Batteri Marked

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der bliver lagt Dansk told og moms til prisen, så kopibatteriet fra batteri-marked komme, i sidste ende, til at koster dig mere end det vil koste at købe et originalt batteri i en butik i Danmark.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

... hvis det overhovedet er en butik. Hjemmesiden indeholder ingen oplysninger om virksomheden, og der kommer intet svar, når man skriver til deres kontakt-email. Betalingssystemet... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hoppede som mange andre på den danske hjemmeside, og læste først efterfølgende om de mange negative oplevelser andre har haft. Heller ikke her var der nogen odrebekræftelse eller respons på mine henve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det viste sig, at der skulle betalles moms og administrationsudgifter inden posten ville frigøre batteriet. Kommunikationen med batteri-marked var helt umulig. Trods adskillige henvendelser om at jeg... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Batterien
  2. Computer- und Zubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

laptop batteries, Batteri til Laptop, dell Batteri til Laptop,hp latop batteries, compaq Batteri til Laptop, apple laptop batteries

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Svindel !

Ja,- så røg jeg også i den !!!
Glemte at checke TrustPilot først.
Så nu sidder der igen en kineser og griner skævt, medens han spiser ris for mine 646,- D.kr. Surt :-(

11. November 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HANDEL IKKE VED DEM!! Told og moms i vente ved ALLE køb....

Ja... man bliver klog af skade. Desværre for min stolthed så skriver de også under fragt og leverence at de sender fra Singapore.

Jeg vil IKKE anbefale at man handler noget som helst hos batteri-markedet.dk.

Du kommer til at betale for told og moms når pakken kommer til Danmark.

DET ER IKKE EN EU ELLER DANSK BUTIK!

20. Juli 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering fra Singapore og fejl i batteriet!

Efter at have bestilt et batteri til min Samsung computer, oplevede jeg som jer andre, told og gebyrer.
Batteriet blev åbenbart leveret fra Singapore?

Det er lidt over en måned siden at jeg modtog batteriet og det virkede faktisk fint.
Indtil nu.
Min computer lukker ned hver gang jeg fjerner strømstikket.

Fusk og bedrag, handel aldrig derfra!

5. April 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender fra Hongkong og vil ikke betale penge retur

DET ER ET FIRMA I HONG KONG. De sender varerne, men der kommer told på og de vil ikke ta ting retur.

Har også afvist at modtage pakken da, der kom en told opkrævning fra Post Danmark for at levere pakken. Og jeg har forgæves forsøgt at få pengene retur fra batteri-marked.dk.... (tja .dk er vel så meget sagt)
Har forsøgt at tilbage kalde pengene fra Paypal, men det er ikke muligt med den transaktion som er brugt til Batteri Marked.dk... humm, det troede jeg jo ikke var muligt med Paypal. Jeg forventede egenligt at jeg altid kunne få mine penge igen fra Paypal, hvis en varer ikke var i orden.

Så nu har jeg smit 485kr ud af vinduet. og bestilt mit batteri på [external reference removed], der ved jeg at der er risiko for told, men prisen er også lidt lavere.

30. Dezember 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan kun give alle de andre ret

Jeg bestilte et laptop-batteri på vegne af min kæreste. Batteriet blev pludselig dyrere end skrevet på hjemmesiden, som jeg fandt ud af i min ordrebekræftelse. Så kom der told på pakken jeg jeg ville under ingen omstændigheder betale ekstra, så jeg fik dem til at sende pakken retur. Efter flere mail og information om, at jeg har sendt den retur med tilhørende pakkenummer, får jeg stadig kun en "falsk" mail tilbage hvor jeg får at vide, at min pakke snart kommer og leveringen kan skyldes et langsomt postvæsen..

Jeg har kontakt min bank for at kunne forsøge, at få mine penge tilbageført, men ellers er det 500 kroner jeg har smidt væk. Håber efterhånden ikke der er flere der ryger i fælden men derimod lige kigger herinde først- som jeg desværre ikke fik gjort..

21. Dezember 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Singapore ligger ikke i Danmark.

En dansk hjemmeside, uden stavefejl og "levende" sat op. Betaling i danske kroner. Absolut ingen tegn på, at varen ikke blev sendt fra dansk område. Nu er post danmark på banen med toldregler og gebyrer - sikken en nedtur. Jeg er spændt på, hvad der kommer i pakken. Jeg chekede ikke trustpilot, før købet - DET SKAL MAN ALTID GØRE. Min anbefaling - hold jer væk fra den hjemmeside.

13. Dezember 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel! -men nu må Paypal se at komme på banen j

præcis samme hostorie som de nedstående tilfælde. Troede indtil for et par dage siden, at Paypal betød sikkerhed og at interetforretninger, der benyttede Paypal på en eller anden måde var kontrolleret af Paypal.. Men nej - og det kniber åbenbart med at få pengene hentet hjem fra vores kinesiske ven , efter han har svindlet og modtaget penge via Paypal. Min læring af det her er, at jeg skal være mere forsigtig, inden jeg handler på nettet og at Paypal intet har med sikkerhed og kvalitet at gøre. Og Jiangfeng Yu... Han griner hele vejen til banken.

26. November 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fusk fusk og atter fusk.

Jeg bestilte et batteri til min Samsung R522 for lidt over 2 uger siden. Jeg betalte med mit Mastercard og modtog en kvittering fra PayPal. Iflg. denne kvittering var modtageren Jiangfeng Yu.
Nu er der ankommet en pakke fra Singapore og denne kan kun udleveres hvis der svares told, moms og gebyr til Post Danmark.
Jeg ved ikke engang hvad der er i pakken, men selvom det skulle vise sig at være det rigtige batteri, så vil det blive for dyrt at få udleveret.

28. Oktober 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hongkong hjemmeside på dansk men uden kendskab til toldregler

Batteri-marked.dk skal man holde sig fra. De sender som de har lovet men der ender en toldregning og en ekspedistions regning fordi de ikke kender reglerne for indførsel i EU.
Samtidig forstår de så dårligt engelsk at man ikke kan kommunikere med dem.
Jeg betalte via PayPal og via en dispute får jeg mine penge retur.
HOLD JER VÆK fra dem.

17. November 2010

dansk HongKong forretning!

Som tidligere skrevet, man tror man handler dansk, men betaler via paypal og, viser det sig, et hongkong firma!
Jeg burde vide bedre, men bestilte hos dem, og da der ikke er dansk moms påført faktura samt Post danmark skal have gebyr for at behandle toldsagen steg mit batteri fra 407kr til minimum 687kr
Der tales ikke dansk (skrives) og de forstår dårligt engelsk! kan kun anbefale at i handler andet sted! ellers regn med min.160kr mere end varen koster incl. forsendelse.

14. September 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dansk hjemmeside, Hong kong levering

Hvis du bestiller på denne hjemmeside er varen man får, direkte leveret fra Hong-Kong. Dette betyder også at for at få din vare udleveret skal du betale både Told og Moms samt Kr. 160,- til Post Danmark for at ekspedere din sag.
Dette bliver der overhovedet ikke gjort opmærksom på, på deres hjemmeside.

12. September 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr