Mia Nyborg Svendsen hos Hanne Vig var yderst indlevende, medfølende og ikke mindst tålmodig i forbindelse med min mors død og bisættelse. Tak for hjælpen.
Unternehmen hat geantwortet
Vi kendte firmaet, fra tidligere bisættelser, så vi var ikke i tvivl om, hvilke bedemandsfirma vi skulle bede om at komme. Alt forløb som aftalt, og aftale om at blomsterne skulle fragtes til kirkeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerner er ikke nok i vores tilfælde ❤️ Bente fra Aalborg afdelingen er den mest fantastiske kvinde. Hun har grebet os i vores sorg og har været det menneske vi havde brug for da vi stod... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fra det tidspunkt torsdag d. 25 september 2025 hvor Bedemand, Karina Christiansen trådte ind i vores hjem, fik jeg en ganske enestående hjælp og støtte. Min mand Bjarne var d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Hanna Vig Begravelsesforretning i Aalborg – en del af Begravelse Danmark – møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mange års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Aalborg, og vi skaber ro og overblik, så du kan fokusere på afskeden. Du kan møde os i vores forretning på Vesterbro 121 eller få besøg i dit hjem til en personlig samtale. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at skabe en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en personlig bisættelse, en afsked uden ceremoni eller en alternativ løsning som askespredning eller skovbegravelse, står vi klar til at støtte dig. Vi tilbyder også bæredygtige muligheder, der giver en smuk og ansvarlig afsked. Med mere end 30 års erfaring i Aalborg og som en del af Begravelse Danmark får du både trygheden ved lokalt nærvær og styrken fra et landsdækkende netværk.
Vesterbro 121, 9000, Aalborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aalborg
Vi havde en supergod oplevelse med Begravelse Danmark, alt blev ordnet hurtigt, effektivt og med stor indlevelse

Antwort von Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aalborg
vi skulle bede om at komme. Alt forløb som aftalt, og aftale om at blomsterne skulle fragtes til kirkegården efter højtideligheden. En stor tak til bedemanden Mia som lagde blomsterne så smukt, og sendte os de dejligste billeder af gravstedet. En stor tak til jer.

Antwort von Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aalborg
Min mand Bjarne var død ganske uventet dagen før, formodentligt af hjertestop.
Et kæmpe chock for mig, og en meget sårbar og ulykkelig situation at befinde sig i.💔❤️🩹
Men Karine tog hånd om stor ser alt, og var hele tiden et skridt foran, og det på den mest omsorgsfulde måde man kan tænke sig.❤️🩹💞
Det var helt ro på, og jeg fik lov til at fortælle og hvor Karina tog ordet ind imellem om de ting som man nu skal igennem i en sådan situation.
Alle mine ønsker omkring ;
Mulighed for valg af rustvogn (den nye hvide ),
Obduktionen, ( husk anmodning af denne hos lægen )
Bisættelsen i kirken, Jagt-tema & blomster,
MIndehøjtidelighed i
forsamlingshuset, ( resavation af lokalet )
Valg af urnen ( mange muligheder ), Hjælp til bestilling af gravsted i skoven på Clausholm. osv
Mange kram og støttende ord med på vejen. ❤️❤️❤️
Jeg fik mulighed for at se min Bjarne hele 3 gange inden han blev kremeret. Det var en kæmpe hjælp at få taget ordentligt afsked.
Tak for det. ❤️
Jeg kan ikke forestille mig, at nogen kunne gøre denne gerning mere professionelt, end Karina Christiansen. 👌
Medgiver hende derfor min absolut bedste anbefaling ❤️😘🕊

Antwort von Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aalborg
Jeg er blevet set, hørt og mødt i den sværeste tid efter min mors død. Meget respektfulde og professionelle mennesker. Alt er taget hånd om.
Min største anbefaling

5 stjerner er ikke nok i vores tilfælde ❤️
Bente fra Aalborg afdelingen er den mest fantastiske kvinde.
Hun har grebet os i vores sorg og har været det menneske vi havde brug for da vi stod overfor en situationen vi aldrig havde været i før.
Hun hjalp os igennem hvad vi skulle tage stilling til, ting vi evt ikke havde tænkt på. Hun har holdt os i "hånden " hele vejen.
Så hjertevarmt, forstående og lyttende et menneske. 🌟
Så kæmpe tak til dig Bente 🙏🏽
Jeg kan kun anbefale hende og deres afdeling. 🌟🌟🌟🌟🌟

Antwort von Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aalborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.