Ballonnord Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte helium og balloner søndag aften, fik ordrebekræftigelse, og gik og ventede…. Onsdag eftermiddag undrede jeg mig over at jeg ikke havde modtaget noget om at pakken var på vej. Ringede til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har 6 dage efter bestilling stadig ikke modtaget varer, selvom der loves 1-2dages levering på hverdage. Har ringet og skrevet sms for at få direkte svar. Men der svares ikke overhovedet selv om mit nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ballonnord.dk var ikke i stand til at levere en stor ordre på 1000 balloner med tryk til tiden. Vi bestilte i rigtig god tid, og til at starte med var kommunikationen helt fin, så vi så ingen ugler... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lemvigh-Müller, Randers havde vundet titlen som Østjyllands Bedste Arbejdsplads og i den anledning skulle der være FEST! Vi bestilte 200 balloner i rød med vores logo på. Dem fyldte vi med helium o... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hjemme side med salg af balloner, tilbehør , og ballon firgure..

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint sted at købe sine balloner

Jeg købte 100 balloner i god kvalitet for 0,85 øre pr. stk og jeg fik dem leveret 2-3 dage senere så det var bare perfekt. Men det trak ned at de tog 45 kr. i forsendelse

8. Januar 2011

Festballoner

Jeg købte 100 balloner i en god holdbar kvalitet til 0,85 øre pr. stk. - ekspeditionen var hurtig og effektiv og da jeg først fandt ud af, hvordan man betalte, var det også nemt at overføre fra konto til konto.

Kun to balloner duede ikke - en med et lille hul og een manglede kanten, hvor man puster.

20. Dezember 2010

Ingen levering fra Ballonnord.dk

Bestilte en ballon opsendelse til stor event i Århus. Da opsendelse nok ikke var muligt grundet tilladelse fra myndighederne, bestilte jeg 500 balloner i snor til dekoration til eventen. Aftenen før aftalte indehaver og jeg tidspunkt og sted for levering og jeg er i den gode tro at alt er ok. Til min store overraskelse og skuffelse kommer indehaver Thomas IKKE og vi stod der med flere hundrede forventningsfulde mennesker og ingen balloner. Gennem dagen forsøger jeg pr. telefon at komme i kontakt med ham, men Thomas er ikke engang så anstændig at svare sin telefon. HAR ALDRIG OPLEVET EN SÅ DÅRLIG SERVICE OG KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE DENNE VIRKSOMHED. Kunne han bare have sagt, at han ikke kunne magte opgaven, så vi havde mulighed for at benytte en anden udbyder eller finde en anden løsning, så kunne jeg acceptere det. DÅRLIG SERVICE OG DÅRLIG STIL ER ALT HVAD JEG KAN SIGE. En mundtlig aftale er vel lige så bindende som en skriftlig, så overvejer at det skal have konsekvenser.

8. Dezember 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forkerte balloner

Bestilte en forholdsvis lille ordre på 15 stk balloner hos Ballonnord, alligevel var det ikke de rigtige balloner jeg modtog. Så hjælper det ikke at de som "bonus" havde lagt 10 små balloner ved.

6. Dezember 2010

Tilbagemelding fra Novo Nordisk

Novo Nordisk
Hurtig levering og god kvalitet i ballonerne + pumper.
Der opnås ikke 5 stjerner, da der blev bestilt sølv balloner og der kom guld balloner i stedet....

Robert Dybbro

21. November 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og fornuftig pris

Min datter skulle holde fødselsdag med sort-hvid tema sammen med en veninde. Jeg bestilte 80 (+20 gratis) balloner om tirsdagen, og torsdag havde jeg ballonerne. Ballonerne var superflotte og nemme at puste op - dog savnede jeg en advarsel om, at man ikke skulle puste dem for meget op - de første 10 hvide balloner sprang indenfor en halv time...

7. November 2010

Rigtig god handel

Jeg købte 100 balloner. Hjemmesiden var overskuelig og nem at gå til. Leveringen kom allerede to dage efter. Fuldt ud tilfreds.

23. Oktober 2010

Rimeligt iorden

Der er købt 20 stk. sorte alm. balloner og 20 stk. lilla balloner.
Jeg fik hvad jeg havde bestilt, det var dejligt. To stjerner for det.
Varen blev leveret dagen efter bestilling, så det var super at det gik så hurtigt. 1 stjerne for det.
Varen er rigtig god til prisen. En sidste stjerne for det.
Grunden til at jeg ikke kan give top karakter, bunder i at der var hul i 4 af ballonerne. Selvføgelig fik jeg yderligere 10 gratis balloner, men det var jo forventet i bestillingen, så derfor var det en smule skuffende, at sidde og puste i ødelagte balloner.
Men alt i alt en rigtig god kundeservice.
Mvh. Mie Winsløw

16. September 2010

Fint dansk firma

Har handlet hos ballonnord.dk to gange:
1. Bryllup: 200 hvide balloner kom inden for kort tid og var i øvrigt i rigtig god kvalitet.
2. Jeg købte balloner ved ballonnord i forbindelse med en temafest. Jeg købte til en ballonport. Der skulle have været 2 søjler og en overstang med, men pga misforståelser kom der kun to parasolfødder og en masse balloner med. Det var ikke så tilfredsstillende! Men vi fandt en løsning, og det hele gik op i en højere enhed.
Kanon hurtig levering og god kontakt med firmaet.
Vh Christian.

5. September 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generelt hurtig og god betjening

Vi har været glade for denne side. Varene er billige sammenlignet med andre steder, ordren kom hurtigt og var af god kvalitet. Det eneste, der er at påtale, er, at antallet af hver farve ikke rigtig stemte overens med bestillingen, men det betød ikke det store for os.

23. August 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har valgt at give ballonnord.dk 5 stjerner, da jeg synes at ballonerne lavede op til min forventning. jeg blev hurtigt betjent og havde mine 500 hvide balloner, 1 pumpe, 200 snorer dagen efter min bestilling.

17. August 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af de rette vare

Fik hvad jeg havde bestilt og hurtigt. Brevet(pakken) var dog lidt åben i hjørnet ved ankomst, men der manglede hverken balloner eller ballonpinde, som jeg havde bestilt. Så bare fint :)

22. Juni 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt, og effektivt.

Bestilte balloner til barnebarn. Bestilt i Glostrup modtages i Tarm, kan det gøres nemmere.
Bestilt tirsdag eftermiddag, fremme torsdag med posten.
Grethe
Glostrup

13. Juni 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr