Das sagen Bewerter
Min ASKO opvaskemaskine havde fejl vi ikke selv kunne løse inden for garantien. En servicemedarbejder, der hedder Emil, kom ud. Han var serviceminded ud over det sædvanlige. Han var imødekommende og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Can't get parts, awkward and expensive repairs
I purchased an Asko dryer 3 years ago and already the belt is broken. I don't expect that from what is a premium product. The technician advised me that the repair involves also changing some type of housing and is therefore long and involved. He said it would be 3+ hours to do. If that weren't enough, he wouldn't be able to get the necessary parts for another 5 months. The estimated cost is 50% of the cost of a new dryer. With no guarantees I won't be back again in another 3 years. Terrible service and unacceptable for the belt to break after only 3 years.
ASKO opvaskemaskine
Vi har en ASKO opvaskemaskine. Efter 14 mdr. viste sig små rustdannelser forskellige steder på kurvene. Jeg mailede fotos og fik hurtig respons og levering af nye kurve på garanti. God service og hurtig betjening af Ivan.
Zeer slecht
Zeer slecht. We hebben vier maanden een Asko wasmachine gehad alleen maar ellende. Kleren kapot, kleding slijt enorm vlug. Nieuwe machine gekregen met verhaal van dit is de opvolger van dit model. Blijkt dus achteraf gewoon een basis model te zijn. Kortom service en kwaliteit bar slecht.
Nieuwe asko wasmachine binnen 3 maand kapot!
Wij hebben voor deze nieuwe asko wasmachine ook een asko gehad en die is 15 jaar meegegaan daarom nu weer een asko wasmachine gekocht. Helaas geeft deze het na amper 3 maandjes op. Een defect in de software van het besturingssysteem. Kan gebeuren maar dit hoort natuurlijk niet bij een nieuwe wasmachine van €1600,- Dan mag je toch verwachten dat ze een goede service hebben en het probleem snel oplossen, maar niets is minder waar. Bij een spoedoperatie duurt het langer dan 1 week voordat er een monteur kan komen.
Dit vind ik zeer slecht. Als ik dit had geweten had ik geen Asko gekocht. Zoals je ziet zegt een duur merk dat kwalitatief hoog staat aangeschreven helemaal niets meer. En de service is ontzettend slecht!
Dankzij de winkel waar ik deze asko wasmachine heb gekocht, heb ik zolang een wasmachine in bruikleen gekregen zodat ik niet zolang zonder hoef te zitten.
Dit terwijl hun er niks aan kunnen doen, dit had een stukje asko service moeten zijn!
Dus bedenk je nog even voordat je een asko wasmachine koopt want als je er pech mee hebt dan is de service ontzettend slecht!
ASKO opvaskemaskine
Min ASKO opvaskemaskine havde fejl vi ikke selv kunne løse inden for garantien.
En servicemedarbejder, der hedder Emil, kom ud. Han var serviceminded ud over det sædvanlige. Han var imødekommende og dygtig og to mig med i, hvad han gjorde.
Nu virker den igen, og jeg takker for Emils arbejde.
Pas fiable pas satisfait
Après avis sur la marque en comparaison à Miele. Asko considéré comme haut de gamme, achat d’un lave vaisselle intégré, fuite après 2 ans 1/2 (hors garantie) d’utilisation sur la porte (bac à pastille et liquide rinçage). Plus de 200 euros de réparation, aucune prise en charge. Fiabilité non présente comme la satisfaction.
De grootste dure miskoop van mijn…
De grootste dure miskoop van mijn leven. Witte pluisjes op mijn was. Centrifugeert veels te agressief, ook al zet ik het toerental op 800. Wasnetjes gaan kapot, al een BH kapot. Wast de letters van de tshirten, t shirten die in het verleden al 100 keer gewassen zijn. nooit problemen. Nu zijn de letters eraf.....ik ben zeer ontevreden . Als iemand een Asko wil kopen , niet doen
Très déçu par ASKO
Très déçu par ASKO – Qualité et service après-vente indignes d’une marque haut de gamme.
J’ai acheté un lave-vaisselle ASKO (modèle DW40.1) en pensant investir dans un produit fiable et durable, censé refléter le standing de la marque. Trois ans plus tard, panne avec un code erreur F67 manifestement connu chez eux.
Réponse du service client : Aucune solution proposée, juste un rappel sec de la fin de garantie. Pour un appareil à ce prix et avec un usage modéré, c’est tout simplement inadmissible.
Si vous pensez qu’acheter ASKO, c’est payer plus pour avoir mieux… réfléchissez y à deux fois. La marque mise tout sur l’image, mais ne suit pas derrière, ni sur la qualité, ni sur la considération client.
Køb aldrig ovn fra Asko
Køb aldrig ovn fra Asko!
Vores dyrt indkøbte ovn blev installeret i dec. 2022 og i dec. 2024 står den af med en fejlkode og vil ikke tænde.
Garantien er lige akkurat udløbet så nu kan vi pænt få lov at betale for en reparation af den.
Man skulle tro at en ovn kunne holde bare lidt længere end lige til garantien udløber.
Har en ASKO XL opvaskemaskine som vi er…
Har en ASKO XL opvaskemaskine som vi er super glade for, er faktisk nr 2 vi har i XL. Vores midterste kurv begyndte at ruste i enderne. Skrev til dem og sendte billeder med. Fik af vide, at det var en fabriks fejl, så vi fik til sendt en ny. Tak til Ivan som jeg havde kontakten med. Ps. Vores første XL opvaskemaskine blev 14 år og vi havde aldrig Montør på den.
Vi havde besøg af en service montør til…
Vi havde besøg af en service montør til at udskifte en
pumpe på vores ASKO opvaskemaskine så vandet blev
varmt igen, det var ellers noget af en opgave jeg har aldrig set en mand arbejde så flittig og perfekt som han gjorde, jeg vil lige sige at alt blev efterprøvet, og det
var 100% I orden . vi kan kun anbefale ham til andre,
og han hedder FRANK ,,, vi bor på HELIOSVÆNGET I ODENSE SV venlig hilsen Aase og Niels
Super hjælp fra Denni
Super hjælp fra Denni med
En opvaske maskine som
Talte russisk 😂😊😂😊👍
Our oven/microwave was defect
Our oven/microwave was defect. It cost €400 euro to repair a print. After replacing the print the oven has blocked with an anti calc program! This cost another €100 euro. Our repairshop has no support from Asko.
Slechte service en slechte wasmachine
Ik had pluizen op mijn wasgoed. er is een monteur geweest. Ze hebben vanalles geprobeerd, maar het gaat er niet af. Ik kreeg het advies om de groene programmas niet meer te gebruiken. Om niet meer op 1600 toeren te centrifugeren. Dit alles helpt niets. Bovendien een vreemd advies, waarom zitten die programmas er dan op? Uiteindelijk zeiden ze dat ze niets meer voor me konden betekenen. Nu zit ik met een dure machine die mijn was verpest.
Købte en vaskemaskine hos Skousen…
Købte en vaskemaskine hos Skousen Greve , den virkede i 8 dage. Der var ikke meget hjælp fra Skousen. Asko kunne ikke skaffe reservedele, der gik 4 uger før vi fik en ombytning. Det var via Din hvidevare service , det værste vi har oplevet .
Vores snart 2 år gamle opvaskemaskine…
Vores snart 2 år gamle opvaskemaskine have en defekt som blev repareret af ASKO's egen service medarbejder. Aldrig har jeg mødt en så kompetent en fagmand (til opvaskemaskiner) og virkelige gode råd. Hav tjekkede og gennemgik opvaskemaskinen sammen med mig, og dermed blev jeg opmærksom på forskellige ting jeg ikke viste i brug/vedligeholdelse.
Altså super god oplevelse - dermed de bedste anbefalinger.
Worst service I have ever received
Worst service I have ever received. Asko ignored me for a warranty. They would not answer the phone, no callback and no response to emails. I went back to HN and complained to them. Asko rep was in town the next day. She ignored me as well after promising to contact me and sort out the issue. HN store manager stepped in and I got my money back. 7 months in total.
Do not buy Asko they are a waste of money and time.
Advarsel Service og reparation af…
Advarsel Service og reparation af Asko/Vølund. er i øjeblikket ikke muligt vi har forsøgt at få en opvaskimaskine repereat i 4 uger nu og det er ikke lykkes for Asko at løse opgaven, Vi har nu måtte købe en ny maskine selvom at vores gamle opvaskemaskin kun var et år gammel. Elgiganten som vi købte maskinen hos siger at det ikke er deres ansvar.
Dukker ikke op som lovet til reparation…
Dukker ikke op som lovet til reparation af to omgangen d.20/12 og 22/12. Finder hele tiden på nye underskyldninger.
Advarsel
Vi har for anden gang problemer med vores opvaskemaskine på 2,5 år. Vi har haft besøg af en montør af 2 omgange til samme reklamation. 1. besøg resulterede i at han fik ødelagt vores vinylgulv. Her fralægger Asko sig al ansvar trods det var montøren som gjorde det. Nu sidder jeg og afventer 3. besøg for maskinen virker stadig ikke.
En virkeligt utilfredsstillende oplevelse. ALDRIG mere Asko
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.