Bakker Racing Products Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik moest een oude achteras hebben voor mijn fiets. In het magazijn had hij er nog een liggen. Voor een vrijwillige bijdrage mocht ik deze meenemen. Ik blij, hij blij.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte afhandeling van retourzending. Op18 mei heeft mijn man een internal pad voor een Kask helm geretourneerd. Op hun telefonisch advies verkeerd product opgestuurd gekregen! Zelf moeten vrage... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag m'n bij Bakker Racing bestelde mountainbike verlichting binnen gekregen. Zondag avond laat besteld, dinsdag morgen in huis. Nieuwste model van Lezyne voor de beste prijs, en zonder verzendkos... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bakker Racing Products is een (online) shop, gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

145 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alle goederen geleverd ...

Afgelopen zondag een bestelling gedaan bij Bakker. Had ik eerder ook al gedaan en dat was goed bevallen.. De prijzen bij Bakker zijn scherp naar mijn mening.
Echter, maandag nog geen verzendbevestiging en ook geen reactie op de mail. Dinsdag, na aantal keer bellen, kreeg ik iemand te pakken. Deze gaf aan dat het heel erg druk was en dat de bestelling die dag verstuurd zou worden. Dat bleek inderdaad het geval. Had al een dag eerder gekund, zei hij, maar 1 product was niet op voorraad en dus hebben ze even gewacht. De communicatie hierover kan wat beter, maar ze zijn wel gewoon bereikbaar via de telefoon.

Er ontbrak 1 onderdeel van de bestelling en dus donderdag teruggebeld dat er iets ontbrak. Moest wel een paar keer bellen, maar er werd opgenomen en het pakje met het ontbrekende goed werd direct opgestuurd en de volgende dag door mij ontvangen.

8. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring, geen bestelling binnen en geen contact te krijgen

Zeer slechte ervaring. Spullen voor 15.00 besteld, kreeg maar niets binnen. Na enkele dagen mail gestuurd geen reactie. Uiteindelijk maar bestelling geannuleerd, dan maar spullen bestellen bij andere webshop. Nog weer contact gezocht per mail en telefoon maar geen enkele reactie. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg...

1. September 2017

Jammer

voorraad betekend "misschien in voorraad"
mail betekend "misschien een reactie"
voicemail betekend "zeker geen reactie"
Goede en slechte ervaringen met dit bedrijf. Lijkt werkdruk niet aan te kunnen maar is daar niet eerlijk over. Zijn wel deskundig, alleen slordig in afhandelen van bestellingen, mail en service; JAMMER!

28. August 2017

Koop hier niet meer...

Krijg nog handschoenen van ze na een omruiling maar ze reageren helemaal nergens op. Heb ze vele mails gestuurd en nu 2 maanden verder nog steeds niets. Ik koop hier niets meer.

23. August 2017

Shirt besteld

Shirt besteld, zou op voorraad zijn en volgende dag geleverd. Nee dus. Nu 5 dagen en 3 mails later, nog steeds niks, ook geen reactie op de mail. Ben dus blijkbaar niet de enige....

20. August 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uiteindelijk mijn pakket ontvangen, voor na mijn gevoel, veel aandringen

Zeer matige ervaring met bestelling.
Op verwachte dag geen pakket, drie dagen daarop ook niet. 2x gebeld, voicemail ingesproken. 3x gemaild of ik een track en trace code kon krijgen en hoe het met mijn bestelling stond. Geen reactie. Paar dagen later ineens mail dat mijn pakket verzonden was. Geen reacties op mijn mail of mijn belletjes.
Uiteindelijk mijn pakket ontvangen, voor na mijn gevoel, veel aandringen.

9. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede communicatie en een goed gevoel.

Een mail gestuurd (toen ze gesloten waren) en direct de dag erop vriendelijk door een medewerker mijn voorraad vraag beantwoord.

Ik gaf aan dat ik deze (Mio Cyclo 405 in dit geval) snel nodig had i.v.m. een verjaardag dit weekend. Men deed persoonlijk moeite per mail om mij op de hoogte te houden van de verwerking en shipment van de order.

Zeer nette persoonlijke afhandeling in mijn geval.

4. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke en goede service en top advies!

Zéér content met de nieuwe aanschaf via Bakker Racing Products (Bakkertje). Aanmeten van een nieuwe racefiets en het daarna bouwen was snel geregeld, waardoor ik snel op de weg kon. Inmiddels al lovende woorden gesproken richting anderen. Leuk bedrijf!

31. Juli 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Deze webshop zou niet mogen bestaan!

Ik heb bij dit bedrijf een keer besteld. Dat was gelijk de laatste keer. Ik had producten besteld welke op voorraad waren, dus zou ik ze de volgende dag in huis hebben. Na 2 werkdagen een mail gestuurd. Daar werd niet op geantwoord. Toen nog een dag later gebeld hoe het leek met de bestelling. Ik heb 3 keer moeten bellen voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Er is mijn toegezegd dat de spullen niet op voorraad waren, dus moest nog 1 dag geduld hebben. De volgende dag wederom gebeld. Ze zeiden: "het staat klaar om uitgeleverd te worden. Morgen heb je het in huis".
Helaas was dat weer niet het geval. Ik weer geprobeerd in contact te komen met het bedrijf. Koste me dit keer maar 5 pogingen om iemand aan de lijn te krijgen.
Er is excuses gemaakt, want het was wederom niet verstuurd. Ze hadden het druk zeiden ze...
Maar om het goed te maken zou Erwin Bakker gratis wat voeding (energiedranken e.d.) bij de bestelling doen. Ik kreeg 9 dagen nadat ik besteld had de bestelling binnen, helaas zonder de energiedrank... kortom: een keer maar nooit weer! Toch 2 sterren omdat ik uiteindelijk de bestelling wel binnen heb gekregen. Had ik maar eerder op trustpilot gekeken...

28. Juli 2017

Sram Red Etap groepset gekocht

Sram Red Etap groepset gekocht. Voordat ik heb besteld toch even contact gehad met Bakkerracingproducts.nl, na een vriendelijk telefoongesprek heb ik de groep besteld via internet. Betaald met Ideal en er was mij gezegd dat de levering ca. 2 dagen zou duren. Maar ik had het de volgende dag al in huis.

Top service voor een goede prijs en geen randzaken!

27. Juli 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1e bestelling geplaatst bij bakker …

1e bestelling geplaatst bij bakker racing products, prima bevallen, scherpe prijzen en snelle levering. In tegenstelling tot andere beoordelingen had ik tot 2x toe snel telefonisch contact na enkele vragen. Smaakt naar meer.

26. Juli 2017

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Tijd terug een set wielen gekocht (Vision T42), tot 4 keer toe binnen 2 maand terugkerende speling op de achternaaf. Toen ik dit zat was, weigerde ze mijn wielen terug te nemen en mijn geld terug te geven. Daarnaast afgelopen donderdagavond om half 12 2 paar Sidi sokken besteld. Op de site staat: voor 15:00 besteld, morgen in huis. Als ik het goed begrijp hadden de sokken vrijdag verstuurd moeten worden. Uiteindelijk zijn ze maandags verzonden. Ze komen hier de beloftes dus niet na. Absoluut niet aan te raden!!!

24. Juli 2017

Zeer slecht

Zeer slecht
Normaal plaats ik nooit en negatief review maar deze webwinkel slaat echt alles. Ze maken reclame voor 15.00 besteld zelfde dag verzonden, nou ik heb zelf gebeld of op voorraad en ja dat was het. op 10-7 om 12.05 besteld en na dagelijks navragen vandaag 14-07 gekregen. Zeg dan bezorging binnen 3 tot 5 dagen dat is eerlijk. Wat ook heel vreemd is bestel en racefitszadel van Fizik en krijg hem in en plastikzakje van Bakkerij Leo Geerts sorry maar heb hier toch heel wat vraagtekens bij. Wat ik wel weet is dit was eens maar nooit meer.

14. Juli 2017
Bakker Racing Products-Logo

Antwort von Bakker Racing Products

Beste Dirk, het zadel dat u ontvangen heeft betreft een OEM zadel. Eerste montage. Dit is verder splinternieuw maar heeft geen standaard doos. Daarvoor doen wij er plastic zakjes om, zodat ze niet vuil kunnen worden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service. Duidelijke site en zeker als je twijfelt over matriaalkeuze weten ze je goed te adviseren.

Zou hier zeker opnieuw bestellen

6. Juli 2017

toppie!

Mooie merken, eerlijke adviezen en scherpe prijzen. Erwin blijft een kenner en materiaal freak. Een flexibel bedrijf, ondanks dat we ons als consument vaak blind staren op snelle levering doordat we zelf te laat bestellen maar dat weten we eigenlijk zelf maar al te goed! Kreeg een goed alternatief geboden voor mijn bestelling. Helemaal top!

5. Juli 2017

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Reageren niet op emails, bellen niet terug zoals ze zelf beloven, laten niet weten wanneer bestelde producten helemaal niet leverbaar zijn, en zo kan ik nog meer zaken die mis gaan opnoemen.
Ik moet zelf retourkosten betalen voor artikelen die na een maand gebruikt te hebben al kapot zijn.
Bestelling plaatsen gaat makkelijk, site is redelijk overzichtelijk. Maar daarna begint de ellende.
Ik bestel er niet meer.

4. Juli 2017

Bestelling geplaatst en betaald

Bestelling geplaatst en betaald. Na 1 week niets geleverd gekregen. Ook geen mail dat de bestelling niet geleverd kan worden etc.
Bakker is niet telefonisch te bereiken!!

28. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr