ASUS

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 31. marts 2022 købte jeg en Asus Chromebook i den dyre ende (ASUS Chromebook Flip CX5 15,6" FHD) Jeg købte den fordi den lovede en batteritid på 10-11 timer. Efter at have opladet den 100% vist... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

så super ringe kundeservice.. de har slet ikke fattet pointen med at drive virksomhed. ALDRIG ALDRIG igen skal jeg eller nogen andre i mit netværk købe ASUS produkter.. OMFG jeg har aldrig oplevet n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gør dig den tjeneste at vælg en anden producent. Hvis skaden skulle ske at være ude er du overladt til dig selv. Lang ventetid, ekstra udgifter og ufuldstændige faktura og informationer. Evindelige... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forbindelsen (kablet) mellem skærmen og bundkortet gik på min ASUS laptop, som kun er 2 år og 9 måneder gammel. Kontaktede ASUS.dk med henblik på reparation, men anmodningen blev afvist af ASUS. Det b... Mehr ansehen

1. Computer- und Zubehörgeschäft
  2. Geschäft für Computerzubehör
  3. Computerhersteller
  4. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ASUS is a leading company driven by innovation and commitment to quality for products that include notebooks, netbooks, motherboards, graphics cards, displays, desktop PCs, servers, wireless solutions, mobile phones and networking devices. ASUS ranks among BusinessWeek’s InfoTech 100 for 12 consecutive years.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse med Asus er kun positiv.

Min oplevelse med Asus er kun positiv.
Købte en skærm der var brugt, men med garanti og kvittering, dog uden emballage.
Der var lidt problemer med den, som de fleste nok ville tolerere, men det irriterede mig.
Kontaktede Asus, der bad mig sende en lille video omkring problemet og som sagt, så gjort.

Et par dage efter modtager jeg en mail, hvor Asus beder mig sende skærmen retur. Asus betaler fragt uden tøven.
Tænkte, at nu skulle jeg ud og låne en skærm, mens min egen var til RMA, men nej!
Asus sendte simpelthen bare en sprit ny skærm til mig, sammen med et fragtbrev, som jeg så kunne sætte på den skærm jeg returnerede.
Det er altså i orden service!
Super tilfreds med den nye skærm.

20. Januar 2018

Asus i Danmark

Asus i Danmark er stadig ikke tikke til at komme i kontakt med. Deres hjemmeside fører en rundt i ring hvis man vil have noget teknisk support, så jeg kan kun advare mod at købe deres produkter.

8. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke. Du er på spanden hvis dit produkt går i stykker

Som så mange andre herinde, syntes jeg også at være udsat for uanstændig opførsel fra Asus side

Købte en notebook. Den gik i stykker 1 år efter. Den sendes til reparation, velvidende at computeren ikke har lidt fysisk overlast (for ellers gælder reklamationsretten ikke). Og så får jeg gudhjælpeme en besked om, at den lovpligtige og retmæssige garanti ikke gælder...

Gør dig selv den kæmpe tjeneste og hold dig væk fra Asus

23. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik Ualmindelig god service da …

Jeg fik Ualmindelig god service da tastaturet på en bærbar gik kaput. Dagen efter fejlmelding kom de på min adresse og hentede pakken, en smuttur i sverige kunne jeg se den havde været, der gik en uge inden den igen blev leveret på adressen.
Servicen fejler intet.
Efter lynnedslag døde den gamle Asus router, jeg måtte straks i Føtex, og det bedste de havde var en Zyxel til 1100kr.. Den nåede ikke at gå kaput, men måtte udskiftes med en Asus.. fantastisk, så er der igen hurtigt wifi i hele hytten.

21. Dezember 2017

Køb ikke ASUS

Købte en ASUS t300 chi computer til kr. 4.500 ved POWER. Efter 1½ måned går computeren i stykker - vil ikke starte.
Finder en mulig løsning i deres FAQ - under produktet - at man kan forsøge at tage batteriet ud - kigger i brugervejledningen efter en guide til at tage batteriet ud - finder det ikke - men finder flere andre steder hvor der omtales at man skal fjerne batteriet (bl.a. ved rengøring og hvis man ikke bruger computeren over længere tid). Forsøger at skille computeren ad (som en stor mobil telefon) ved at fjerne bagcoveret fra skærmen - hvorved der kommer en revne i skærmen.
Aflevere computeren ved Power som sender den til rep. ved ASUS - får et "tilbud" på godt 13.000 kr. for rep af computeren ??
Anbefales af Power at klage til ASUS - men det får man absolut intet ud af. Det er som om de leder mere efter om kunden har lavet en fejl, så de kan slippe for at erstatte deres dårlige produkt.
Efter lang tids korrespondance frem og tilbage - indrømmer ASUS til sidst at revnen i skærmen ikke har noget at gøre med at computeren ikke vil starte - de indrømmer også at computeren ville have fået en ny skærm hvis de kun skulle reparere fejlen med at computeren ikke vil starte. Men de vil ikke lave det da jeg har beskadiget et komponent (som i forvejen var i stykker og skulle skiftets.)
ASUS ender med at anbefale at jeg skal klage til POWER da det er her jeg har købt produktet. (hvilket også er korrekt iflg. forbrugerrådet og købeloven).
Jeg synes bare at ikke jeg har oplevet noget ved købet af dette ASUS produkt - eller ved kontakten til ASUS, som gør at jeg kan give dem en bedre bedømmelse.

Opdatering på sagen.

Efter at have kontaktet Power afviser de også klagen, med henvisning til at de ikke kan få dækket reparationen ved ASUS.
Jeg ender med at sende sagen i center for klageløsning. Power vil stadig ikke dække noget og sagen sendes videre i forbrugerklagenævnet. Efter laaang tid hvor Power ikke svarer, og rykkes i sagen fra klagenævnets side, får vi pludselig besked om at Power vil annullere købet, og vi har fået vores penge tilbage.

Sagsforløbet har vist mig at man ikke skal regne med / stole på Asus/Power når man får afvist sine reklamationer. Det er virker meget som om de blot forsøger at trække tiden / afvise sagen i håbet om at forbrugeren opgiver. Der sker først noget til allersidst når sagen skal til at afgøres, og de risikerer at tabe sagen.

15. Dezember 2017

Yderst tilfreds!

Yderst tilfreds!! Jeg har købt et ASUS produkt (Asus ROG Centurion). Jeg kontaktede asus' kundeservice da jeg ikke var helt tilfreds med kvalitet på mikrofonen, (havde faktisk ikke forventet at de ville gøre det store ved det). De kontaktede mig et par dage senere telefonisk, og bedte mig om at sende headsettet ind til dem, da de gerne vil udskifte mikrofonen til en bedre udgave. Dette er efter min mening rigtig god service, da mikrofonen ikke var i stykker, men simpelthen bare dårlig kvalitet, dette vidste sig at ASUS tog seriøst, og hjalp mig uden ekstra betaling! Jeg vil anbefale ASUS produkter til alle, især grundet deres gode service. Ps. efter jeg sendte headsettet ind til ASUS gik der 3-4 dage før jeg fik det tilbage. DETTE ER SERVICE

20. November 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ASUS stationære har problemer med WiFi

Min ASUS stationære taber konstant forbindelsen til mit trådløse netværk.
Jeg har haft den inde 2 gange, første blev der skiftet dele, anden gang ikke, da den fungerer korrekt (mener ASUS).
Men den taber stadig konstant forbindelsen til mit trådløse netværk.
Det er der ingen andre enheder, på samme trådløse netværk, der gør.
Så konklusionen er klar:
Dette er min første og sidste ASUS computer nogensinde.

18. November 2017

Repareret efter reklamation

Mine softkeys var holdt op med at fungere på min 1 1/2 måned gamle Asus telefon. Jeg kontakter derefter Asus som guider mig i hvad jeg skal gøre. Pakken bliver hentet af FedEx mandag d. 17/10 og bliver leveret tilbage til mig tirsdag d. 24/10.

Min telefon fungerer indtil videre som den skal :)

25. Oktober 2017

Great customer service

I had an issue with my screen and my computer was still under warranty. The screen was damaged from inside, something I couldn't do by myself. I sent it to the support via DPD (free of charge) and a week later, I had my PC back. I love my Asus!

18. Oktober 2017

skider på garanti

skider på garanti

bærbar ux501jw skærm skiftet 2 gange, lader skiftet 1 gang

Nu har de ødelagt motherboard i deres varetægt, og nægter at betale eller reparere det på garanti inden for garanti perioden.

Den går rettens vej, og bliver opdateret om et år når jeg det bliver afgjort...

Købt 13/-2015

11. Oktober 2017

SUPER dårlig service!

De forholder sig på ingen måde til købeloven, hvilket gjorde at det tog mig over en måned at min pc sendt til reperation. Den har nu været væk i næsten halvanden måned, imens jeg står uden computer ved studiestart. Gode varer, utrolig dårlig service.

Alt i alt en proces på over 3 måneder.

6. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendte bærbar ind pga led-lys fejl

Sendte bærbar ind pga led-lys fejl. De fixede den men jeg fandt ud af at batteriet er hel død.
Sendte den ind igen, i god tro om at det bare var en fejl og de ville lave det.
Asus undskyldning var at batteriet er ude af garanti, hvorfor de ikke vil lave den desto mindre jeg betaler 2000 eller 500 bare for at de fragter den uden at lave den.

Husk. Jeg skulle få lavet tastaturet, men i et sammentræf gik batteriet i stykker.
I deres formular om hvad de har lavet efter første forsendelse nævnte de ellers intet om batteriet.

4. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håb på at dit Asus produkt ikke går i stykker. Du er på spanden hvis det gør.

Jeg har lige haft min Asus laptop inde til en reparation, som burde være dækket af garantien. Det skulle dog ende med at koste mig 1500 kr., og 2 måneder uden min laptop fordi firmaet skider på deres kunder.
Jeg har ledt efter flere lignende tilfælde med Asus computere som ikke bliver dækket af garantien, og i alle tilfælde er kunderne blevet snydt. Jeg fandt, efter jeg havde betalt for min egen reparationen, en sag nøjagtig magen til min, hvor kunden havde forhørt sig ved en advokat. Advokaten rådede kunden til at oprette en sag mod Asus, da Asus burde påtage sig reparationen i sådan et tilfælde.

Ikke nok med at de ikke vil overholde lovkravet om 2 års garanti, så snyder de også deres kunder til at betale for fragt og pakning. Da jeg sendte mit produkt ind, sagde jeg specifikt til manden i kundeservice, at jeg ikke gad sende den ind til undersøgelse i to uger for blot at få den tilbage med en besked om, at de ikke ville reparere den. Det forsikrede han mig om ikke ville ske. Da jeg efter noget tid får en besked fra Asus, får jeg to valgmuligheder; enten skal jeg betale 500 for at få min computer tilbage i samme stand (uden reparation), ellers skal jeg betale for den fulde reparation da de ikke mente fejlen var dækket af garantien. Kort fortalt løj de om deres procedurer for derefter at holde på min computer indtil jeg betalte på den ene eller den anden måde.

Asus skider højt og helligt på deres kunder og så snart den første betaling er langet over disken skal man ikke regne med mere hjælp fra deres side. Hvis du køber et Asus produkt, så håb på at det ikke går i stykker. Garantien er ikke eksisterende og du kommer selv til at betale.

*Update
Sagen endte med at jeg godkendte reparationen, på trods af utallige forsøg på at få dem til at forstå at den var dækket af garantien. Men problemerne stoppede selvfølgelig ikke der. Efter jeg havde betalt fakturaen for reparationen, skulle der gå over en månede før de sendte den fra værkstedet. Jeg kontaktede dem flere gange i denne periode for at undersøge om de havde sendt min computer, men fik som sagt først svar efter en måned. Endnu et eksempel på hvor ringe denne virksomhed behandler deres kunder.

26. August 2017

Pc stadig under garanti

Pc stadig under garanti, gik itu. Det kan ske. Kom på værksted, men kom hjem fra værksted med samtlige de fejl jeg havde sendt den afsted med. Slet ikke tjekket.
Sendt afsted igen. Kom hjem med endnu flere fejl. Eneste forskel, en fra værkstedet havde trykket "geninstaller fabriksindstillinger".
Kom afsted igen og kom hjem .. Med samlige fejl og døde to dage efter. Havde I overhovedet kigget på Pcen??? Slendrian. Inkompetent at sige "den er simpelthen fikset"
Kom på værksted igen, og nu var der en fejl. Men kræver det mere end geninstaller fabriksindstillinger kommer den enten hjem med fejl som slet ikke er tjekket eller fikset (en håndfuld gange på en pc her) Eller findes der fejl dækkes de ikke af garanti (da den kom på værksted efter at være død 2 dage efter den kom hjem fra værksted)
Værksted ikke kompetente til at opdage eller fikse fejl (bevidst ved 3-4 ture derop uden at noget er fikset) Ligger i Sverige så forbered dig på voldsomt overførselsgebyr fra din bank på de gebyrer der tilfalder dig hvis du kasserer den og for transport. (Skal det dække norden, det værksted, må i sørge for at værksted får kontis i hvert land. 200 i overførselsgebyr alene kun fordi i har valgt svensk værksted )
skal pc rep (transport begge veje=250,-) Skal pc kasseres (transp en vej=140) Skal Pc sendes hjem itu udover gebyrer (transp begge veje=600,-) Fremstår ærlig talt som om pointen er kunder skal kassere og værksted dermed får reservedele. Aldrig mere asus.

19. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fløjter højt og flot på Købeloven og …

Fløjter højt og flot på Købeloven og DINE rettigheder! - Købte en G750. Den havde problemer med batteriet, og et halvt år efter stod opladeren af. Sender den til service. Da jeg modtager den igen, er laderen stadig i stykker og computeren crasher nu en del. Jeg sender den til service igen. Da jeg modtager den anden gang, er computeren stadig ikke i stand til at lade, den crasher stadig og nu virker lydkortet heller ikke. De har altså valgt at ødelægge mit produkt yderligere, istedet for at servicere det. - Tredje gang forlanger jeg en ny computer, det vil ASUS ikke, da de mener de er berettiget til et tredje forsøg. Ydermere hævder de, at der kun er tre måneders reklamationsret på reparationer. Selvom jeg har reklameret indenfor de tre måneder, mener de at jeg skal betale for det tredje reparationsforsøg, da de to års reklamationsret på computeren er forbi. Det er på trods af utallige telefonopkald og to reparationsforsøg - Indenfor de to års reklamation. - Køber du et ASUS produkt, fraskriver du dig alle rettigheder som køber, og kan forvente komplet tilsidesætning af loven.

28. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Asus beskylder forbrugerne for skader

Jeg har egentlig altid været rigtig godt tilfreds med Asus' produkter og support, men det er hurtigt blevet ændret. Efter 1,5 år gik min computer i stykker i hængslet på trods af, at jeg åbner skærmen stille og roligt hver eneste gang, og taster begyndte at falde af (hvilket tydeligvis er et meget typisk problem for Asus), så jeg ville sende den ind til reparation, for det måtte garantien da dække. Men nej, jeg fik forklaringen, at det var selvforskyldt og må derfor selv betale, hvad reparationen koster svarende til små 1000 kr. Aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet, men jeg kan se ud fra bedømmelserne, at jeg tydeligvis ikke er den eneste, der er utilfreds med deres support.

23. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uforskammet behandling af kunder ved …

Uforskammet behandling af kunder ved reklamationer. Hvis jeg havde kunne give 0 havde jeg gjort det ligesom andre har skrevet. Jeg har købt en ASUS ROG bærbar komputer der efter 1 måned har mistet en tast på tastaturet. Det var ikke en tast man bruge ved daglig brug, hvorfor jeg ikke har raklameret over den. Senere ryger så strømforsyningen, og i den forbindelse reklamerer jeg over begge ting. ASUS vil under ingen omstændigheder reparere tastaturet, da de mener alle taster der falder af er grundet man har trykket for hårdt, selvom jeg ingen steder i dokumentationen kan se hvilket pres en tast kan tåle. Al kommunikation foregår via mail, jo man kan ringe ind og få hjælp, men ikke vedr. garanti rep. så nu har jeg ikke haft computer i snart 6 uger, da der går minumum 48 timer inden de svarer tilbage, og når deres mailsystem samtidigt er nede, er det godt nok svært at være kunde.

HOLD JER VÆK FRA ASUS PRODUKTER. DET ER IKKE BESVÆRET VÆRD HVIS UHELDET ER UDE!

16. Juni 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget venlige og hjælpsomme supportmedarbejdere

Når man ser en perlerække af dårlige anmeldelser, og ens egen erfaring er en anden, så bør man jo næsten "protestere".

I forbindelse med opsætning af en nyindkøbt ASUS pc var jeg i forbindelse med ASUS' supportmedarbejdere flere gange, og de var hjælpsomme, flinke og nemme at komme i kontakt med.

Det ville jeg have belønnet med fem stjerner. Når der alligevel mangler en, er det fordi, der var et eller andet galt med produktet, som jeg ikke har viden nok til at beskrive. PC'en, som jeg har købt hos Power, bliver imidlertid ombyttet, så man kan tale om en "forsigtigheds"-stjerne, der mangler.

9. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt en computer ved Asus

Har købt en computer ved Asus. Har nu haft den i 5 mdr. og brugt ialt en time.
Resten af tiden har de sendt Fedex ( transport) til at returnere til reparation. To gange er den kommet retur, har virket til at tænde, for så næste gang jeg skulle bruge computeren virkede den ikke igen. Grrrrrr.....
3 gang den så kommer retur med Fedex, viser det sig at det kun er stikket i kassen. Minus Computeren. Nu afventer jeg de finder Computeren derude et sted. 6 mdr. er snart gået. Aner hat af om den er stjålet blevet glemt eller ja...... Den fejl gør jeg aldrig igen. Synes Asus har givet rigtig dårlig betjening med hensyn til at få den ordnet. 2 forgæves gange har jeg fået den i hovedet igen at nu skulle det køre. for så 3 gang kunne jeg få kassen med stikket og ikke mere. ÆV ÆV ÆV ØV...
Venlig hilsen Majbritt Hesseldahl.

29. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr