is flexibel en snel in het boeken van afspraken. Veel expertise omtrent ramen en deuren. D & N

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Mooi dat Jan u zo goed heeft geholpen en flexibel afspraken kon inplannen. Fijn dat onze expertise rond ramen en deuren van waarde was. Belisol Geel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden van het uitgevoerde werk…

Zeer tevreden van het uitgevoerde werk door ploeg Dave. Zeer netjes gewerkt en opgeruimd.

12. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat ploeg Dave netjes heeft gewerkt en alles keurig werd opgeruimd. Belisol Geel

Nieuwe ramen

Ploeg Brahim en Sabrina plaatsen onze nieuwe ramen! Top team dat vakkundig en vriendelijk was.
Stukadoor Danny kwam afwerken. Evens zeer professioneel en vriendelijk.
Bedankt!

11. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Fijn dat Brahim vakkundig en vriendelijk te werk ging tijdens de plaatsing. Belisol Geel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reggy heeft laatste punte komen…

Reggy heeft laatste punte komen herstellen.verder zijn we zeer tevreden over de plaatsing

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat Reggy de laatste punten heeft hersteld en dat u tevreden bent over de plaatsing. Dank voor uw positieve feedback.

Team Kenny,

Team Kenny,

Kenny en zijn Team hebben onze ramen + deuren komen plaatsen.
Een bijzonder positieve ervaring van begin tot eind.

Wij hebben zelf onze ramen uitgebroken en ze hebben speciaal extra tijd genomen om tog al onze slaapkamer raam te plaatsen zodat we niet meer met een zeil moesten slapen vanaf dag 1 van de plaatsing.

Er was een probleem met een dorpel die scheef lag (absoluut niet hun schuld) dit is ook direct gemeld en bevestigd met de waterpas dat het wel degelijk aan de dorpel lag.

Ook een perfecte uitleg over de werking van de sloten op de raam krukken van de kinderkamers + van de schuifdeur + vliegen ramen en de vliegendeurachteraan.

Al bij al
Een perfecte communicatie.
Een team dat zeker weet waar ze me bezig zijn.
Af en toe met een lach en een zwans (wat enkel bijdraagt aan de positieve ervaring)
Ik zou ze direct aanbevelen en bij eventuele volgende werken terug laten komen.

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Het doet ons plezier om te lezen dat alles naar wens verliep. Fijn dat Kenny en zijn team extra tijd namen om meteen het slaapkamerraam te plaatsen zodat u niet onder een zeil hoefde te slapen. Dank voor uw aanbeveling.

Ploeg Reggy

Snel, proper, proffesioneel

4. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Fijn dat onze ploeg zo snel te werk ging. Groeten, Belisol Geel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn super tevreden over Belisol Geel.

Wij zijn super tevreden over Belisol.
Alles wat gezegd is, is ook tot in de puntjes afgewerkt.
Vooral het team dat bij ons gewerkt heeft had echt kennis van zaken.
Vandaag laatste dingetjes komen afwerken.
Toppers zijn het.

4. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Mooi dat alles tot in de puntjes afgewerkt werd. Fijn dat ons team u met kennis van zaken kon helpen. Team Belisol Geel

Fijn team

Fijn team! Team Kenny is zeer vriendelijk en klantvriendelijkheid. Zeer toegankelijk voor vragen en verlenen van info. Geven ook duidelijke info over na-naservice.

3. Juni 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Team Kenny vriendelijk en toegankelijk was en dat de informatie over de nazorg duidelijk was. Belisol Geel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danny heeft super werk gelevert en vrie…

Danny heeft super werk gelevert en vrie delijk persoon

28. Mai 2026

Beste Louis,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor uw woorden over Danny. Het doet ons plezier te lezen dat hij uitstekend werk leverde en dat u hem als een vriendelijk persoon heeft ervaren.

Met vriendelijke groeten,

Ploeg regi.

Ploeg regi.
Perfect, toffe ploeg.

26. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw positieve reactie over ons team. We geven het compliment graag door.

Danny de plekker

Danny de plekker : hierbij wil ik Danny bedanken voor het mooie pleisterwerk dat hij heeft geleverd. Her pleisterwerk in de keuken was heel moeilijk maar Danny heeft dat meesterlijk opgelost. Is supermooi gedaan !! Ik wil ook nog meegeven dat Danny alles heel netjes en proper heeft achtergelaten. Professioneel werk !! onze dank Kris en Annemie

21. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank voor uw mooie woorden over Danny en het pleisterwerk in de keuken. Fijn dat alles netjes is achtergelaten en dat u tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na het invullen van het…

Na het invullen van het contactformulier werd ik snel gebeld door Jan Verachtert (0495/57.02.45) om langs te komen in de toonzaal. Daar kon ik op een grote simulator enkele opties bekijken, die Jan voorstelde,wat de keuze vergemakkelijkt.
Na het ondertekenen van de bestelling mocht ik een doosje uitkiezen waarin kortingen zaten. Altijd prijs. Ik trok 750 euro. Geweldig toch! Dit zal verrekend worden met de factuur.

16. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring in onze toonzaal. Fijn dat Jan u prettig kon adviseren en dat het kortingsdoosje nog een extra voordeel opleverde.

Ploeg Jimmy en Dave

Ploeg Jimmy en Dave
Vandaag is het bedrijf gekomen en hebben ze de ramen en deuren geplaatst. Het werk was echt van hoog vakmanschap en het team werkte uitstekend. Ik kon niet geloven hoe mooi mijn huis geworden is. Hartelijk dank aan jullie allemaal. Ik zal dit uitstekende werk en de geweldige omgang nooit vergeten.

19. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Bedankt voor uw mooie review en voor de complimenten voor Jimmy en Dave. We zijn blij dat de ramen en deuren naar wens zijn en dat uw huis er zo mooi uitziet.

Goed bedrag en goede ervaring

Goed bedrag en goede ervaring

18. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat prijs en ervaring naar wens waren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en proper gewerkt door Jimmy

Goed en proper gewerkt door Jimmy, Christof, Brahim en Sabrina.
Heel tevreden met het resultaat!

13. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat Jimmy, Christof, Brahim en Sabrina goed en proper hebben gewerkt en dat u tevreden bent met het resultaat! Team Belisol Geel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service /gesproken met adviseur…

Super service /gesproken met adviseur Jef Van Den Eynde .

12. Mai 2026

Antwort von Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat ons advies door Jef Van Den Eynde u zo goed heeft geholpen.

Hartelijke groeten, Belisol Geel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr