ASUS

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 31. marts 2022 købte jeg en Asus Chromebook i den dyre ende (ASUS Chromebook Flip CX5 15,6" FHD) Jeg købte den fordi den lovede en batteritid på 10-11 timer. Efter at have opladet den 100% vist... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

så super ringe kundeservice.. de har slet ikke fattet pointen med at drive virksomhed. ALDRIG ALDRIG igen skal jeg eller nogen andre i mit netværk købe ASUS produkter.. OMFG jeg har aldrig oplevet n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gør dig den tjeneste at vælg en anden producent. Hvis skaden skulle ske at være ude er du overladt til dig selv. Lang ventetid, ekstra udgifter og ufuldstændige faktura og informationer. Evindelige... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forbindelsen (kablet) mellem skærmen og bundkortet gik på min ASUS laptop, som kun er 2 år og 9 måneder gammel. Kontaktede ASUS.dk med henblik på reparation, men anmodningen blev afvist af ASUS. Det b... Mehr ansehen

1. Computer- und Zubehörgeschäft
  2. Geschäft für Computerzubehör
  3. Computerhersteller
  4. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ASUS is a leading company driven by innovation and commitment to quality for products that include notebooks, netbooks, motherboards, graphics cards, displays, desktop PCs, servers, wireless solutions, mobile phones and networking devices. ASUS ranks among BusinessWeek’s InfoTech 100 for 12 consecutive years.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ønske jeg havde læse…

Ville ønske jeg havde læse anmeldelserne herinde inden min søn fik lov at bruge sine penge på en "Robust Gamercomputer" fra ASUS. under et år er der gået og en gamer tast er faldet af. Jeg får besked på at sende den ind selv om jeg foreslår at de bare sender mig en tast så kan jeg selv klikke den på. Jeg forklare at jeg selvfølgelig har en forventning om at garantien/reklamations retten dækker sådan en tast. Der er nu gået flere uger hvor jeg har måtte skrive flere gange for at høre hvad der sker. Nu har jeg så modtaget en mail med nedenstående tekst (det er fuldstændigt forrykt og bondefangeri (781,90 kr i ekspeditionsgebyr)

Kære kunde,

Efter modtagelsen af dit produkt, så vil vi gerne oplyse dig om at din serviceanmodning ikke er dækket af Vilkårene for din garanti.

Herunder finder du reparationstilbudet med specifikationer og ekstra omkostninger for at opfylde din serviceanmodning.

Vær opmærksom på følgende:
“IW” = Inden for garanti
“OOW” = uden for garanti
“CID” = Skade er forårsaget af ekstern kraft.

del nummer Beskrivelse Årsag Pris (Denmark Krone) (undtage moms) Pris (Denmark Krone) (medregne moms 21%)
90NR02C1-R31ND2 FX505DD-1A K/B_(ND)_MODULE/AS/W/MYLAR CID 230,99 279,50

Ekspeditionsgebyr 645,60 781,18
i alt 876,59 1 060,68

Hvis du er enig med ovenstående reparationstilbudet og gerne vil have din Produkt repareret, skal du besøge følgende hjemmeside Log ind med loginoplysningerne nedenfor for at godkende eller afvist omkostningsforslaget:

Hvis du ikke accepter reparationstilbudet, venlist tryk på 'Accapter ikke' fra samme hjemmeside ovenfor. Bemærk venligst at følgende håndteringsomkostninger vil blive opkrævet

Beskrivelse Pris (Denmark Krone undtage moms) Pris (Denmark Krone medregne moms)
Ekspeditionsgebyr 529.70 640.94Du modtager en faktura indenfor to (2) arbejdsdage, efter at du har afvist din serviceanmodning. Når betalingen er bekræftet af ASUS, returneres dit produkt til dig uberørt.
Du skal følge nedenstående trin, inden serviceanmodningen begynder:
1. Efter din aftale om reparationstilbudet ovenfor, udstedes en faktura og sendes til dig via e-mail og post;
2. Den fulde betaling skal overføres til Asus før fristen angivet på fakturaen er udløbet. Betalingsoplysninger / metoder fremgår af fakturaen;
3. Når betalingen er bekræftet af ASUS, starter servicecenteret reparationsprocessen og du vil modtage en e-mail når reparationen er startet.

Angiv dit valg via online-webadressen indenfor fem (5) arbejdsdage.

Hvis du har spørgsmål i relation til de modtagne oplysninger med denne e-mail, bedes du kontakte ASUS support på ...

Med venlig hilsen,
ASUS SERVICE TEAM

24. August 2020

Insekter i skærmen!

Insekter i skærmen!

Jeg fik ASUS TUF Gaming VG27AQ skærm i gave (Købt hos Komplet).
Super lækkert produkt, flot billede og hurtig refresh rate.

Efter 14 dage opdagede jeg at der var en lille flue som havde sneget sig ind i skærmen. Hvilket resulterede i en sort prik midt i min højopløselige 2k skærm til 4000kr.

Dette undrede jeg mig meget over og var overbevist om, at dette måtte bero på en produktionsfejl, da dette ikke burde kunne lade sig gøre.
Jeg kontaktede derfor Komplett hvor den er købt, som sagde at de ikke dækkede og jeg skulle tale med Asus.

Hos Asus fik jeg at vide, at fluen ikke var stor nok og at jeg kunne prøve med en elektrisk tandbørste, om jeg kunne ryste den ud. Hvilket ikke virkede.

Efter trusler om at tage klagen til offentlig instans har Komplet bedt mig om at sende den retur.

Jeg afventer nu hvad der kommer til at ske.

Jeg kommer ikke til at købe en Asus skærm igen. Mine to Samsung skærme som står samme sted som Asus skærmen har ingen fluer og må derfor være lavet i en bedre kvalitet.

13. August 2020

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Købte en Asus bærbar pc som demo for knap 2 år siden. Efter ca 9 måner holdt batteriet, over et stykke tid, op med at virke. Jeg fik skiftet batteriet. tog næsten 2 måneder.
Det samme skete igen i år. Men denne gang ville Asus (og Proshop) ikke reparere. De påstod at pc,en havde lidt fysisk overlast. Sendte foto af pc,en med nogle kosmetiske slidmærker og rester af et stykke tape. Og ingen anden forklaring, vel vidende at det naturligvis intet har med batteriet at gøre. Virkelig usselt af proshop og Asus. Handler aldrig hos dem igen. Sagen er nu hos statens klagenævn

24. Juli 2020

Amatører!!!!

Min søn har i januar fået en Asus bærbar Til 5000 kr.
kort tid efter er der 2 taster der løsner sig, hvoraf den ene så falder af.
Jeg kontrakter Asus danmark og snakker med Y og her blir der sagt at når det er en gamer pc og det bl.a. drejer sig om tasterne A S D F og Y så dækker garantien, så Y anbefaler at den sendes ind og blir lavet på garantien.... Efter lang tid hvor jeg intet har hørt rykker jeg for computeren, og får så at vide at der er sendt et reparation tilbud til mig på min mail.... Jeg har fået ALLE mails med afhentning og kvitteringer for anmeldelse osv. indtil nu fra Asus, men lige dette tilbud er ikke kommet og heller ikke i spam mappen, så jeg ringer til dem igen og Beder dem om at sende tilbuddet på ny. Konsulenten kunne ikke gøre noget andet end at sende en besked til en anden afd. så de kunne sende ud på ny. Det går der så 3 dage med!!!
Jeg får så tilbuddet som lyder på 1050 kr. for et nyt tastatur og arbejdsløn, og det kunne jeg vælge at sige ja eller nej til, hvis jeg så sagde nej tak, så ville jeg få computeren retur uden der var lavet noget, men skulle betale næsten 700 kr. for fragt og arbejdsløn... Det er der ALDRIG en medarbejder der har informeret mig om, for den var jo dækket af garantien..... NOT!!!!

Jeg vælger så at betale de 1050 kr. og det er der så gjort for en uge siden, og har hurtigt fået en mail på at betalingen er registreret og at de vil påbegynde reparationen. Jeg har så d.d. ringet til dem for at høre hvor langt de er nået, og får så at vide at den stadig er i reparations status. Hvorlænge kan det tage at skift et tastatur.....? Come on.....

Jeg synes simpelthen at det er ringe service, og dårlig stil. Ligeledes noget billigt crap at tasterne falder af efter få måneder....

Lad være med at købe ASUS PRODUKTER, det er bare et godt råd herfra....

24. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug dine penge et andet sted

Jeg ønsker ikke at bruge for meget tid på at skrive denne anmeldelse, da Asus produkter og services allerede har kostet for meget af min tid - men jeg synes alligevel at det er vigtigt at advare andre mod at købe deres produkter.

Som man kan se på anmeldelserne herinde er deres produkter fyldt med fejl, og deres hardware lever ikke op til deres specifikationer i test - det er i hvert fald tilfældet med de computere jeg har købt hos dem.

Jeg har en svaghed for lækkert design og derfor har jeg gjort den fejl at købe en computer fra dem flere gange, men hver gang har jeg fortrudt det. Dårlige computere som bare bliver sendt retur med meldingen om at de ikke fejler noget når de sendes til reparation og i sidste tilfælde med en melding om at "fejlen" (computeren er brændt sammen) skyldes udefrakommende skade med henvisning til nogle ridser på ydersiden af skærmen. Jeg kunne ikke andet end at grine over denne påstand og endeligt tage beslutningen om at holde mig langt væk fra deres produkter.

Pinligt at jeg ikke kunne lære dette første gang, men jeg håber at min erfaring kan være med til at få andre til at undgå den fejl at købe et Asus produkt.

21. Juli 2020

Asus AKA Anus

Asus? Anus er nok mere præcist. Har prøvet at få min computer repareret hos dem i tre måneder, men deres booking system virker ikke og folkene i deres kundeservice er ligeglad og bliver bare ved med at spørge mig om jeg har checket min email spam. Super amatører. Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort det.

16. Juni 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Asus Zenbook - spild af penge!!!

Jeg har købt en Asus Zenbook. Den er så dårlig, at jeg overvejer af give den væk, fordi jeg kan næsten ikke sælge den. Har været til service efter 3 mdr, hvor de ikke kunne se et problem, men det er der stadigvæk. Musen går nogle gange amok. Efter jeg har fået den tilbage, er der flere dårlige ting, kan ikke altid tænde mv.
Men grunden til 2 stjerner er at deres danske service mand, han var flink.

12. Mai 2020

Engangsbærbar

Når jeg læser andres anmeldelser, om at Asus kun holder 1 år bliver jeg forvirret. Min holdt kun 3 dage, så ville den ikke starte. Så kom den til reparation, og igen efter en uge ville den ikke starte. Nu sidder jeg her klokken 23 om aftenen, i dag hvor der skulle have været én for at hente den til reparation igen. Han kom bare ikke.

Kan det være rigtigt at man som studerende skal undvære computer, et absolut nødvendigt værktøj på studiet, i længere perioder? Og så bare fordi Asus ikke kan lave computere som tænder når man trykker på tænd knappen. Jeg føler mig sgu opgivende

28. Februar 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

er sku ved at blive lidt sur

er sku ved at blive lidt sur over at i ikke kan svare på mail har modtaget mine zen-era bt som hvor den ene af den virker og den anden virker ikke vil gerne have den sendt tilbage nu!! så jeg kan bruge et nyt par
håber i svare her det kan fanme ikke passe det skal tage flere uger om en så simpel opgave

14. Februar 2020

Køb ikke en Asus Rog bærbar

Køb ikke en Asus Rog bærbar! Jeg investerede 25.000 kr. i en GX501V. Jeg har ikke brugt den til gaming; men udelukkende til normalt kontor brug. Efter 1½ år larmere blæserne pga. dårligt ophæng (generel fejl) og batteriet holder strøm i under 30 sek. i strømbesparende tilstand (generel fejl). Skræmende ringe af en bærbar til 25 tusinde kroner! Asus vil ikke tage et producentansvar herfor, da den er købt, som en firma PC og dermed kun har 1 års reklamation ift. købeloven.

27. Januar 2020

Asus eshop

Dårlig service og ALT for lang vente tid.
Jeg købte en ny mobil fra Asus (rog phone 2)
Den holdte i gode 3 uger uden egentlig at fejle noget, men ligepludselig begynder den at lugte af røg når den lader og den bliver MEGET varm. Så skriver man en mail til Asus eshop for at løse problemet, men de tager godt 2 uger for bare at svare på en mail. Nu har den så været til rep i snart 2 uger og de siger bare de afventer dele.

24. Januar 2020

Aldrig mere Asus

Aldrig mere Asus
Jeg købte en Asus bærbar som gik i stykker 4 gang det første år
så de gav mig en ny computer, som nu har været til rep 3 gange.
Jeg prøvede at købe reservedelene (keyboard) så jeg kan lave den selv men de vil ikke sælge det til mig
Nu gider jeg ikke mere, så jeg køber en ny ( ikke Asus computer )

14. Januar 2020

KØB aldrig en ASUS Computer HVIS DU SKAL BRUGE DEN MERE END 1 ÅR

Hej kan man ikke give minus stjerner 1 er alt for meget
Sendte i følge aftale med Lomax min bærbare computer til garanti rep ca 1.5 år gammel
Batteriet er dødt og man kan ikke selv skifte det det er noget ASUS har valgt og det bevirker man skal købe en ny da det er for dyrt at skifte det!!!! HURRA FOR CO2 venlighed !!
Fik svar at den kunne ikke repareres på garantien/reklamation og skal nu betale €72 for at få den retur også
Fordi jeg anmeldte den forkert jeg ved ikke hvad jeg ellers skulle gøre anden at kontakte sælgeren Lomax-
Jeg ar ikke valgt at en skal sendes til Holland for rep det har ASUS
derfor er det jo dyrt at sende den de 72€

13. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ualmindelig dårlig support og…

Ualmindelig dårlig support og kundeservice.
Forud for køb af en ASUS ProArt PA329Q, var jeg lidt usikker på om skærmen kunne vise 4 HDMI kilder samtidigt via den indbyggede multiviewer.
Jeg kontaktede derfor ASUS support / Kundeservice og fik et meget entydigt svar på at det kunne skærmen godt.
Det troede jeg desværre på, købte skærmen og testede den derfor ikke med samme efter modtagelsen.
Det viser sig desværre at skærmen ikke kan vise 4 HDMI kilder samtidigt. Og på det tidspunkt var de 14 dage desværre gået.
ASUS tager desværre ikke ansvaret på sig og vil hverken tage give afslag i prisen eller tage skærmen retur.

Jeg må derfor desværre på det kraftigste fraråde at stole på noget Asus support fortæller.
Skærmen er faktisk ganske god, men den opfylder bare ikke mit behov, som jeg blev lovet af Asus support.

6. Dezember 2019

Worst service

My screen was cracked so i decided to send it to ASUS to get it repaired. It took a whole two months before I got it back, and when it finally arrived the screen wouldn’t even function properly, keyboard was responding but the screen remained black. They are not responding to any of my mails and I will never purchase or recommend anyone purchasing from this company.

27. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VÆRSTE hardware du kan købe

VÆRSTE hardware du kan købe. Og deres software dertil er lige så elendig hvis ikke være.

Elendigt kvalitet til alt for høje priser.

Skal ALDRIG have noget fra ASUS igen.

Har fået ombyttet både motherboard, vandkøler og min skærm. Nu skal jeg også lave en sag på mit grafikkort.

Det er for sindsygt.

6. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr