Jeg havde en god oplevelse hos Prante Auto. Man mærker hurtig, Rasmus er en reel og fair bilhandler. Under hele processen var jeg tryg ved at skulle sælge min gamle bil og købe ny. Rasmus er hjælpsom... Mehr ansehen
Bedste bil oplevelse ever. Har hos Autohuset Prante netop købt den fineste lille Seat Mii (brugt). Vi havde fra begyndelsen af en god og ærlig mail-dialog med Rasmus. Ved fremmøde var det Mickey der... Mehr ansehen
Tusind tak til Rasmus for tryg og ærlig rådgivning. Efter besøg hos flere forskellige forhandlere i jagt på ny bil, var det hos Prante jeg følte mig bedst forstået og ærligt rådgivet til valg af bi... Mehr ansehen
Jeg har købt en special bil hos Autohuset Prante. Jeg oplevede stor viden, god service, høj kvalitet og en professionel behandling, hvor man som kunde føler sig tryg og alle spørgsmål besvares. Både b... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super personlig service
Super personlig service hos Autohuset Prante. Her bliver grundigt lyttet til ens behov og ønsker, der gives plads og tid til at overveje købet grundigt og en helt igennem fair behandling, har jeg følt. Det mit første bilkøb i længere tid - mit første hos Prante .. og nok ikke det sidste hos Autohuset Prante. Kan virkelig anbefales! Mvh en tilfreds kunde Torben
Autohuset prante er jo et fantastisk…
Autohuset prante er jo et fantastisk sted
Er nr to bil der igennem.
Anden gang tog han vores gamle bil i bytte og var en super fair pris som ind gik i handlen
Super service hele vejen igennem samt fantastisk rådgivning
Tænker min 3 bil når jeg kommer der til bliver os prante. trykhed er alt og det finder du der
Mvh Thomas vi ses bestemt igen
Jeg har købt en bil hos Autohusetprante…
Jeg har købt en bil hos Autohusetprante og jeg har følt mig tryg under hele processen. Der er blevet lyttet til mine behov og fundet en super god bil, som bare kører upåklageligt. Autohusetprante har min varmeste anbefaling og jeg vil klart henvende mig igen, når jeg skal have ny bil. Der er blevet lagt mange timer i, at finde min nye bil og jeg følte mig helt tryg, da jeg kørte derfra. Bilen var kigget grundigt efter for at sikre at bilen jeg overtog var i så fin stand som muligt. En super oplevelse.
Vi har købt 2 biler hos autohuset…
Vi har købt 2 biler hos autohuset prante. vi vil varmt anbefale at købe bil her. Her er det dig og dine behov der kommer i fokus, servicen og venligheden fra start til slut er på højeste niveau. Vi vender tilbage når vi skal have ny bil igen 👍