Beijer Byggmaterial AB Bewertungen 59

TrustScore 3 von 5

2.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beijer Veddesta Järfälla (Stockholm) Mycket vänlig personal. Jag kom in med min elcykel vars limpasadel någon marodör skruvat av alla fyra specialskruvar från så dem var helt lös. Efter tio minuter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beijer i Bromma är sämst. Ingen större idé att ha generösa öppettider när man inte ens kan ha basvaror i lager. Idag var det kromade 15-rör (alla andra dimensioner var också slut) och förra gången var... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Baustoffgroßhandel
  2. Baufachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 113 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter cirka 10 miljarder SEK och har ungefär 2 000 medarbetare. Beijer Byggmaterial ingår i STARK Group som är en ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Storbritannien, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Grönland och Österrike. STARK Group erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare från sina drygt 1 100 filialer. STARK Group har en årlig omsättning på ungefär 90 miljarder SEK och sysselsätter mer än 19 000 personer över hela Europa. Läs mer på beijerbygg.se

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 10 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beijer Veddesta Järfälla (Stockholm)

Beijer Veddesta Järfälla (Stockholm)
Efter tio minuter letande hittat butikschef Joakim rätt skruvar. Jag undrade vad det skulle kosta. Nej det bjuder vi på hans kollega! Vilken inställning och vilken service! Dessutom skruvade Joakim till skruvarna direkt så jag kunde åka vidare med en gång till ett viktigt möte
Fem stjärnor räcker inte. Beijer gänget får 10 medaljer 🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅 att dela på!

22. April 2026

Tänk Er för innan ni handlar på Beijer

Tänk Er för innan ni handlar på Beijer. Priserna är ofta extremt höga om du är en vanlig person utan företagskonto. Herdins Aqua bets kostar 239kr på Beijer men 139kr på annan bygghandel. Beijer är INTE för vanligt folk.

20. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I can’t believe this store is real

I can’t believe this store is real. I honestly don’t know another place on the planet with prices like this—it feels like you’re importing materials from Mars. And even if I rented a SpaceX rocket, flew to Mars, and bought the same stuff there, I’m pretty sure it would still be at least 40% cheaper.

12. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för extremt höga priser

Varning för extremt höga priser. Ett exempel är 2.5m avloppsrör. 589kr på Beijer och 188kr på annat ställe.

Bräda 4.5m. 249kr på Beijer och 89kr på annan butik.

Perfekt ställe för den som inte bryr sig om priser. Dock ganska dålig service till privatpersoner. Litet sortiment också.

18. September 2025

Lagerarbetare

Sökt jobb för över en månad sedan och ingen respons.
Samma jobb utlagd några veckor senare via bemanningsföretag.
Pinsam respons!

5. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oprofessionellt bemötande och felaktig faktura – undvik!

Oprofessionellt bemötande och felaktig faktura – undvik!
Jag har fått en faktura från Beijer Byggmaterial på varor som jag aldrig mottagit. De påstår att byggmaterialet levererades samtidigt som en annan leverans jag faktiskt tog emot – men detta stämmer helt enkelt inte.

Det mest anmärkningsvärda är att fakturan skickas över ett år efter den påstådda leveransen. Att försöka kräva betalning för något som aldrig levererats, och dessutom långt i efterhand, är inte bara oprofessionellt – det är oacceptabelt.

När jag kontaktade dem för att reda ut saken möttes jag av ett osmidigt bemötande, där felet lades helt på mig som kund. Jag förväntar mig betydligt bättre av ett företag i den här storleken.

Jag kan tyvärr inte rekommendera Beijer Byggmaterial efter den här upplevelsen.

8. Juli 2025

dubbelfakturering

Beställde material via webben, hämtade, betalde fakturan omgående, ca 1.500 kr. 20 dagar senare kommer en ny faktura över 150 - en sk "anskaffningsavgift", eftersom materialet fanns inte på lager. Det fanns ingen information om en anskaffningsavgift vid beställning. På fakturan saknades information, fick ringer kundtjänsten.

14. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bygg ole Nacka var en gång i tiden ett…

Bygg ole Nacka var en gång i tiden ett bra byggvaruhus. Sedan Beijer tog över har det blivit sämre och sämre. Okunnig personal, nonchalant och inte det minsta kundvänliga är den personal jag träffat på. framförallt bristen på intresse för det egna företaget och brist på kompetens gör att jag helt slutar att handla där från och med nu!!

17. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otrevlig person som säljare!

Hamnade i en diskussion med Roger i Brommabutiken som tydligen ska vara deras proffsäljare.
Han uppträdde väldigt otrevligt och nonchalant.
Känner inte att jag eller någon jag känner kommer frekventera denna butik mera.

2. April 2025

Trevlig personal

Handlade där i går och fick hjälp av en kille som heter Roger han var väldigt hjälpsam och lösningsorienterad han hjälpte mig med min order som jag behövde få ut till ett bygge snabbt…

30. April 2025

Rogga

Rogga – säljvärldens svar på Superman!

Om det finns en legend inom försäljning, så heter han Rogga. Den snabbaste telefonen i väst. Den mest pålitliga återkopplaren i historien. En man så proffsig att han får schweiziska klockor att verka opålitliga.

Rogga svarar alltid i telefon – oavsett om det är måndag morgon, midsommarnatt eller under en jordbävning. Han återkopplar innan du ens hunnit trycka på “skicka”. Han är snabbare än ditt autosvar, vassare än din pitch och tryggare än bankvalv.

När andra funderar, agerar Rogga. När andra pratar, levererar Rogga. Och när du tror att du har sett allt – då överträffar Rogga sig själv igen.

Att kalla honom för en säljare är en förolämpning – han är en säljikon. En levande legend. Ett unikum. Rogga är helt enkelt i en klass för sig – alla kategorier.

5. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit företagskund hos Beijer…

Jag har varit företagskund hos Beijer Byggmaterial i flera år nu, och kan utan tvekan säga att det är ett samarbete jag verkligen värdesätter. Sortimentet är brett, leveranserna är snabba – och servicen är i en klass för sig.

Ett särskilt stort tack vill jag rikta till min säljare Roger Holmsten, som varit med mig hela vägen. Han har alltid varit otroligt serviceminded, snabb i sin återkoppling och aldrig rädd för att lösa även de mest akuta leveransbehoven. Oavsett hur kort om tid det har varit har Roger lyckats få fram det vi behöver, vilket varit ovärderligt för att hålla våra projekt i rullning.

Att ha en kontaktperson som verkligen bryr sig, är lösningsorienterad och genuint engagerad gör hela skillnaden. Tack Beijer – och tack Roger – för ett grymt samarbete!

5. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick erbjudande om att få ett…sommarjobb

Fick erbjudande om att få ett sommarjobb i Bromma. Rekryteraren/chefen sa att jag kunde lämna besked på fredag. Jag ringer på fredag vid 15 tiden och får då tillbaka att jag ringer "försent". Hur ska jag veta vilka tider som gäller då jag fick fredag på mig, glöm inte att de stänger 23:00 så hur kan det vara försent kl 15?

2. Mai 2025

Otrevlig säljare!

Roger. ”Proffsäljare” på Beijer Bromma är nog den otrevligaste säljare jag träffat på!
Han tror nog han äger Beijer och uppträder hotfullt!
Hade en fråga om en beställning dom misslyckats med, då bröstar han upp sig och blev väldigt otrevlig.

18. März 2025
Beijer Byggmaterial AB-Logo

Antwort von Beijer Byggmaterial AB

Det var tråkigt att höra om din upplevelse på varuhuset i Bromma.
Vi har tagit det vidare till ansvarig i varuhuset som ser till att det inte upprepas.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Obefintlig personal och när man till…

Obefintlig personal och när man till slut hittar någon så är de totalt ointresserade av att hjälpa en för man är en enkel privatperson då de hellre hjälper alla företagare det hände mig i västerås åkte till Bauhaus istället och där var de hjälpsamma och kundvänliga.

23. April 2025
Beijer Byggmaterial AB-Logo

Antwort von Beijer Byggmaterial AB

Hej PT,

Det var tråkigt att höra om din upplevelse på varuhuset i Västerås.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr