Banner for BARÚ

3. Schokoladengeschäft
  4. Süßigkeiten- und Dessertbuffet
  5. Tee-Handelskontor

Über BARÚ

Welcome to Diepenbeek, Belgium, where Gunther & Maarten whip up tasty treats bursting with authentic flavour! ✨ What emerges from their bubbling brains? Only the most wondrous and delicious bites and drinks! Fluffy chocolate marshmallows with delicious toppings, chocolate bars with wonky flavours and decadent hot chocolate & chai.

We want to create our wonderful bites and drinks in the most sustainable way. We focus on socially inclusive and local manufacturing, short supply chains and eco-friendly packaging. With each delicious nibble or sip, you’re supporting positive change! 💚

Visit our webshop or follow us on social media to see new flavours and seasonal specials.

Welcome to the whimsical world of BARÚ!

From our small studio in Diepenbeek, Belgium, we craft lovely lattes & magical marshmallows designed to delight. ✨ What started in the bubbling brains of Gunther & Maarten has grown into a colourful universe of feel-good treats: spiced chai, creamy matcha, cosy pumpkin spice lattes, fluffy chocolate-covered marshmallows & dreamy hot chocolates. 😋 At BARÚ, we're on a mission to spark joy – one bite, one sip, one smile at a time. That’s why we only create what truly wows us. If it doesn’t feel 100% magical, it doesn’t make the cut. We proudly work with local & socially inclusive partners, keep our supply chains short, and pack your treats with care - and conscience. Because sweet moments should also make the world a little sweeter. 🧡 So go ahead, treat yourself. Escape the ordinary. Welcome a moment of wonder.

Treat yourself to something sweet! 😋

Delicious chai & matcha, yummy marshmallows and hot chocolates await!

4.7

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Tolle unglaublich leckere Produkte

Tolle unglaublich leckere Produkte. Super schöne persönliche Verpackung, schnelle Lieferung. Alles wunderbar.

16. März 2026

Antwort von BARÚ

Hi Jenny! Danke für das liebe Feedback. Es freut uns riesig, dass alles wunderbar geklappt hat und es dir schmeckt! 🥰

Liezl – BARÚ

Die Baru Trinkschokolade mit 64% Kakao…

Die Baru Trinkschokolade mit 64% Kakao ist sehr süß, von daher von mir nur ein Stern.

14. März 2026

Antwort von BARÚ

Hey Franziska! Vielen Dank für dein ehrliches Feedback. Schade, dass es dir zu süß war! Wir nehmen dein Feedback zur Rezeptur ernst und hoffen, dass du bei uns noch eine Sorte findest, die besser passt.

easy peasy

Super schneller Versand nach Deutschland mit Sendungsverfolgung. Ware kam sicher verpackt und unbeschädigt an und ist, wie immer, soooo lecker!

15. Januar 2026

Antwort von BARÚ

Hey Yaya! Wie toll zu hören! 😍 Vielen Dank für deine so liebe Review! Wir freuen uns riesig, dass dir alles so gut geschmeckt hat! 😊

Super Marshmallows

Best Marshmallows ever.

6. Dezember 2025

Antwort von BARÚ

Hi Christiane, thank you so much for your sweet review! 😊 We’re thrilled to hear you loved our marshmallows.

Sweet greetings,

everything was perfect

everything was perfect. next time again.

18. November 2025

Antwort von BARÚ

Hi Martin, thank you so much for your lovely review! 😊 We’re thrilled everything was perfect.

Sweet greetings,

Die Barú Produkte finde ich großartig

Die Barú Produkte finde ich großartig. Um meine Freude zu teilen, habe ich zu Ostern für die ganze Familie ein Produkt gekauft.
Die Bestellung war einfach und der Versand sehr schnell. Ich bin sehr zufrieden.

27. März 2025

Hallo Jessica,

Was für ein herrlicher Genuss! Genieße es mit deiner Familie und wünsche dir ein schönes Osterfest!

Anne - BARÚ

Wir ♡ BARU

Wir ♡ BARU

Haben bereits zum 2. Mal bestellt. Die Produkte sind unfassbar lecker, besonders der Kakao mit den Marshmallows und auch der weiße sind so gut. Über die Marshmallows brauchen wir erst gar nichts sprechen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Auch der Versand war ultraschnell - nach zwei Tagen war schon alles da. Außerdem liegt dem Paket ein QR Code für die cosy Playlist von BARU auf Spotify bei und ein toller Aufkleber. Tolle Produkte, toller Service, tolles Marketing. Immer wieder gern!

13. Januar 2025

Hi Sandra,

Thank you so much for this amazing review! We're so happy we can make you smile with our products and service. Enjoy!

Sweet greets,
Anne - BARÚ

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen. (298 Bewertungen)