Attech Bewertungen 9

TrustScore 4 von 5

4.1

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

9 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burde være nul stjerner

Burde være nul stjerner. Meget dårlig oplevelse. Indleverede en MacBook Pro til rep. De skulle have 400 i fejlfindingsgebyr, hvilket vel var ok hvis de lavede den. De fandt er problem med Mac OS, som de fixede, men hverken tastatur eller trackpad virkede. Jeg forlangte at de skulle lave den færdig (mod betaling), men så ville de sende den til et Mac værksted, som jo så også skulle have et yderligere fejlfindingsgebyr. Det havde været rimeligt at de ikke fakturerede deres gebyr, når de ikke har fundet fejlen/fejlene - men det ville de ikke. Så de har nok ikke kompetance til at løse andet en helt enkle problemer. Min anbefaling er at gå andre steder hen med IT probs. Har Iøvrigt sjældent talt med så lidt lyttende menneske, som var i defence mode, inden vi fik sagt goddag.

23. August 2019

Excellent Service

The sound USB to my sons headset was broken. Even though we had not bought the headset at Attech they helped us by investigating whether we could buy a new one as spare part. We were informed that this was not possible but the supplier had one - used but OK - and they sent it to Attech. We were informed when it arrived. Now the headset is working perfectly again. Service at first degreee.

3. Juli 2015

Top service

Attech.dk.......fortjener ikke mindre end fem af de grønne stjerner, for en ualmindelig god og dejlig service.....bestilte et par ting og hvad skal jeg sige, det var top behandling og hurtigt levering.....

24. Mai 2011

***** Stor ros til alle

Gik til Attech Horsens med min ønskeseddel, hvad min nye bærbare pc skulle bruges til. Fik tilbud på Acer + software + installering. Installering og test hos mig. OK. Stor ros til alle. Niels Riis-V, Gedved.

29. Januar 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eget værksted og god service

Jeg køber en del hardware i egenskab af IT Chef for en virksomhed. Jeg har valgt at handle lokalt. Både fordi der ikke er den store forskel på priserne, men ikke mindst fordi man får en god og solid service hos Attech Computer. De er villige til at strække sig, således problemer kan afhjælpes hurtigt. De har et rimeligt stort lager således man i en nødsituation også kan hjælpes. Har også rådgivet rigtig mange bekendte. Rigtig mange har således købt en PC gennem Attech. Og det har altid været en god oplevelse. Kan varmt anbefales.

25. Januar 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handler ofte Hos attech i forbindelse med mit job.

Og har altid oplevet god service. de har eget v;rksted der klarer de fleste fejl og er flinke til at prove at lose fejl over telefonen.

Jeg har i 1. halvaar 09 kobt 11 pc/laptops hos dem. Kun en har vaeret fejlbehaftet .. og den blev reparet inden for 24 timer.

Et godt sted at handle. De bedste anbefalinger herfra.

4. August 2009
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snydt for "god garanti"?

Da min søster og jeg skulle have nye bærbare computere, valgte jeg en dyrere fordi den, selvfølgeligt, havde bedre hardware, men også fordi den, ifølge Attechs medarbejdere, havde en bedre garanti end min søsters (hun købte en Acer, og jeg købte en Toshiba). Efter 1 år gik min søsters computer i stykker, og de fortalte at det var en defekt i harddisken. da den kom tilbage havde de af en eller anden grund både skiftet harddisk og bundkort - fair nok, det er jo kun en "bonus" at man også får et nyt bundkort.
Efter næsten 2 år gik min så også i stykker. Lyden i jacksticket faldt hele tiden ud, og en af højtalerne skrattede (Det skal også lige siges at det var "de bedste højttalere på markedet" - harman/kardon - ifølge sælgeren der solgte mig bærbaren). Men da den kom tilbage fra Toshibas kontor fortalte de mig at det ikke var dækket af garantien, og at jeg lige skulle betale 900 kr. for at have sendt den til reperation "uden grund". Jeg prøvede at forklare ham at den skulle have en "speciel" garanti i forhold til Aceren, som de bare havde repareret. Men det GRINTE han bare af, og sagde at det passede i hvert fald ikke.

Så ikke nok med at de har løget for mig da de solgte mig den - de vil heller ikke reparere en åbenlys fejl - OG de kræver penge for at have sendt den over til Toshiba. hvis det ikke er dårlig service ved jeg ikke hvad der er.

Jeg handler ALDRIG ved Attech mere, det er helt sikkert - og jeg vil aldrig anbefale folk at handle der - tværtimod vil jeg advare folk mod at handle der - du kan risikere at blive snydt godt og grundigt.

12. Februar 2009
Attech-Logo

Antwort von Attech

Da indlægget ikke er oprettet i et navn, som vi har registreret, er det først nu meget senere ved en gennemgang af mange servicesager og sammenholdning af oplysninger, lykkedes at finde frem til den konkrete sag, som indlægget vedrører. Det fremgår af vort servicearkiv at sagen drejer sig om en Toshiba Satellite M70-275 bærbar PC købt d. 22. maj 2006 hos os og indleveret d. 21. maj 2008 – den sidste dag i Toshibas dengang 2-årige internationale garanti-periode. Af servicesagen fremgår det at fejlen var skratten i højre højttaler. Det fremgår også af sagen at der ved indleveringen manglede en plast- og metalring ved tilslutningen til hovedtelefon i fronten af maskinen.
Kunden ønskede maskinen udbedret under Toshiba fabriksgarantien. For at give mulighed for dette, skulle maskinen sendes ind til eftersyn hos Toshibas autoriserede servicepartner Infocare, der varetager garantireparationerne. Det fremgår af sagen at vi informerede kunden om at det ville koste 895,- hvis det viste sig at fejlen ikke var dækket af garantien. Kunden blev således forud for indsendelsen gjort opmærksom på at det kunne være forbundet med en omkostning at gå videre med sagen. Vi har skriftlig dokumentation for at kunden ved sin underskrift har tiltrådt at fejlen ikke med sikkerhed ville være dækket af garantien og var informeret om at det ville medføre omkostninger, hvis dette var tilfældet.
Udfaldet af sagen blev at Toshiba værkstedet afviste at skaden var dækket under garantien. Kunden blev tilbudt reparation mod betaling, men afslog dette. Efterfølgende blev kunden faktureret de 895,- som inkluderede undersøgelse af maskinen, tilbud på reparation og forsendelse frem og tilbage. Sagen blev endeligt afsluttet, da kunden afhentede sin maskine igen d. 19. juni 2008.
Næsten 8 måneder senere vælger kunden så at oprette sit indlæg her på TrustPilot-siden.
Ud fra sagens forløb og den dokumentation vi har om den, finder vi det ikke rimeligt at blive hængt ud i dette forum for at snyde nogen. Vor målsætning er til enhver tid at behandle vore kunder ret og rimeligt, og vi mener også at det har været tilfældet i denne her sag.
Thomas Lassen
Attech Computer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr