Har lige fået 5 stykker håndlavet sæber…
Har lige fået 5 stykker håndlavet sæber ind af døren. Det er virkelig skønne og velduftende sæber. Ligger bestemt i en liga for sig selv. Tillykke med et lækket produkt…..

Antwort von Badeanstalten
Et gammelt ordsprog siger, at man skal lave tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere. Hos Badeanstalten er det præcist dét, vi efterstræber i alt, hvad vi gør. Vi anvender gammeldags metoder, men tilsætter moderne viden og erfaring. Og så fylder vi vores produkter med udsøgte råvarer og en god portion sund fornuft - alt sammen med det simple ønske at skabe produkter med afslapning, pleje og velvære for øje. Vi udvikler og producerer vores wellness- og hudplejeprodukter her i Danmark med inspiration fra den gamle badeanstalt, tidens trends samt den smukke natur, vi har lige udenfor døren.
Voerbjergvej 40 S, 9400, Nørresundby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von Badeanstalten
Lækre produkter og nem og hurtig ekspedition.

Antwort von Badeanstalten
Ok vare bortset fra pumpen på kropsolien ikke virker. Hurtig betjening.

Antwort von Badeanstalten
Bestilte to sæbebarer - en til badet (morgensang) og en til håndvasken (ugen der gik). De dufter begge super lækkert og ekslusivt. Er især vild med konceptet “ugen der gik”, hvor de samler sæberesterne fra ugen, og laver en sæbe ud af det. Så godt tænkt, med omtanke på at mindske spild!
Jeg vil gerne støtte lokalt/dansk producerede produkter, og det kan jeg ved at handle hos Badeanstalten.
Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner, er at de pakker deres sæbebarer i plastik. En af de største grunde til at jeg bruger sæbebarer (også shampoo), er for at undgå plastik, med omtanke for klima og miljø, så det ærgrede mig faktisk en del. Jeg har oplevet at andre sæbeproducenter pakker ind i et stykke papir - så det KAN lade sig gøre. Det kan altså godt gøres bedre 💪🏼

Antwort von Badeanstalten
Webshoppen er meget fin, varerne kom dagen efter jeg havde sendt min bestilling, og produkterne er dejlige - og holdbare: den faste håndsæbe jeg købte sidst har foreløbig varet mange måneder og er stadig fast og lækker.
Kan absolut anbefales!

Antwort von Badeanstalten
Lyn hurtig ekspedering og produkterne jeg har fået er SÅ lækre !!!! Stor anbefaling herfra

Super god service
Jeg fik mine produkter kort efter jeg bestilte . Og det er de lækreste produkter
Har for første gang handlet hos Badeanstalten, og jeg er meget imponeret. Hurtig levering, fornuftig pris og lækre, lækre varer… Handler HELT sikkert der igen.
Sørg endelig for ikke at handle med Badeanstalten, for det kan kun koste dig penge!.
Hvis varerne du modtager overskrider sidste salgsdato kan du ikke få dem byttet. Normalt sørger en producent jo for at erstatte og forny udløbne varer, men her skal du altså tage med i dit dækningsbidrag at du kan stå med for gamle varer du så ikke kan sælge.
Konklusion: Hold dig fra badeanstalten og find en anden leverandør...
Som læseren kan se på nedenstående besvarelse er Badeanstaltning også leveringsdygtige i ansvarsfraskrivelse: "Vi bærer ansvaret for vores indkøb, og forventer også at vores kunder bærer ansvaret for deres." - med andre ord: Badeanstalten ønsker at sælge dig noget og derefter vil de ikke kendes ved de... naturligvis... nu ved vi jo også hvor dyre deres produkter er i indkøb. Cremer er jo meget dyre at producere, jeg tror en del af dem kan komme helt op på 5 kr. pr liter, så det ville jo være en kæmpe økonomisk byrde at skulle tage ansvar for produkterne.
Næste citat: "Det er almen praksis og det er der altså på ingen måde noget forkasteligt i." er både et falsum og en selvopfyldende profeti. Det er ikke korrekt at det er almindelig praksis, tværtimod tager virksomhederne normalt de varer retur, men den næste del, vidner bedre om kompetencen fra afsenderen: "Det er der altså ikke noget forkasteligt i" - her antager han simpelthen at første del af sætningen kan betragtes som et aksium blot fordi han påstår det.
Slutteligt hører vi så lidt om hvad jeg skulle have gjort da jeg overtog forretningen. Ligesom jeg ikke tager imod økonomiske råd fra en mand på kontanthjælp, vælger jeg så også ikke at tage imod forretningsmæssige råd, fra en mand der ikke vil vedkende sig sine varer. Tværtimod kan jeg fortælle at eksempelvist Smartbox gladeligt ombyttede de kasser der var ved at løbe ud.
Så endnu engang: HOLD DIG LANGT FRA BADEANSTALTEN, hvis du ønsker at tjene penge i din butik!

Antwort von Badeanstalten
Jeg har handlet ved badeanstalten en enkelt gang og ellers har jeg ofte brugt deres kundeservice i forbindelse med yderligere spørgsmål.
Jeg har altid fået god service, og jeg er blevet besvaret forholdsvis hurtigt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.