Det rigtige udvalg, hurtig levering og den sødeste kunde mail ved bestilling. 5 hjerter for humør og personlig touch
Unternehmen hat geantwortet
5 ud af 5! Jeg bestilte mine varer få dage før jul, og fik allerede tilsendt dem 2 dage efter. Jeg blev undervejs underrettet omkring leveringsprocessen via mail (meget søde kreative mails forresten:... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kære Eva, Malene og Susanne. Aldrig har jeg i mit lange liv, på 79 år, moret mig så meget over en (ordrebekræftelse) meddelelse om at min bestilte vare er pakket og afsendt. Hvor er det forfrisk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bandittens børneunivers består af vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København Ø samt vores webshop banditten.dk. Vi har over 20 års erfaring med fantastisk legetøj og børneinteriør, så du kan trygt handle hos os. Hos Banditten finder du et stort udvalg legetøj i den allerbedste kvalitet samt et bredt udvalg af børneinteriør, der både pynter og skaber hygge i børneværelset. Mange af vores kunder finder den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen, mindre skolegaver eller kreativt legetøj til ferierejsen hos os. Vi pakker naturligvis gratis alt ind i vores eget smukke gavepapir og sætter byttemærker på, så gaverne altid kan byttes. Vi har nemlig ingen byttefrist på gaver købt i vores fysiske butik, så der er intet hastværk og man kan komme når som helst det passer ind i hverdagen. Hos Banditten lægger vi stor vægt på den bedste kundeservice, højeste kvalitet, smukkeste design og naturligvis glæden ved at finde noget man ikke ser i de gængse legetøjsforretninger. Besøg os på Østerbrogade 138 eller kig forbi vores webshop www.banditten.dk. Vi glæder os til at se dig!
Østerbrogade 138, 2100, København Ø, Dänemark
- kundeservice@banditten.dk
- www.banditten.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Super søde
Kan kun anbefales!
Banditten har først og fremmest et rigtig godt udvalg af legetøj og tøjdyr. Jeg har bestilt fra dem flere gange og har intet negativt at berette. De har pakket og afsendt mine ordrer hurtigt og mine varer har levet op til mine forventninger.
Deres hjemmeside er nem og overskuelig og deres mails og ordrebekræftelser er hyggelige og finurlige.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem!

Antwort von Banditten
Hvis jeg kunne give flere stjerner…
Hvis jeg kunne give flere stjerner ville jeg give mindst 100.
Jeg har aldrig mødt så stor forståelse for mit problem med at finde en Jellycat kanin på 51 cm.
Det er blevet til mange mails, alle søde og oplysende.
Jeg fik lovning på en mail så snart den kom hjem og det fik jeg.
Så jeg ikke andet end rose til skyerne 🤗

Paketti tuli todella nopeasti
Paketti tuli todella nopeasti, juuri sopivasti jouluksi eli todella hyvää asiakaspalvelua.

Antwort von Banditten
Jeg har bestilt herfra i hvert fald over ti gange. Og alle gangene har jeg haft en god oplevelse.
Søde mennesker og hurtig levering. Tror ikke det kunne blive bedre, derfor fem stjerner

Nemt og billigt
Nemt og billigt, med stort udvalg af gode varer.

Jeres vidunderlige humor 👌
Jeres humoristiske brev som I sendte i forbindelse med pakken
Det er top karakter for jeres humor👌
Jeg kunne næsten se jer for mig😆
Glædelig jul til jer alle 🎅🏼🧑🏻🎄🎄🎄

SUPER god service!
Nu har jeg aldrig været i butikken, men jeg købte fra dem online og ooooomg de har været SÅ fantastiske at handle med, kan stærkt anbefale!

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse! Første gang jeg har handlet ved dem, men sikke en dejlig oplevelse! Alt fra ordrebekræftelsen til modtagelsen af pakken var helt perfekt. Det er ikke sidste gang jeg handler der :)

Elsker det!
Jamen, er det ikke fantastisk?!
Dette er en lille virksomhed, der ulejliger sig med at genbruge papkasser. En lille ting, der fremkalder store, glade smil.
Gode priser, hurtig levering.
Eneste anke er, at jeg ikke kan vælge PostNord. De er de eneste, der sender til hele Danmark - også småøerne. Det skal dog siges, at jeg ikke forsøgte at ringe og høre, om det var en mulighed; noget, det er lykkedes med andre steder.
Edit: har fået svar fra virksomheden, at det er muligt at få sendt med PostNord, så retter naturligvis fluks til fem stjerner.

Skøn service
Havde ledt efter en speciel bamse og fandt den på Banditten. Hurtig levering. Fik en super skøn mail om pakkens rejse ud af butikken. Alt i alt en god service

Antwort von Banditten
God service og fin humor
Alt fungerede i forbindelse med bestilling og også hurtig levering 👌
Fin humor I har inde hos jer 😄
Handler gerne hos jer igen.

Perfekt information fra bestilling
Perfekt information fra bestilling, til jeg stod med varerne i hånden dagen efter😊
Jeg blev glad og i godt humør af den mail jeg modtog fra hele firmaet (4 pers.)😅
Heg handler gerne hos Banditten igen.
Mange hilsner
Marianne R

Antwort von Banditten
Rigtig hurtig levering og hurtig…
Rigtig hurtig levering og hurtig respons. Det er nogle lækre varer, og alt spiller 😊

Super hurtigt levering
Super hurtigt levering
Den beste søde Mail, da min vare var klar

Antwort von Banditten
Utrolig hurtig ekspedition og…
Utrolig hurtig ekspedition og afsendelse. Sød afsendelses mail, med en lille historie 😊
Kan varmt anbefales

Fantastisk service og produkter
Wow! Fantastisk god oplevelse at handle hos Banditten
De fineste varer og den bedste service og mest hjælpsomme service
Kan kun varmt anbefales

Hurtigt levering
Varen blev ankommet hurtigt og det er altid godt med humor, jeg morede mig 😀😀

Nem og overskuelig side
Nem og overskuelig side
Fornuftige priser

Antwort von Banditten
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.