God tid til afsked med min far; både ved ilægning i kiste og da kisten blev kørt ud til bilen. Ved planlægningen af bisættelsen tog Jens sig god tid til at forklare os procedurer, visning af valg a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God oplevelse på en trist baggrund. Man forsøgte ikke at pådutte dyrere løsninger. Mulighed for miljøvenlige løsninger. Min far’s sidste køretur blev gjort ekstra mindeværdig med tur rundt om hans for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedemand Berner har virkelig gjordt et fantastisk arbejde, og hjulpet os da vi desværre skulle sende vores kære bror og søn afsted på sin sidste rejse. Og specielt Frederikke, har været og er gul... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer om en smuk og værdig afsked.
Ingemannsvej 16, 4200, Slagelse, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rar og venlig betjening, både til møde før bisættelse og ved selve bisættelse

Antwort von Bedemand Berner
Jeg kan kun være tilfreds, jeg følte mig tryg fra først til sidst. Han var hurtigt til at spore sig ind på hvad vi gerne ville, og kom med forskellige forslag så vi kunne bestemme hvad der var bedst for os.

Antwort von Bedemand Berner
Det var, går jeg udfra OK.
Har ikke mange erfaringer med begravelser.

Antwort von Bedemand Berner
En meget menneskelig oplevelse, med udgangspunkt i vores behov og der blev udvist omsorg og respekt

Antwort von Bedemand Berner
Tak for jer, i en svær tid.
Professionelle, men samtidig støttende og trøstende.

Antwort von Bedemand Berner
hej vi har været yderst tilfreds med den behandling og sevice vi har fået fra jer
mange hilsner lene jensen

Antwort von Bedemand Berner
Min oplevelse med Berner er meget positiv.
Planlægning og udførelse gik helt efter aftalen.

Antwort von Bedemand Berner
Vi fik en meget venlig og kompetent behandling i forbindelse med min mor, Bodil Westerholms bisættelse 6. august 2021. Grunden til den manglende stjerne er, at vi bagefter blev lidt ærgerlige over at mors dødsannonce ikke også kom i den lokale Kalundborg avis - det er vist en reklameavis, men vi fandt den i hendes postkasse og så at der også var dødsannoncer. Vi bor ikke i Kalundborg og vidste ikke at den avis eksisterer. det syntes vi Mikkel kunne have nævnt som en mulighed - og ikke kun taget imod vores besked om hvilke aviser, vi ønskede annoncen i.
Birgitte Westerholm

Antwort von Bedemand Berner
God behandling lige fra det første møde med Bedemand til afslutning ved Kirken.

Antwort von Bedemand Berner
Vi havde 3 forskellige bedemænd pga det var ferie tid da vi mistede vores far men de var alle 3 super flinke,hjælpsomme og de var der for os .Det var ikke kun en handel der skulle overstås men tog det stille og rolig og snakkede lidt privat så der kom lidt andet snak på bordet end det sørgelige som vi kom for.
Så min lillebror og jeg siger mange tak for hjælpen i den svære tid.

Antwort von Bedemand Berner
Rigtig god kontakt og støtte fra start til slut. Samtaler foregik i øjenhøjde og med stor indlevelse og vi modtog gode og brugbare ideer til fremgangsmåde undervejs.

Antwort von Bedemand Berner
En stor tak til bedemand Gitte Kristensen, som vejledte og hjalp på en søndag i forbindelse med vores mors dødsfald.
Gitte hjalp med alt det praktiske på en god og omsorgsfuld måde blandet med humor - så det hele ikke blev så trist.
Alt i alt en god oplevelse i en svær stund.

Antwort von Bedemand Berner
Jeg er yderst tilfreds med behandling, ekspedition og behandling af afdøde.

Antwort von Bedemand Berner
Har kun rosende ord og ALT godt at sige om Bedemand Claus Berner.
Det har været trygt, og yderst professionelt samt meget omsorgsfuldt i en svær tid.
Intet har været for stort eller for småt, og jeg vil til enhver tid anbefale Bedemand Berner.

Antwort von Bedemand Berner
En utrolig behagelig behandling, med meget stor empati.
Vil til en hver tid bruge dem igen

Antwort von Bedemand Berner
Vi har været meget glade for den service vi har fået. Vil helt klart anbefale Bedemand Berner og vil også bruge dem igen

Antwort von Bedemand Berner
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.