Bedworld Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Delighted with our new divan bed and extra mattress which are much better quality than expected, especially given the price! The driver, Frank, rang when he was 2O minutes away and was very efficient... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onverwachts beland bij de showroom Bed World in Noord. Een bed kopen is niet echt makkelijk!! Maar als zéér tevreden klant zijn we de deur uitgelopen . De verkoper heeft goede informatie gedeeld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij waren blij dat we matrassen van goede afmetingen hadden gevonden,dus besteld. Snel na plaatsing werd gebeld dat we ze niet konden ruilen. Hier gingen wij mee accoord. Er werd een bezorgdag a... Mehr ansehen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

69 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar januari 2023 hebben wij een…

Vorig jaar januari 2023 hebben wij een boxspring voor onze zoon gekocht. Na wat bedden getest te hebben kozen wij voor een bepaald model. Iets langer dan een jaar later begon er in het matras een aantal plekken zachter te worden.

Na telefonisch contact met Philippe en per mail met Dita hebben ze een oplossing gevonden en kregen wij een nieuw matras voor onze zoon en hij is nu weer helemaal tevreden. Een dikke 10 voor de goede service!

Gr. Randy

1. April 2024

Bedworld Amsterdam noord

Bedworld Amsterdam noord. Top plek!! Top medewerker!! Heel goed geholpen!! Zeer deskundig! Raad iedereen aan om hier een kijkje te nemen!!

22. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan…

Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar. Hij nam all tijd voor ons. Bed moest vanwege de maat besteld worden. Net geleverd door twee vriendelijke heren en keurig geplaatst. Ik ben blij en de prijs was ik zeer tevreden mee.

30. November 2023

Goede communicatie en service

Nu twee keer een matras gekocht bij deze winkel en ik kan niet anders zeggen dan: Top! Goede kwaliteit, goede service, op tijd geleverd volgens afspraak en, het belangrijkste: persoonlijk contact. Kom er nog maar eens om tegenwoordig. Geen keuzemenu en helpdesk loopings. Gewoon rechtstreeks een mens aan de lijn.

14. August 2023

Wonderful service!

Wonderful service!! Very friendly, helpful and accommodating. We are very happy with our box spring and comfortable mattress. :)

14. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service en top boxspring.

Na alle goede reviews te hebben gelezen over Bedworld een boxspring met matras gekocht. Absoluut geen spijt van. Stevig bed, ligt top. Goede harde matras, waarop ik heerlijk kan slapen. Op de afgesproken tijd bezorgd.
Ik wil Philip hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor de topservice.
Kortom, ik kan Bedworld bij iedereen aanraden.

3. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de service!

Zeer tevreden over de service!

Ervaring Bedworld:
Levertijd 5 tot 6 weken werd goed nagekomen. Voetenbank had extra vertraging, maar dat was geen probleem.
Installatie werd netjes gedaan, verpakkingsmateriaal meegenomen.
Persoonlijk geholpen door Dhr. Philip in de winkel. Niets op en aan te merken.

Ervaring Boxspring:
Complete ABC Boxspring Oscar aangeschaft, ligt en slaapt heerlijk. Hoogwaardig kwaliteit bed en matras.

Deze boxspring op meerdere locaties gezien en geïnformeerd. Uiteindelijk via Bedworld aangeschaft omdat ik toch de juiste aandacht en service hier heb meegekregen. Had gewoon een goed vertrouwd gevoel bij.

Zeker een aanrader!

21. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, vriendelijk en klantgericht. Ook de bezorgers hebben gied werk geleverd Radi en Dennis zijn erg vriendelijk. Hebben alle rommel meegenomen. Ik ben zeer te vreden en wil de eigenaar enorm bedanken voor zijn goede service

15. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een probleem met ons bed

Wij hadden een probleem met ons bed. Er werd meteen actie ondernomen en niet alleen tijdens kantooruren.
Als het om service gaat, slapen deze mensen volgens mij niet.
Super service, zeer vriendelijk en voor elk probleem een snelle en goede oplossing.

6. November 2021

Geweldig!

Wat een snelheid en vriendelijke service. Het is makkelijker om een auto te zoeken dan een matras maar hier werd het heel simpel. Erg fijne klantenservice, erg fijne bezorging, tot in de slaapkamer gebracht. Ik zou willen dat meer bedrijven zo werken. Dikke vette plus 10.

15. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf reageert snel, denkt mee en is flexibel

Heel goed telefonisch advies gehad over de keuze tussen een traagschuim of koudschuim topper omdat we ons matras net iets comfortabeler wilden hebben.
Bij aflevering bleek de topper net iets te klein gemaakt te zijn. Hij kon de volgende dag al omgeruild worden, maar ik wilde de topper eerst nog even uitproberen om er zeker van te zijn dat traagschuim voor ons de juiste keuze was. Dat was geen enkel probleem.
Toen we overtuigd waren is de topper de volgende dag al omgeruild. Het comfort is geweldig, we zijn heel erg tevreden.
Dit bedrijf is duidelijk, transparant, reageert snel, denkt mee en is flexibel. Een aanrader.

16. Juli 2021

Echt een geweldige service

Echt een geweldige service. Wij hadden wat problemen met matras en dit is net zo lang opgelost tot het naar onze tevredenheid was. Medewerker zeer vriendelijk en meedenkend. Echt top geregeld! Volgende keer bestellen we zeker hier weer.

28. Mai 2021

Super service en prijs

Inmiddels al twee HR45 matrassen gekocht, na 1 jaar gebruik nog net zo stevig als bij aankoop. Voor de prijs echt super. Beide keren de dag na bestelling bezorgd. Mailcontact was ook snel en vriendelijk/behulpzaam.

22. Mai 2021

Aanrader

Ik bevestig vele reviews mbt de klantgerichtheid van deze zaak. Alles werd rap geleverd. Toen we het net even anders wilden achteraf, werd er snel gereageerd en gehandeld. Top, aanrader.

12. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Probleem met matras goed opgelost!

In januari 2021 heb ik een matras besteld van Bedworld. Na 3 maanden bleek het matras toch niet te voldoen aan de verwachtingen. Daarom contact opgenomen met Bedworld en hier heel goed geholpen door Dita, ik krijg het aankoopbedrag retour en we hebben afgesproken dat we bij de aanschaf van een nieuw bed of matras weer contact hebben met elkaar!

28. April 2021

heel fijn!!

3 dagen geleden een hoofdbord besteld en vanmiddag al binnen gekregen! hele prettige dame aan de telefoon gehad en super service, bedankt!!

10. April 2021

Great Service and great beds

I know this is a dutch company but I dont speak/write Dutch so an english review is the best I can do.
Bedworld Noord were awesome. Especially during this COVID time. We made an appointment to visit the showroom tired many toppers and mattress types and finally went with a boxspring that was at a great price with great service. And it was delivered very quickly. However it didnt take long for us to realise that we had made a mistake in our toppper choice it was way too hard. A quick phone call and replacement topper was on its way without any fuss or need to justify anything.
Thanks for the great service.

2. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr